COPRIME

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2015 με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση εφαρμογών για επιχειρήσεις,  όπου η ανάγκη για φορητότητα (mobility) είναι σημαντικό μέρος του ημερήσιου κύκλου εργασιών τους.
 
ΠΡΟΪΟΝ
Μέχρι πριν από λίγα χρόνια οι λύσεις φορητότητας θεωρούνταν πολυτέλεια για τους λίγους.  Το ψηλό κόστος αγοράς του λογισμικού αλλά και του εξοπλισμού ήταν τέτοιο που το καθιστούσε απαγορευτικό, ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οι εξελίξεις της τεχνολογίας τα τελευταία χρόνια τόσο από πλευράς λογισμικού όσο και από πλευράς εξοπλισμού συνέβαλαν στη δημιουργία οικονομικών λύσεων φορητότητας για κάθε επιχείρηση.
Η ανάπτυξη εφαρμογών Android, που λειτουργούν σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή κινητό, αποτελούν την ιδανική λύση για κάθε ομάδα πωλήσεων και για οποιαδήποτε εταιρεία. Πέραν του χαμηλότερου κόστους, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, είναι πιο εύκολα στη χρήση και συνεργάζονται καλύτερα με τα συστήματα ERP.
 
Το σύστημα Coprime 
Mobile Commerce

Eίναι μία ολοκληρωμένη λύση φορητότητας (mobility). Αναβαθμίζει την καταγραφή και τη διεκπεραίωση όλων των διαδικασιών όσον αφορά το τμήμα πωλήσεων κάθε επιχείρησης που διαθέτει δίκτυο πωλητών ανεξαρτήτως μεγέθους.
Το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί σε Tablets και Smartphones, δίνοντας τη δυνατότητα στον πωλητή να διεκπεραιώνει άμεσα και ανεξαρτήτως τόπου όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα σύνδεσης με ERP/Λογιστικά συστήματα και είναι ήδη εγκατεστημένο σε περισσότερες από 80 επιχειρήσεις σε όλη την Κύπρο.
 
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η Διεύθυνση Πωλήσεων, μέσω της πλατφόρμας διαχείρισης (Cloud), έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις ενέργειες της ομάδας πωλήσεων σε πραγματικό χρόνο και να ενεργεί ανάλογα.
Ο σχεδιασμός του συστήματος έχει γίνει έτσι ώστε να είναι εύκολο τόσο για έμπειρους χρήστες φορητών συσκευών όσο και για άτομα που δεν έχουν οποιαδήποτε εμπειρία.

Το σύστημα είναι εξ ολοκλήρου δημιούργημα της Coprime και χρησιμοποιεί νέες τεχνολογίες. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στην ομάδα προγραμματιστών να το αναβαθμίζει ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.   

Οι αυτοματισμοί που προσφέρει το σύστημα, σε συνάρτηση με την άμεση ενημέρωση που γίνεται μεταξύ της διεύθυνσης και της ομάδας πωλήσεων, συνεισφέρει στην καλύτερη οργάνωση με περισσότερη ταχύτητα, βοηθώντας την αύξηση των πωλήσεων.
 
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ 
Έχοντας κτίσει ένα σεβαστό πελατολόγιο σε σύντομο χρονικό διάστημα, οφείλαμε να δημιουργήσουμε και δημιουργήσαμε την αντίστοιχη ομάδα υποστήριξης των πελατών μας. Η υποστήριξη είναι άμεση, συνεχόμενη και γίνεται από άτομα με εμπειρία στον χώρο.
 
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
Το Κυπρο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και ο Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (CIPA) επέλεξαν να παρουσιάσουν την εταιρεία μας μαζί με άλλες πέντε ως ξεχωριστές επενδυτικές προτάσεις στην εκδήλωση Cyprus Realized, που έγινε στη Nέα Υόρκη στις 2 Μαΐου 2018. 
 
 
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΩΛΗΤΗ
 
• ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
-ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ-ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
 
• ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ,
ΥΠΟΛΟΙΠΑ KAI ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΛΑΤΩΝ
 
• ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
 
• ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΙΜΩΝ ΑΝΑ ΠΕΛΑΤΗ/ΠΡΟΪΟΝ
 
• ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ
 
• ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ/ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
 
• ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΒΑΣΕΙ ΤΡΕΧΟΥΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ
ΠΩΛΗΤΗ (ΜEΣΩ GPS)
 
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Προμαχών Ελευθερίας 33, block A, γραφείο 113, 4103, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 25311504
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@coprime.co
Ιστοσελίδα: www.coprime.co
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
UNICARS - Volkswagen Εμπορικά Οχήματα: Ο επαγγελματίας στον δρόμο
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
KRONOS EXPRESS - Υπηρεσίες Courier (Ταχυμεταφορών) και Smart Logistics
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DELEVANT
COPRIME