TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.

Η Toyota Material Handling Greece ιδρύθηκε το 1984 με την επωνυμία ΣΟΥΕΛ ΕΠΕ. Το 1991 εμπλούτισε την γκάμα της, προσθέτοντας την εμπορία συστημάτων ραφιών και βιομηχανικών ραμπών - πορτών και ανέλαβε την αντιπροσώπευση των μηχανημάτων ΒΤ.
 
Το 2001 η ΒΤ Industries ΑΒ γίνεται αποκλειστικός μέτοχος (100%) της BT ΣΟΥΕΛ Α.Ε., ενώ το 2007 είναι η χρονιά ορόσημο στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας. Στην Ελλάδα, ακολουθώντας την πανευρωπαϊκή συμφωνία, συγχωνεύονται οι εταιρείες ΒΤ ΣΟΥΕΛ Α.Ε. και Περονοφόρα Φλαμιάτος Α.Ε. και δημιουργείται η Toyota Material Handling Greece (TMH GR), που είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και των υπηρεσιών διαχείρισης υλικών στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, ενώ το 2015 επέκτεινε τις δραστηριότητές της και στην αγορά της Κύπρου.
 
Υπηρεσίες/προϊόντα
Η TMH GR υποστηρίζει επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να ανταποκριθούν στις σημερινές προκλήσεις των logistics και του material handling. Προσφέρει πλήρεις λύσεις παλετοφόρων και περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, συστήματα αποθήκευσης μεταλλικών ραφιών, βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φυσούσες, πυράντοχες πόρτες, πόρτες ψυγείων, πλατφόρμες ανύψωσης, αυθεντικά ανταλλακτικά Toyota και παρέχει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών, όπως:

• After Sales Service
• Μακροπρόθεσμη και βραχυπρόθεσμη ενοικίαση εξοπλισμού,
• Εκπαίδευση χειριστών ανυψωτικών μηχανημάτων,
• Μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση συστημάτων αποθήκευσης,
• Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων εξοπλισμού χώρων φορτοεκφόρτωσης,
• Σύστημα διαχείρισης στόλους (Toyota I_Site),
• Συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης υλικών, παραγωγικών διαδικασιών και διαγνωστικές μελέτες.
Πρόκειται στην ουσία για ένα one-stop-shop, ένα συνεργάτη που παρέχει πλήρεις και ολοκληρωμένες λύσεις στις ανάγκες των σημερινών επαγγελματιών στον χώρο των logistics.
 
Λύσεις logistics
Το όνομα Toyota είναι συνώνυμο με την ποιότητα και τη καινοτομία. Αυτό είναι και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα. Δραστηριοποιούμαστε σε μια αγορά όπου ο επαγγελματίας δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από κορυφαία και καινοτόμα προϊόντα σε κάθε λύση που επιλέγει. Είτε πρόκειται για μηχανήματα είτε για υπηρεσίες διατηρούμε την ποιότητα σε κορυφαία επίπεδα. Για εμάς ο πελάτης είναι το επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και πρέπει να τον εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο κλάδος των logistics γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Toyota Material Handling παρέχουν στους επαγγελματίες την ποιότητα και την αξιοπιστία που χρειάζονται, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν σε ένα άκρως ανταγωνιστικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον.  Τα μηχανήματά μας μπορούν να είναι διαρκώς σε λειτουργία, καλύπτοντας έτσι τις αυξημένες ανάγκες των πελατών μας. Υπάρχουν διαθέσιμα μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης και ηλεκτρικά, ενώ επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες, παρέχοντας μηχανήματα με μπαταρίες Ιόντων Λιθίου και κυψέλες υδρογόνου. 
 
Τα οφέλη για τους πελάτες  
Οι νέες αυτές τεχνολογίες μειώνουν σημαντικά τα ενεργειακά κόστη των πελατών μας, ενώ είναι και πολύ φιλικές προς το περιβάλλον. Με την παροχή μοναδικού λογισμικού διαχείρισης στόλου Toyota I_Site, οι πελάτες μας έχουν στα χέρια τους πλήρη εικόνα του στόλου μηχανημάτων τους, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να λάβουν επιχειρηματικές αποφάσεις για τη βελτίωση της απόδοσής τους και τη μείωση του λειτουργικού τους κόστους.

Εξελίσσοντας την προσφορά προς τους πελάτες μας, τους προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης μηχανημάτων, ώστε να μειώσουμε το χρόνο μη λειτουργίας τους. Με τα γνήσια ανταλλακτικά μας διασφαλίζουμε ότι τα μηχανήματα των πελατών μας θα είναι πάντα σε άριστη κατάσταση και δεν θα προκύπτουν απρόβλεπτες βλάβες. Ταυτόχρονα, προσφέροντας συστήματα αποθήκευσης μεταλλικών ραφιών και συμβουλευτικές υπηρεσίες, βοηθάμε τους πελάτες μας να αξιοποιήσουν στο μέγιστο τον διαθέσιμο αποθηκευτικό τους χώρο. Με καινοτόμες λύσεις, όπως τα συστήματα αποθήκευσης BT Radioshuttle, συμβάλλουμε στην αύξηση της παραγωγικότητας των πελατών μας.

Οι πελάτες της Toyota Material Handling παγκοσμίως έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της. Γνωρίζουν ότι έχουν την κορυφαία λύση της αγοράς, καθώς η Toyota είναι η νούμερο 1 εταιρεία παγκοσμίως στον χώρο των logistics, με όλη την αξιοπιστία και την ακεραιότητα που προσφέρει ένας οργανισμός τέτοιου μεγέθους. Η εταιρεία συνεχίζει να καινοτομεί σε όλους τους τομείς, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια. Το Σύστημα Ενεργούς Ευστάθειας (Toyota SAS) είναι μοναδικό στον κόσμο και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση ατυχημάτων στο χώρο εργασίας. Οι καινοτομίες της όμως δεν σταματούν εκεί, καθώς συνεχίζει να χαράζει το μέλλον των logistics με νέες λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα και δίνουν στους πελάτες της την ευκαιρία να έχουν άμεση πρόσβαση σε τεχνολογίες νέας γενιάς. Τα προϊόντα της θεωρούνται παγκοσμίως ως τα κορυφαία σε ποιότητα, αντοχή, αξιοπιστία και αξία, σύμφωνα με πολλές έρευνες διεθνώς. Τέλος, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα, διευκολύνει τους πελάτες της και τους προσφέρει συνολικές λύσεις από έναν αξιόπιστο συνεργάτη.
 
Διεθνείς εξελίξεις στις μεταφορές
Η τεχνολογία εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ πλέον δεν υπάρχουν «κλειστές» αγορές. Χάρη στο ηλεκτρονικό εμπόριο, κάθε επιχείρηση μπορεί να κάνει εξαγωγές και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της. Η ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας συνεχίζεται, πράγμα που σημαίνει ότι και οι επιχειρήσεις στη Κύπρο μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος για περαιτέρω ανάπτυξη. Οι τοπικές επιχειρήσεις, αυξάνοντας τις επενδύσεις και τις εξαγωγές τους, θα μπορέσουν να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το κύκλο εργασιών τους. Βλέπουμε ότι όλο και περισσότερες εταιρίες στρέφονται προς «έξυπνα» μηχανήματα και αυτοματισμούς. Σίγουρα αυτή η τάση θα έρθει και στην Κύπρο, η οποία χάρη στη γεωγραφική της θέση και τις περαιτέρω oικονομικές και τεχνολογικές εξελίξεις, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο δυναμικά logistic hubs της Ανατολικής Μεσογείου.
 
ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
 
Σημαντικοί πελάτες

KEO PLC
ALPHAMEGA - C.A. PAPAELLINAS EMPORIKI LTD
G.A.P. Vassilopoulos
Lanitis Bros - Coca-Cola
IKEA
Προσωπικό: 100
Παρουσία σε Κύπρο και εξωτερικό:
Ένας (1) αντιπρόσωπος πωλήσεων
Δύο (2) κινητά συνεργεία service
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Toyota Material Handling Greece A.E.
Διεύθυνση: 2η οδός Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου, 19003, Μαρκόπουλο Αττικής, Ελλάδα
Τηλέφωνο: +35722000990
Φαξ: +35722000999
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@gr.toyota-industries.eu
Ιστοσελίδα: www.toyota-forklifts.gr
 

 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
UNICARS - Volkswagen Εμπορικά Οχήματα: Ο επαγγελματίας στον δρόμο
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
KRONOS EXPRESS - Υπηρεσίες Courier (Ταχυμεταφορών) και Smart Logistics
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DELEVANT