COLUMBIA WORLD - WIDE MOVERS

Με πέραν των 20 ετών παρουσία στην κυπριακή αγορά, η Columbia World-Wide Movers έχει γίνει ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών μεταφοράς και αποθήκευσης για εταιρικούς και οικιακούς πελάτες στην Κύπρο.
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ & SELF-STORAGE

Μέσα στις δυο αυτές δεκαετίες κατάφερε να καταξιωθεί στην αγορά για την ποιότητα και την αξιοπιστία των υπηρεσιών της, την ασφάλεια και την εξυπηρέτηση των πελατών της. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η εταιρεία είναι μέλος των ισχυρότερων οργανισμών στο τομέα εξειδίκευσης της στο κόσμο, όπως του FIDI FAIM και του IAM, οι οποίοι καθορίζουν και ελέγχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα επίπεδα εξυπηρέτησης της εταιρείας με βάση τα διεθνή πρότυπα. Η εταιρεία από το 2017 είναι επίσης διαπιστευμένη με το ISO 9001.

Η Columbia World-Wide Movers αποτελεί, εδώ και 20 χρόνια τον αποκλειστικό μεταφορέα των οικοσκευών του βρετανικού στρατού στην Κύπρο. Οι εργασίες της εταιρείας ανέρχονται σχεδόν στις 4.000 μετακομίσεις τον χρόνο και είναι εγκατεστημένη σε ιδιόκτητο χώρο έκτασης 20.000 τ.μ. με δικό της στόλο οχημάτων. 

Η Columbia World-Wide Movers το 2000 και για πρώτη φορά για τα κυπριακά δεδομένα σχεδίασε, δημιούργησε και προσφέρει υπηρεσίες self-storage με βάση τα αμερικανικά και τα βρετανικά πρότυπα. Οι εγκαταστάσεις της αποτελούνται από 600 ανεξάρτητα δωμάτια διαφόρων διαστάσεων βάσει των αναγκών του εκάστοτε πελάτη της. Διαθέτουν εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση, 24ωρη παρακολούθηση (CCTV), συναγερμό διαρρήξεων και πυρασφάλειας και ευκολία πρόσβασης σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στις εγκατάστασης της και στο δικό του αποκλειστικό χώρο 24/7.
Η εταιρεία παρέχει επίσης στον πελάτη τη δυνατότητα πρόσβασης και διαχείρισης του self-storage του εξ αποστάσεως. Με ένα ολοκληρωμένο λογισμικό cloud-based, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τη διαθεσιμότητα και να προχωρήσει με την κράτηση του δικού του χώρου βάσει των δικών του αναγκών. Επίσης, του δίνεται η δυνατότητα πληρωμής του ενοικίου του από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου χωρίς καμιά ταλαιπωρία.   

Η υπηρεσία του self-storage, έναντι των γνωστών κοινών χώρων αποθήκευσης (αλλιώς warehouse), διαφοροποιείται σε πολλούς τομείς, αφού σκοπός της είναι να προσφέρει «έξυπνες», ασφαλείς και γρήγορες λύσεις αποθήκευσης. Οι ανάγκες μπορούν να διαχωριστούν ως εξής:
 
Χρειάζομαι αποθήκευση προσωπικών αντικειμένων γιατί:
1) Μετακομίζω σε μικρότερο σπίτι.
2) Χρειάζομαι περισσότερο χώρο στο υφιστάμενο σπίτι μου.
3) Ανακαινίζω το χώρο μου.
4) Αποθηκεύω τις οικοσκευές μου όσο εγώ θα βρίσκομαι στο εξωτερικό.  
5) Είμαι φοιτητής και χρειάζομαι αποθηκευτικό χώρο για το διάστημα του καλοκαιριού. 
 
Χρειάζομαι αποθήκευση επαγγελματικών αντικειμένων γιατί:
1) Έχω αποθέματα και εξοπλισμό για αποθήκευση.
2) Χρειάζομαι καλύτερη αρχειοθέτηση και αποθήκευση εγγράφων.
3) Κλείνει η εταιρεία μου.
4) Πρέπει να κρατώ εμπορεύματα και αποθέματα για τις εκπτώσεις.
5) Πρέπει να αποθηκεύσω τα εκθεσιακά και διαφημιστικά μου αντικείμενα.
 
ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ
H Columbia World-Wide Movers πάει ένα βήμα πιο πέρα, προσφέροντας ένα ευρύτερο φάσμα σχετικών υπηρεσιών πέραν της απλής αποθήκευσης και μεταφοράς οικοσκευών. H εταιρεία αναγνωρίζει ότι τα κατοικίδια ζώα δεν είναι απλώς ένα cargo, αλλά αποτελούν μέρος της οικογένειάς σας. Επίσης, η μετακόμισή τους είναι και για τα ίδια μία αγχωτική διαδικασία.  Η μεταφορά των κατοικίδιων σας μπορεί να είναι περίπλοκη, αλλά η Columbia World-Wide Movers έχει μια εξειδικευμένη ομάδα, που θα εξασφαλίσει ότι θα φτάσουν με ασφάλεια στο νέο τους σπίτι.
Η Columbia World-Wide Movers είναι επίσης η λύση στη περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί τη μεταφορά του αυτοκινήτου, της μοτοσικλέτας, του σκάφους ή ακόμα και του τροχόσπιτού του στο εξωτερικό. Η 20χρονη εμπειρία της διασφαλίζει την ασφαλή και έγκαιρη αποστολή του μεταφορικού σας μέσου εντός ή εκτός Κύπρου.
 
ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΕΣ & ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας στη συσκευασία, όταν μπορεί κάποιος άλλος να χειριστεί επαγγελματικά και σωστά τη δουλειά αυτή; Η Columbia World-Wide Movers γνωρίζει ότι η σωστή συσκευασία αποτελεί το σημαντικότερο ίσως στοιχείο μιας μεταφοράς και μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις. Είτε χρειάζεστε μια πλήρη είτε μερική υπηρεσία συσκευασίας, η εταιρεία μπορεί να ανταποκριθεί στις συγκεκριμένες ανάγκες σας: Προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κιβωτίων όλων των τύπων, όπως συσκευασίες για βιβλία, παιχνίδια, ρουχισμό, σκεύη κουζίνας, στρώματα, εύθραυστα αντικείμενα, όπως καθρέφτες, έργα τέχνης και μεγάλα αντικείμενα, όπως πιάνα και πολλά άλλα. Εκτός από όλα αυτά, η εταιρεία προμηθεύει τους πελάτες με ταινίες συσκευασίας, φυσαλίδες (bubbles) και χαρτιά συσκευασίας. Απλώς περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογό μας (e-shop) και παραγγείλετε ό, τι χρειάζεστε.
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ & SELF-STORAGE
Mε το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της και τις εξειδικευμένες τεχνικές συσκευασίας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Columbia World-Wide Movers λαμβάνει κάθε δυνατή προφύλαξη για την προστασία των εμπορευμάτων σας κατά τη μεταφορά τους. Αλλά ακόμα και με τις καλύτερες διαδικασίες, κανείς δεν μπορεί να προφυλαχθεί από την κάθε πιθανότητα. Όταν τα αγαθά μετακινούνται από το ένα μέρος στο άλλο, εκτίθενται σε κινδύνους που είναι πέρα από τον έλεγχο μιας μεταφορικής εταιρείας. Έτσι, για την προστασία από απώλειες ή ζημιές, η Columbia World-Wide Movers προσφέρει υπηρεσίες ασφαλιστικής κάλυψης των αντικειμένων σας τόσο κατά τη διάρκεια μιας μετακόμισης όσον και κατά την αποθήκευσή τους.

Η Columbia World-Wide Movers διαχειρίζεται από κοινού το ασφαλιστήριο συμβόλαιό της με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία που ειδικεύεται στην ασφάλιση θαλάσσιων και self-storage καλύψεων.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Columbia World-wide Movers Ltd
Διεύθυνση:
Νέας Γενιάς 101, 4150 Λεμεσός
Τηλέφωνο: 00357 25716020
 

Δειτε Επισης

UNIPLANT
UNICARS - Volkswagen Εμπορικά Οχήματα: Ο επαγγελματίας στον δρόμο
TOYOTA MATERIAL HANDLING GREECE S.A.
SALAMIS SHIPPING SERVICES LTD & CYPRUS INTERNATIONAL ROADS LTD (CIR)
MANTIS (CYPRUS) LTD
KRONOS EXPRESS - Υπηρεσίες Courier (Ταχυμεταφορών) και Smart Logistics
GENESIS LOGISTICS LTD
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DELEVANT