Συναντήσεις Χατζημανώλη στην Κίνα με στελέχη ναυτιλιακών, ναυλομεσιτικών γραφείων και τραπεζών

Συναντήσεις με στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, ναυλομεσιτικών γραφείων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και τοπικούς αξιωματούχους είχε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, την προηγούμενη εβδομάδα στην Guangzhou στην Κίνα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Υφυπουργείου.

Η Υφυπουργός Ναυτιλίας πραγματοποίησε επίσκεψη στην Guangzhou από τις 25 μέχρι τις 27 Απριλίου, όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις ονοματοδοσίας του νεότευκτου φορτηγού πλοίου ‘AAL Limassol’ της εταιρείας ΑAL Shipping, μέλος του ομίλου εταιρειών Schoeller Holdings.

Το πλοίο, αναφέρεται, έχει κατασκευαστεί «σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και τις σύγχρονες περιβαλλοντικές προδιαγραφές και θα νηολογηθεί στο κυπριακό νηολόγιο πλοίων».

Η κ. Χατζημάνωλη, στην ομιλία της κατά την τελετή ονομοταδοσίας του πλοίου, ευχαρίστησε τον Heinrich Schoeller «για τη διαχρονική στήριξη και συμβολή του στην ανάπτυξη της κυπριακής ναυτιλίας», ενώ απευθυνόμενη στην τοπική ναυτιλιακή κοινότητα ανάπτυξε τα πλεονεκτήματα και τις υπηρεσίες που παρέχει η νηολόγηση πλοίων υπό κυπριακή σημαία, προστίθεται.

Σημειώνεται ότι στο περιθώριο των εκδηλώσεων, η Υφυπουργός Ναυτιλίας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, ναυλομεσιτικών γραφείων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, καθώς και τοπικούς αξιωματούχους της επαρχιακής διοίκησης της Guangzhou.

Επίσης, αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε διμερής συνάντηση με τον Πρόεδρο της COSCO Shipping Bulk, «τη μεγαλύτερη ναυτιλιακή εταιρεία διαχείρισης φορτηγών πλοίων», όπου συζητήθηκαν οι προοπτικές νηολόγησης πλοίων του στόλου της εταιρείας στο κυπριακό νηολόγιο.

Την Υφυπουργό Ναυτιλίας συνόδευε στην Guangzhou, η Πρέσβης της Κύπρου στην Κίνα Φράνσις-Γαλάτεια Λανίτου Γουίλλιαμς.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το OPAP Nicosia 3x3
Μάριος Σκανδάλης: Οι σημαντικές θεσμικές αλλαγές για τις οποίες πρωτοστάτησε το Cyprus Integrity Forum
Ο Θεόδωρος Μάντης νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διεύθυνσης Μισθοδοσίας
Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν με τη Wolt στην Κύπρο το 2023
ΤΕΠΑΚ: Διοργάνωσε με επιτύχια νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι…»
Το Waste Wisely Cyprus στις υπεραγορές Αλφαμέγα
PlantHealth4Life: Η ευρωπαϊκή εκστρατεία επιστρέφει μεγαλύτερη και σε προσκαλεί να συμμετέχεις
Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο με αποκλειστική εκπροσώπηση τα πολυτελή σκάφη αναψυχής της Apreamare
CMMI: Υπέγραψε μνημόνιο συνεννόησης με εταιρείες από Κύπρο και Γαλλία-Τι προνοεί