IRON MOUNTAIN

Μέσα στο σύνθετο πληροφοριακό περιβάλλον που λειτουργούμε, η σωστή διαχείριση της πληροφορίας διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα και τη βιωσιμότητα των οργανισμών.

Πολλοί οργανισμοί βρίσκονται αντιμέτωποι με μεγάλο όγκο πληροφοριών σε φυσική ή σε ηλεκτρονική μορφή, με τη λειτουργική τους διαχείριση να αποτελεί σημαντική πρόκληση. Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας καθιστά αναγκαία τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών τους, εφόσον θέλουν να κατοχυρώσουν και να ενδυναμώσουν τη θέση τους, παραμένοντας ανταγωνιστικοί.

Το γραφείο του μέλλοντος
Η Iron Mountain παρέχει την ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση της πληροφορίας, δημιουργώντας το γραφείο του μέλλοντος, το οποίο αποτελεί χώρο παραγωγικότητας για το προσωπικό, καθώς επικεντρώνεται στην κύρια δραστηριότητά του με τρόπο αποτελεσματικό και δημιουργικό. Σύμφωνα με τη Μαρία Ελευθερίου, Digital Solutions Project Manager,  αυτό επιτυγχάνεται με την άμεση πρόσβαση στην πληροφορία μέσα από ένα κεντρικοποιημένο σύστημα διαχείρισης εγγράφων, όπου η πληροφορία αποθηκεύεται με οργανωμένο και δομημένο τρόπο και η αναζήτηση γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Οι πελάτες εξυπηρετούνται άμεσα, η συνεργασία μεταξύ τμημάτων μέσω ανταλλαγής πληροφοριών γίνεται εύκολα και γρήγορα και τα διάφορα έργα παραδίδονται στην ώρα τους. Δεν χρειάζεται πλέον να ξοδεύεται χρόνος για οργάνωση, αλλά και αναζήτηση της πληροφορίας, ενώ αποτρέπεται το χάος από το πλεόνασμα εγγράφων που προκύπτει από τη διατήρηση του ίδιου εγγράφου πολλές φορές. Οι χρονοβόρες διαδικασίες, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν συμπλήρωση αιτήσεων, έγκριση διάφορων εγγράφων και πρακτικά συναντήσεων πλέον δημιουργούνται και τυγχάνουν διαχείρισης ηλεκτρονικά. Τα λειτουργικά έξοδα μειώνονται σημαντικά, ενώ η παραγωγικότητα αυξάνεται.
 
Διεθνής κολοσσός

Η Iron Mountain αποτελεί τον παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση αρχείου και πληροφοριών και δραστηριοποιείται στην κυπριακή αγορά μέσω της εξαγοράς της Fileminders από τον Ιούλιο του 2017.
Η Fileminders ιδρύθηκε το 2003, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης πληροφορίας και αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της πλειοψηφίας των εταιρειών στην Κύπρο.

Η Iron Mountain ιδρύθηκε το 1951 και θεωρείται ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο διαχείρισης πληροφοριών. H εταιρεία εδρεύει στη Βοστώνη και έχει παρουσία σε 45 χώρες ανά το παγκόσμιο με περισσότερες από 1.400 εγκαταστάσεις, καθώς και συνεργασία με 230.000 και πλέον οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων όλων σχεδόν των εταιρειών που περιλαμβάνονται στο FORTUNE 1000. Στις εγκαταστάσεις της Κύπρου εργοδοτεί 150 εργαζομένους.
 
Δυνατές λύσεις
Το χαρτοφυλάκιο των λύσεων της Iron Mountain περιλαμβάνει διαχείριση αρχείων και δεδομένων, κέντρα φύλαξης δεδομένων (data centers), καθώς και λύσεις ασφαλούς καταστροφής εγγράφων, βοηθώντας οργανισμούς να μειώσουν τα κόστη αποθήκευσης, να συμμορφώνονται με τις σχετικές ρυθμιστικές διατάξεις και να εξασφαλίζουν καλύτερη χρήση των πληροφοριών τους.
 

FACTS & FIGURES
Διευθυντική ομάδα

Άντρεα Αντωνίου, Managing Director
Χριστόφορος Χριστοφόρου, Risk & Compliance Manager
Αχιλλέας Ζαχαρία, Financial Controller
Αντρέας Χατζηγιακουμής, Business Development Manager
Αλέξης Ευαγγέλου, Digital Business Manager
Στέφανη Πασχαλίδου, Operations Manager
Παναγιώτης Φωκά, Head of Operations
Χρίστια Γιασίτη, Human Resource Manager
Έλενα Παρασκευά, Customer Development Executive

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο:
77778666
E-mail: info@fileminders.com.cy
Ιστοσελίδες: www.fileminders.com.cy /  www.ironmountain.com


 

Δειτε Επισης

SAP CYRPUS LTD
POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS
NETinfo PLC
IRON MOUNTAIN
MELLON CYPRUS LTD
HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD
EBOS TECHNOLOGIES LTD
DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DEMSTAR BUSINESS SOLUTIONS