SAP CYRPUS LTD

Ως ηγέτης της αγοράς λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών, η SAP βοηθά εταιρείες ανεξαρτήτως μεγέθους να λειτουργούν καλύτερα.

Από το γραφείο εξυπηρέτησης μέχρι το διοικητικό συμβούλιο, από την αποθήκη μέχρι τη βιτρίνα του καταστήματος και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μέχρι τις κινητές συσκευές, το λογισμικό SAP δίνει στους ανθρώπους και τους οργανισμούς τη δυνατότητα να συνεργάζονται πιο αποδοτικά και να χρησιμοποιούν τις επιχειρησιακές πληροφορίες πιο αποτελεσματικά, ώστε να παραμένουν μπροστά από τους ανταγωνιστές τους. Οι εφαρμογές και οι υπηρεσίες της SAP επιτρέπουν σε πελάτες του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να λειτουργούν επικερδώς, να προσαρμόζονται συνεχώς στο περιβάλλον και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο, όπως εξήγησε ο Άλεξ Μουρατιάν, Sales Director Hellas, Cyprus & Malta.
 
Λύσεις
Η SAP δραστηριοποιείται  στην Κύπρο από το 1997. Όπως στη διεθνή έτσι και στην κυπριακή αγορά παραμένει ο αξιόπιστος σύμβουλος των πελατών της.Με τα πλεονεκτήματα της ενοποίησης και της επεκτασιμότητας, η SAP αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, προσφέροντας λύσεις που οδηγούν σε υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI) και χαμηλό κόστος λειτουργίας (TCO).  Σήμερα, ένας μεγάλος αριθμός κυπριακών εταιρειών έχουν ήδη επενδύσει σε λύσεις SAP για καλύτερη οικονομική διαχείριση και έλεγχο των βασικών αναγκών λειτουργίας τους.

Οικοσύστημα 
Για την καλύτερη διαχείριση του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρησιακού περιβάλλοντος και την κάλυψη των αναγκών των τμημάτων πληροφορικής, η SAP τοποθετεί τους πελάτες της στο κέντρο ενός δυναμικού οικοσυστήματος, το οποίο αποτελείται από τη SAP, τους πελάτες και τους συνεργάτες της, στους οποίους προσφέρει υποστήριξη και πρωτοποριακές υπηρεσίες. Ιδιαίτερα το οικοσύστημα των συνεργατών αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της SAP Κύπρου. Με τη διατήρηση ποιοτικών συνεργασιών για την προώθηση ολοκληρωμένων λύσεων, η εταιρεία δουλεύει στενά με τους συνεργάτες της, με στόχο τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.

Οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες της SAP στην Κύπρο πλαισιώνονται από επαγγελματίες νέας γενιάς, οι οποίοι διαθέτουν επίσημες πιστοποιήσεις των λύσεων SAP,  τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα στα 20 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας στην κυπριακή αγορά και προβάδισμα εξειδίκευσης στις εκάστοτε ανάγκες των κυπριακών επιχειρήσεων για προσφορά δοκιμασμένων λύσεων, με στόχο την κάλυψη των αναγκών αυτών. 
 
Πλεονέκτημα
«Πρωτίστως θα έλεγα ότι η δύναμη των ανθρώπων, των προϊόντων και των συνεργατών της SAP τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο είναι αυτό που τη διακρίνει», υπογράμμισε ο κ. Μουρατιάν.  Σήμερα η SAP Κύπρου και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων συνεργατών της, αξιοποιώντας εμπειρία και τεχνογνωσία 20 χρόνων, είναι σε θέση να προσφέρουν στις κυπριακές επιχειρήσεις τις λύσεις και τις υπηρεσίες που χρειάζονται για να δραστηριοποιούνται κερδοφόρα, να προσαρμόζονται συνεχώς στα νέα δεδομένα και να αναπτύσσονται με βιώσιμο τρόπο.

Λύσεις για τις κυπριακές επιχειρήσεις
Η εμπειρία των τελευταίων χρόνων επιβεβαιώνει ότι οι επιχειρήσεις δεν μπορούν πλέον να αγνοήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις και καλούνται να εφαρμόσουν λύσεις, που θα τις κάνουν όχι μόνο βιώσιμες αλλά πρωτίστως αποδοτικότερες και συνεπώς κερδοφόρες. «Θεωρώ ότι ένας σημαντικός αριθμός Κυπρίων επιχειρηματιών επενδύουν στην πληροφορική και αξιοποιούν τη δυναμικής της ως στρατηγικό εργαλείο. Μέσα στο πλαίσιο αυτό πολλές επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει σε σημαντικές υλοποιήσεις έργων, ώστε να επιτύχουν την απλοποίηση και την αυτοματοποίηση των διαδικασιών τους, τον καλύτερο έλεγχο των χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων τους και τον περιορισμό της γραφειοκρατίας», επεσήμανε ο κ. Μουρατιάν. Η SAP, πρόσθεσε, συνεχίζει να διατηρεί ανοικτή επικοινωνία με τους Κύπριους επιχειρηματίες, στηρίζοντας υλοποιήσεις έργων που προσφέρουν ολοκληρωμένη απόδοση της επένδυσής τους. Μέσα από μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, εργαλείων και προγραμμάτων που προσφέρει, βοηθά τους πελάτες της να αξιοποιήσουν το 100% του εύρους της λειτουργικότητας του λογισμικού τους: «Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν, πάντα όμως ως εταιρεία είμαστε αισιόδοξοι ότι όλο και περισσότερες κυπριακές επιχειρήσεις, ανταποκρινόμενες στις εκάστοτε συνθήκες της αγοράς και αξιοποιώντας ακόμα περισσότερο την αξία των υπηρεσιών που προσφέρουν οι λύσεις ICT, θα  επιλέγουν προτάσεις οι οποίες θα ενισχύουν τόσο την ανταγωνιστικότητα όσο και την κερδοφορία τους».

FACTS & FIGURES
Sales  Director Hellas, Cyprus & Malta

Άλεξ Μουρατιάν
 
Παγκόσμια
Η  SAP εξυπηρετεί περισσότερους από 345.000 

Στοιχεία  επικοινωνίας
Διεύθυνση:
Ιφιγενείας 92, Κτίριο Αθηνά, Γραφείο 101, 2003, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22378777
Φαξ: 22379990
E-mail: info.cyprus@sap.com
Ιστοσελίδα: www.sap.com/cyprus

Δειτε Επισης

SAP CYRPUS LTD
POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS
ORACLE CYPRUS SOLUTIONS
NETinfo PLC
IRON MOUNTAIN
MELLON CYPRUS LTD
EBOS TECHNOLOGIES LTD
DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DEMSTAR BUSINESS SOLUTIONS