DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD

Η Dioratiki IT Solutions Ltd ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό να παρέχει λύσεις μηχανογράφησης των επιχειρηματικών διαδικασιών μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.
 
H εταιρεία προσφέρει τρία παγκόσμιας εμβέλειας ολοκληρωμένα και ενωποιημένα συστήματα επιχειρηματικού λογισμικού και λογιστηρίου, που καλύπτουν τις ανάγκες εταιρειών χονδρικού και λιανικού εμπορίου, υπηρεσιών και διανομής αλλά και λύσεις διαχείρισης μισθοδοσίας, συστήματα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο διαδίκτυο (online backup) και δημιουργίας ιστοσελίδων.
 
Προϊόντα
«Τα λογισμικά της εταιρείας μας είναι το EspritBooks Online Business Management & Accounting System για μικρές επιχειρήσεις, το QuickBooks Desktop & Online Business Management & Accounting System που αρμόζει στις ανάγκες μικρομεσαίων επιχειρήσεων και το INTACT iQ ERP & Business Management Solution που ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων οργανισμών», επεσήμανε ο Κωνσταντίνος Λογγίνος, γενικός διευθυντής. Για κάλυψη των αναγκών μισθοδοσίας προσφέρει το σύστημα CyPay Cyprus Online Payroll.

Μία σημαντική ανάγκη για όλες τις εταιρείες είναι η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων τους. H Dioratiki, ανάλογα με τις εξειδικευμένες ανάγκες τους, προσφέρει δύο λύσεις: το Keepit Online Backup και το Memopal Online Backup. Τέλος, διαθέτει και τη λύση WebsiteX5 για δημιουργία σελίδων στο διαδίκτυο.
 
Η Dioratiki υποστηρίζει όλες τις λύσεις της με υπηρεσίες που ξεκινούν από την ανάλυση των αναγκών μιας επιχείρησης, την επιλογή του λογισμικού που θα τις καλύψει, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση στα δεδομένα του οργανισμού και την εκπαίδευση του προσωπικού. Το τελευταίο και πιο σημαντικό στάδιο είναι η υποστήριξη μέσω email, σύνδεση μέσω διαδικτύου, τηλεφωνικώς ή και επί τόπου επισκέψεις, αν χρειαστεί. Τέλος, η Dioratiki προσφέρει στους πελάτες της σχεδιασμό ιστοσελίδων για παρουσία στο διαδίκτυο, αλλά και ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου.
 
Πλεονέκτημα
Τα λογισμικά που παρέχουμε είναι συστήματα με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα ανά το παγκόσμιο και με εκατομμύρια χρήστες. «Το πιο βασικό όμως για μας, που αποτελεί και τον προσανατολισμό μας, είναι η πληρέστερη δυνατή υποστήριξη των λογισμικών που παρέχει η εταιρεία μας και σε αυτό είναι που επικεντρωνόμαστε καθημερινά», εξήγησε ο κ. Λογγίνος.
 
Η αξία της επένδυσης
Σε ένα μεγάλο βαθμό οι διευθύνσεις των μεγάλων κυπριακών εταιρειών έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα της μηχανογράφησης για άμεση πληροφόρηση, σωστή διαχείριση και παρακολούθηση της υγείας των εταιρειών τους. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, όμως, δεν το έχουν αντιληφθεί στον βαθμό που θα έπρεπε κι αυτό διαφαίνεται από το ότι αντιμετωπίζουν τη μηχανογράφηση σαν κόστος και όχι σαν επένδυση της εταιρείας τους.
 
FACTS & FIGURES
 
Γενικός Διευθυντής της Dioratiki IT Solutions Ltd,
Κωνσταντίνος Λογγίνος
Πελατολόγιο
Η Dioratiki έχει μηχανογραφήσει, μέχρι στιγμής, με επιτυχία πέραν των χιλίων εταιρειών στην Κύπρο και το
εξωτερικό.
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: 
Αγίου Αντωνίου 15, 2ος όροφος, 2002, Στρόβολος, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22465111
E -mail: info@dioratiki.com
Website: www.dioratiki.com

Δειτε Επισης

SAP CYRPUS LTD
POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS
ORACLE CYPRUS SOLUTIONS
NETinfo PLC
IRON MOUNTAIN
MELLON CYPRUS LTD
HELLENIC TECHNICAL ENTERPRISES LTD
EBOS TECHNOLOGIES LTD
DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD
DEXTERITY SOLUTIONS LTD