Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας

Πρόσκληση για υποβολή προτάσεων για την παραχώρηση κενών καταστημάτων και τη διοργάνωση εκδηλώσεων στο City Plaza, στη Λεωφόρο Μακαρίου κατά την περίοδο 1 Δεκεμβρίου 2016 – 6 Ιανουαρίου 2017, απευθύνει ο Δήμος Λευκωσίας σε συνεργασία με το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας και του Ιδρύματος Πιερίδη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Pop-up Festival 2016.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, κύριος στόχος του φεστιβάλ είναι να συγκεντρώσει η κεντρική εμπορική αρτηρία της πρωτεύουσας ότι πιο καινοτόμο, εφευρετικό και δημιουργικό στον τομέα της επιχειρηματικότητας, της ψυχαγωγίας και του πολιτισμού.

“Μέσα από τη διοργάνωση του φεστιβάλ, επιδιώκεται η τόνωση και η αναζωογόνηση της Λεωφόρου Μακαρίου ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, είτε μέσω της εμπορικής δραστηριότητας, είτε μέσω της καινοτομίας, αλλά και η ανάδειξη νέων ταλέντων μέσω της δημιουργίας” προστίθεται.
 
Το εγχείρημα θα πλαισιώνουν παράλληλες δραστηριότητες –εκπαιδευτικές, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές– εστιάζοντας στην ενεργό συμμετοχή του κοινού, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit