Cyfield: Παρέδωσε το Λύκειο Δασούπολης

Τελέστηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη τα εγκαίνια του Λυκείου Δασούπολης, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία, το οποίο παρέδωσε η Cyfield Development. 

Σχετική ανακοίνωση το χαρακτηρίζει ως "ένα λειτουργικό, σύγχρονο, ασφαλές σχολείο με ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η σχολική αρχιτεκτονική και δόμηση για τις ανάγκες της κυπριακής εκπαίδευσης".

Αναφέρεται επίσης ότι "σε σύντομο χρονικό διάστημα, η εταιρεία κατάφερε να ανοικοδομήσει εξ’ υπαρχής ένα ετοιμόρροπο σχολικό κτήριο με πολλά προβλήματα, μετατρέποντας το σε κόσμημα για την κυπριακή σχολική αρχιτεκτονική".

Μάλιστα τόσο ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Στροβόλου κ. Αθανασιάδης, όσο και ο διευθυντής του σχολείου κ. Γεωργίου μιλώντας στα εγκαίνια, ανέφεραν ότι το νέο σχολείο είναι ένα καμάρι με ευχάριστο περιβάλλον, που πληροί μεταξύ άλλων και τους κανονισμούς ενεργειακής απόδοσης των κτηρίων.

"Το σχολείο είναι εφοδιασμένο με σύγχρονο εξοπλισμό και διαθέτει ειδικές αίθουσες για όλα τα μαθήματα, άνετες αίθουσες διδασκαλίας, γήπεδα και ό,τι άλλο απαιτείται για τη διδασκαλία και τη μόρφωση των παιδιών μας. Μαθητές και εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται δημιουργικά σ’ ένα άνετο και δημιουργικό περιβάλλον", σημειώνει η ανακοίνωση.

Είναι ένα από τα πιο άρτια λύκεια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, ένα έργο που δικαιώνει τις προσδοκίες όλων μας, τόνισε χαρακτηριστικά στην ομιλία του στα εγκαίνια ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

Η συνολική δαπάνη του έργου ήταν 7,800,000 ευρώ.

Η ανακοίνωση καταλήγει: "Αξίζει να αναφέρουμε ότι το έργο αποπερατώθηκε έγκαιρα σε χρόνο ρεκόρ, στα πλαίσια που τέθηκαν, χωρίς να χαθεί έστω και μια διδακτική μέρα για τους μαθητές του σχολείου. Η αποπεράτωσή του έρχεται να προσθέσει ακόμη ένα σημαντικό έργο στα τόσα έργα που έχει αποπερατώσει η Cyfield και κοσμούν ολόκληρη την Κύπρο. Αναδεικνύει, το εύρος των εργασιών του Ομίλου, που δεν είναι απλώς μια κατασκευαστική εταιρεία, αλλά ένας Οργανισμός με ευρύτητα κύκλου εργασιών που καθιερώθηκε τόσο στην Κύπρο και την Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό".

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Συμπλήρωσε 40 χρόνια ζωής ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Ανάπτυξης Γης και Οικοδομών
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανησυχία Επιτροπής Ανάπτυξης Λάρνακας για λιμάνι και μαρίνα-Ζητά ενημέρωση από Βαφεάδη
Παίρνει σάρκα και οστά η ανέγερση των φοιτητικών εστιών του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό-Μπήκε ο θεμέλιος λίθος
Κ. Ιωάννου: Σύντομα διυπουργική σύσκεψη για Στρατηγική Ανάπτυξης Ορεινών-«Παράδειγμα προς μίμηση ο Καλοπαναγιώτης»
Σε τροχιά υλοποίησης γραμμικό πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον ποταμό Γιαλιά(pics)