Ποια είναι η Howden που εξαγόρασε την κυπριακή Niche

Το τοπίο της κυπριακής αγοράς διαμεσολάβησης αλλάζει η ολοκλήρωση της εξαγοράς του κυπριακού ομίλου Niche από την Howden.

Η σχετική συμφωνία συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ της Howden Cyprus και των εταιρειών Niche Ιnsurance Brokers Ltd και Niche Insurance Agents Ltd.

Η Howden είναι ο μεγαλύτερος επιχειρηματικός μεσίτης ασφαλίσεων και αντασφαλίσεων στην Ελλάδα, με εμπειρία 20 ετών σε όλους τους κλάδους της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης, με την Howden Cyprus Ltd, καθώς και περισσότερους από 150 εξειδικευμένους brokers και τεχνικούς, η Howden στην Ελλάδα προσφέρει σε πάνω από 3.000 εταιρικούς πελάτες της το σύνολο των υπηρεσιών ασφάλισης, αντασφάλισης, διαχείρισης κινδύνων και αποζημιώσεων.

O όμιλος Howden Hellas αποτελεί την ηγετική δύναμη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση μεγάλων επιχειρήσεων και σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, αντασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 2003, έλαβε τη διαπίστευση Broker at Lloyd’s το 2012 και από τον Απρίλιο του 2020 αποτελεί μέλος του Howden Broking Group, του κορυφαίου διεθνούς ανεξάρτητου μεσίτη με $9 δισεκατομμύρια ασφάλιστρα υπό διαχείριση και ένα επιχειρηματικό μοντέλο που ενθαρρύνει την καινοτομία και την επιχειρηματική βιώσιμη ανάπτυξη.

howden800

Μέσα σε 25 χρόνια, η Howden, από ένα μικρό γραφείο στο Λονδίνο με μόλις τρεις ανθρώπους, εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς brokers παγκοσμίως.

Στη διάρκεια των 20 σχεδόν χρόνων δυναμικής ανάπτυξης, o όμιλος Howden Hellas ίδρυσε εταιρείες στην Κύπρο και στη Νότιο Αφρική, ενώ μέσω του δικτύου Howden One εξυπηρετεί τους πελάτες του σε πάνω από 90 γεωγραφικές περιοχές και με περισσότερους από 15.000 έμπειρους επαγγελματίες που μιλούν την ίδια γλώσσα.

Το μοντέλο ανάπτυξης της Howden συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς brokers, με την ταχύτητα, την καινοτομία, την τεχνογνωσία και την ευελιξία του κορυφαίου μεσίτη στην ελληνική αγορά.

Η Howden έχει ένα άρτια οργανωμένο τμήμα διαχείρισης αποζημιώσεων, με εξειδικευμένα στελέχη, ενώ παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη στην προετοιμασία και υποβολή των αιτημάτων αποζημίωσης, διαπραγμάτευση με τους ασφαλιστές και επίτευξη της καλύτερης δυνατής συμβιβαστικής λύσης.

Howden Broking
Ως κορυφαίος Ευρωπαίος broker, εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο. Η Howden Broking είναι ειδικός ασφαλιστικός μεσίτης, με παρουσία από το 1994.

Πρόκειται για έναν δυναμικό όμιλο με επίπεδη παγκόσμια δομή και τοπική ηγεσία, ο οποίος παρέχει συμβουλές για τις νομοθεσίες, παραδόσεις και τάσεις κάθε χώρας, στην οποία δραστηριοποιείται.

Ως ανεξάρτητος τοπικός broker, νοιαζεται για τις επιχειρήσεις των πελατών της και εργάζεται προκειμένου να δημιουργήσει μόνιμες σχέσεις.

Δειτε Επισης

Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Μοναδικές επιλογές για διαμερίσματα κοντά στη θάλασσα
Παραδίδεται την Κυριακή το πάρκο Πωλ Γκοκέν... Ο Δημόσιος Κήπος της δυτικής Λεμεσού
American Dream: Εννέα Κύπριοι μοιράζονται το success story τους στις ΗΠΑ
Το ταξίδι της Philip Morris για ένα κόσμο χωρίς τσιγάρο... Το ESG και το αποτύπωμά της στην Ευρώπη
Κοινό μέτωπο Κυβέρνησης-κοινωνικών εταίρων κατά της αδήλωτης εργασίας...Η αυξητική τάση και τα μέτρα
Το Ιsland Charitable Foundation δέχεται αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25
Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στον τομέα της παραγωγής χαλλουμιού-Σημείο τριβής η ποσόστωση
Απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία
Εκδήλωση στο ΤΕΠΑΚ με θέμα «Ευρωεκλογές 2024: Οι νέοι/νέες στην πρώτη γραμμή»
The Glowmorous Dinner: Φιλανθρωπικό δείπνο από το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα και τη Μαρίνα Αγίας Νάπας