Απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία

Η Novario Holding Ltd διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στις 17:30 στο Premium Store - Gaggenau Gallery στη Λευκωσία.

Πρόκειται για ένα αποκλειστικό γεγονός στο οποίο, οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ποιότητα και την καινοτομία που προσφέρουν τα προϊόντα Gaggenau, καθώς και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον τομέα των οικιακών συσκευών.

Με την παρουσία τους, οι εκλεκτοί καλεσμένοι θα μάθουν περισσότερα και για τη δυναμική παρουσία της μάρκας Gaggenau στην Κύπρο και το όραμά της για το μέλλον.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Premium Store - Gaggenau Gallery στη Λευκωσία, πέραν από την δικτύωση, υπόσχεται να προσφέρει μια γεύση από την εμπειρία πολυτέλειας και εκλεπτυσμένης αισθητικής σε όλους τους παρευρισκομένους.

Η Gaggenau, κατασκευαστής υψηλής ποιότητας οικιακών συσκευών αναγνωρίζεται ως ηγέτης καινοτομίας στον σχεδιασμό και την τεχνολογία "Made in Germany". Η εταιρεία, με μια τεράστια ιστορία που χρονολογείται από το 1683, έχει επαναπροσδιορίσει την οικιακή κουζίνα με τα διεθνώς αναγνωρισμένα προϊόντα της. Η επιτυχία της Gaggenau βασίζεται στην τεχνολογική καινοτομία και στην σχεδιαστική της προσέγγιση σε συνδυασμό με την υψηλή λειτουργικότητα. Η Gaggenau είναι θυγατρική της BSH Hausgeräte GmbH στο Μόναχο από το 1995 με παρουσία σήμερα σε περισσότερες από 50 χώρες και πάνω από 60 καταστήματα σε μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Novario Holding Ltd

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Δωρεάν εκπαίδευση για όσους φροντίζουν άτομα με alzheimer και άλλα είδη άνοιας
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Παγκύπριου Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης
Φρίξος Λάρκος: Η Crowdbase και η αυξανόμενη εξοικείωση των Κύπριων επενδυτών με το crowdfunding
Έναρξη β’ κύκλου υποβολής αιτήσεων για μεταπτυχιακές σπουδές στο ΤΕΠΑΚ
Στιγμές χαρές και συγκίνησης χάρισε σε χιλιάδες φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Coca-Cola
Τι προμηνύει το μέλλον της λογιστικής από τη σκοπιά γνωστών CEO
ΕΒΕ Λευκωσίας: Νέος γραμματέας-διευθυντής ο Ανδρέας Α. Αντωνιάδης
Η Purpose Communications ανακοινώνει την έναρξη του 2ου κύκλου της Purpose Academy
Δήλωσε τη συμμετοχή σου στο 9ο Cyprus Professional Services Conference
Grantxpert-Team Building Workshop: Ενδυνάμωση ομαδικότητας και συνεργασίας