Ε. Νικολάου: Αναβίωσε την τριφουρένια τεχνική κατασκευής κοσμημάτων

Η ιδιοκτήτρια του Sea Of Lace μένει πιστή στην παράδοση και πετυχαίνει

Η τριφουρένια τεχνική κατασκευής κοσμημάτων θεωρείτο από πολλούς ξεπερασμένη, όχι όμως για την ιδιοκτήτρια του Sea Of Lace, η οποία τόλμησε-και πέτυχε-να την επαναφέρει στην αγορά, δίνοντάς της ξανά ζωή. 

Φιλοξενούμενη στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers, η Ελένη Νικολάου μιλά για την έρευνα που είχε προηγηθεί πριν από τη δημιουργία του μαγαζιού της, αλλά και τις φωνές που την παρότρυναν να κάνει πίσω, θεωρώντας το εγχείρημά της ριψοκίνδυνο. Η ίδια όμως δεν τα έβαλε κάτω, με αποτέλεσμα τα χειροποίητα κοσμήματά της να έχουν σήμερα μεγάλη απήχηση και πολλοί να τη συγχαίρουν για την αφοσίωσή της στην παράδοση.  

Διαβάστε ακόμα: 

Η Ελένη Νικολάου θα συμβούλευε έναν νέο επιχειρηματία, πριν ξεκινήσει κάτι, να ξεκαθαρίσει μέσα του τον λόγο για τον οποίο θέλει να το κάνει και να φροντίσει η επιχείρησή του να είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον ίδιο.

Δείτε πιο κάτω το τέταρτο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:​​​​​

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και οι οποίοι έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματα να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙnBusinessNews και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων, η οποία θα ξετυλίξει το success story 10 κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.