Sophia Flower Studio: Εντυπωσιακές ανθοδέσμες για κάθε περίσταση(vid)

Οι ιδιοκτήτες, Σοφία και Γιάννης, μοιράζονται τα συστατικά της επιτυχίας τους

Λάτρεις της φύσης, η Σοφία Χαραλάμπους Ευσταθίου και ο Γιάννης Ευσταθίου, είναι ιδιοκτήτες ενός ιδιαίτερου χώρου στην καρδιά της Λευκωσίας, με το όνομα Sophia Flower Studio.

Φιλοξενούμενοι στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς Τhe Dreamers, προβαίνουν σε αναδρομή των πρώτων βημάτων τους και μοιράζονται αυτά που οι ίδιοι θεωρούν ως τα συστατικά της επιτυχίας τους.  

Στη Σοφία άρεσε να πηγαίνει στο βουνό, να μαζεύει λουλούδια και να φτιάχνει ανθοδέσμες. Το πάθος της για δημιουργία την ώθησε στην αναζήτηση του χώρου που θα γινόταν η «φωλιά» για τις δημιουργίες της.

Διαβάστε ακόμα: 

Στο πλευρό της ήταν από την πρώτη στιγμή ο σύζυγός της, Γιάννης, ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη στα φυτά. Όπως ο ίδιος εξηγεί, τα «αρέσω» του έδεσαν μ' αυτά της Σοφίας και οι δυο τους κατάφεραν να δημιουργήσουν το Sophia Flowers Studio, μετά από πολλά εμπόδια και προκλήσεις.

Δείτε πιο κάτω το δεύτερο επεισόδιο της σειράς The Dreamers:

  • Ονειρευόμαστε μαζί με την Tράπεζα Κύπρου

Eίναι νέοι άνθρωποι, με όνειρα και προσδοκίες να μεγαλώσουν την επιχείρησή τους και έχουν καταφέρει στα πρώτα τους μόλις βήματά να ξεχωρίσουν με τις φρέσκες τους ιδέες και την εναλλακτική προσέγγισή τους.

Το ΙN Business και η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζουν τη σειρά Dreamers, μια μίνι σειρά 10 επεισοδίων η οποία θα ξετυλίξει το success story 10 κυπριακών επιχειρήσεων και των νεαρών founders τους.