Ευγενία Χριστοδούλου: Διευθύνουσα Σύμβουλος στην B2Kapital

Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου στην B2Kapital ανέλαβε η Ευγενία Χριστοδούλου τον περασμένο Ιούλιο αποχωρώντας από την Ancoria Bank όπου κατείχε την θέση του Deputy CEO και Business Development Manager.

Η Ευγενία Χριστοδούλου εργάστηκε στην Τράπεζα Κύπρου μεταξύ των ετών 1994 και 2013. Κατείχε, μεταξύ άλλων, τις θέσεις Υπεύθυνης Επισφαλειών του Συγκροτήματος, Βοηθού Διευθύντριας του Private Banking Unit, Διευθύντριας Υπηρεσίας Recoveries και Περιφερειακής Διευθύντριας Δικτύου Καταστήματων και Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων για τις επαρχίες Λάρνακας/ Αμμοχώστου.
Κατά την περίοδο 2014-2019 κατείχε το ρόλο της Αναπληρώτριας Ανώτατης Εκτελεστικής Διευθύντριας και Διευθύντριας Ανάπτυξης Εργασιών της Ancoria Bank Ltd. Διετέλεσε μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων της Ancoria Bank Ltd και Ancoria Insurance Public Ltd, καθώς και Διοικητικών Συμβουλίων Ημικρατικών Οργανισμών.

Ακαδημαϊκά Προσόντα: B.Sc. in Economics από το London School of Economics and Political Science, Associate Chartered Accountant (ACA) του Institute of Chartered Accountants in England and Wales, Πιστοποιημένο Πρόσωπο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Β2KAPITΑL CYPRUS LTD είναι μέλος του ομίλου B2HOLDING που εδρεύει στο Όσλο της Νορβηγίας και δραστηριοποιείται σε τουλάχιστον 22 ευρωπαϊκές χώρες, παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες χρηματοοικονομικού χαρακτήρα και διαχείρισης μη εξυπηρετούμενων δανείων.

Τον Μάιο 2020, η B2Kapital εξαγόρασε χαρτοφυλάκιο μη εξυπηρετούμενων και μη εξασφαλισμένων δανείων κυρίως λιανικής τραπεζικής από το Συκγρότημας της Τράπεζας Κύπρου, συμβατικής αξίας €398 εκατ. και μεικτής λογιστικής αξίας €144 εκατ.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα