Ι. Φιάκκου: Το πρότυπο και ο super ήρωας με τον οποίο ταυτίζομαι

Ι. Φιάκκου: Το πρότυπο και ο super ήρωας με τον οποίο ταυτίζομαι

Ι. Φιάκκου: Το πρότυπο και ο super ήρωας με τον οποίο ταυτίζομαι

Δυναμική, αποφασιστική και προσηλωμένη στους στόχους που θέτει, η Ιωάννα Φιάκκου ηγείται με απόλυτη επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια ενός ζωτικής σημασίας οργανισμού, όπως είναι η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. 

Φιλοξενούμενη στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής «More Than a Business Leader», η κ. Φιάκκου αναφέρεται στα συστατικά που θεωρεί απαραίτητα για την επιτυχία, αποκαλύπτει το πρόσωπο που έχει ως πρότυπο, αλλά και τον super ήρωα με τον οποίο ταυτίζεται και τον οποίο προσπαθεί καθημερινά να ανταγωνίζεται.  

Η Ιωαννά Φιάκκου παραθέτει τις προσδοκίες της σε επαγγελματικό επίπεδο και σκιαγραφεί τα χαρακτηριστικά που αναζητεί στους συνεργάτες της, καθώς και το δικό της μάνατζμεντ προφίλ. 

Ποιο θεωρεί ως το μεγαλύτερό της επίτευγμα και τι θα άλλαζε, αν είχε τη δυνατότητα, στον εαυτό της; 

Δείτε τις απαντήσεις της Ιωάννας Φιάκκου στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than a Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας