Α. Πολεμίτης: Θα δημιουργούσα μια ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο

InBusinessNews  29/11/2021 09:33
Α. Πολεμίτης: Θα δημιουργούσα μια ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο

Α. Πολεμίτης: Θα δημιουργούσα μια ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο

InBusinessNews  29/11/2021 09:33

Φιλοξενούμενος στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής του InBusiness TV, «More Than a Business Leader», ο CEO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αντώνης Πολεμίτης, ο οποίος με το μαγικό του ραβδί θα δημιουργούσε, όπως αναφέρει, μία ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο.

Θαυμάζει τον Elon Mυsk, αφού πιστεύει ότι το έργο του είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος. Με προσδοκία του να καλυτερεύει καθημερινά, θεωρεί ως μεγαλύτερο του επίτευγμα την επιτυχία της ομάδας και του οργανισμού που διοικεί. 

Ο κ. Πολεμίτης ελπίζει ότι η πανδημία θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο την τεχνολογία, πεποίθηση που αντικατοπτρίζεται και στο ότι αν ήταν υπουργός Οικονομικών, θα αφιερωνόταν εξ ολοκλήρου σ' αυτόν τον τομέα. 

Ποιο είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στην κατοχή του και τι αντιπαθεί στους άλλους; Οι απαντήσεις του κ. Πολεμίτη, στο βίντεο που ακολουθεί:  

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας