Π. Χατζηιωάννου: Στη ναυτιλία δεν βαριέσαι και δεν πλήττεις ποτέ

Π. Χατζηιωάννου: Στη ναυτιλία δεν βαριέσαι και δεν πλήττεις ποτέ

Π. Χατζηιωάννου: Στη ναυτιλία δεν βαριέσαι και δεν πλήττεις ποτέ

Μπορεί να μην πιστεύει στην τύχη, πιστεύει όμως στα τυχερά ονόματα στα πλοία. Δεν είναι ο τύπος που θέλει να τα κάνει όλα ο ίδιος, αλλά αντιθέτως έχει καλούς συνεργάτες και τους εμπιστεύεται.

Ο λόγος για τον CEO της Safebulkers, Πόλυ Χατζηιωάννου, φιλοξενούμενο του σημερινού επεισοδίου της διαδικτυακής εκπομπής του InBusiness TV, «More Than a Business Leader». 

Στη συνέντευξή του, ο κ. Χατζηιωάννου αναφέρεται στις προσδοκίες του ως επαγγελματίας και παραθέτει τα προσόντα που αναζητά στους συνεργάτες του. Μιλά για το στοιχείο του χαρακτήρα του που θεωρεί ως το μεγαλύτερό του προτέρημα, αποκαλύπτει την αγαπημένη του στιγμή της ημέρας, ενώ δεν αποκρύβει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης: 

CovScan: Ελλείψεις scanners και τσουχτερό κόστος για επιχειρήσεις 

Τρέχει με σπασμένα φρένα το κατασκευαστικό κόστος (πίνακες)

Όσο για το τι του αρέσει περισσότερο στη δουλειά του; Η απάντηση, όπως και σε πολλά άλλα ερωτήματα, στη συνέντευξη που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας