Mojo Digital: Υπηρεσίες προγραμματισμού, σχεδιασμού, branding και social media

Η Mojo Digital, ιδρύθηκε από τον Jacob Παπαγεωργίου, και είναι μια νέα, δυναμική εταιρεία που ασχολείται με την παροχή υπηρεσιών σχετικά με τον σχεδιασμό (User Interface & User Experience – UIUX), προγραμματισμό (HTML, CSS, JavaScript & PHP), branding και social media. Οι πελάτες της εταιρείας έχουν επωφεληθεί με διάφορους τρόπους, όπως ψηλή κατάταξη στο Google, αύξηση πωλήσεων, αύξηση στον αριθμό των followers τους στα social media και δυνατότητα να έχουν την ιστοσελίδα τους σε κινητά και υπολογιστές ή tablet με την ίδια ποιότητα παρουσίασης (responsive design).
 
Ο Jacob Παπαγεωργίου είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Founder της Mojo Digitals, σε συνέντευξη του στο InBusinessNews, αποκαλύπτει πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
 
Ποια η φιλοσοφία πίσω από την Mojo Digital;
-Η Mojo Digital λειτουργεί με την φιλοσοφία ότι ο καθένας, είτε είναι έμπειρος με το διαδίκτυο ή όχι και είτε είναι νέο start up ή εδραιωμένη επιχείρηση, μπορεί να πραγματοποιήσει τις ιδέες του με την βοήθεια μας όσο καλύτερα και πιο δημιουργικά γίνεται για προώθηση και ανάδειξη τους.
 
Ποιοι είναι το long term όραμα σας για την επιχείρηση;
-Στο μέλλον της Mojo Digital βλέπουμε ακόμη πιο μεγάλες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό. Θέλουμε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να εντάξουμε περισσότερες υπηρεσίες για υποστήριξη των πελατών μας, όπως marketing services και public relations.
 
Ποια είναι η καλύτερη επιχειρηματική συμβουλή που έχετε πάρει;
-Είμαι τυχερός που έχω αρκετά άτομα κοντά μου τα οποία με στηρίζουν όποτε χρειάζεται και η σημαντικότερη συμβουλή που έχω πάρει είναι ότι κάθε project, μικρό ή μεγάλο, έχει ουσία και μπορείς να μάθεις από αυτό.
 
Ποιος σας έχει βοηθήσει περισσότερο στην καριέρα σας;
-Αν και δεν τους ξέρω προσωπικά οι Traversy Media και DevEd αποτελούν πολύ σημαντικό μέρος της εξέλιξης μου ως προγραμματιστής μέσω των video τους τα οποία καλύπτουν όλα όσα θα ήθελε κάποιος να προγραμματίσει και δείχνουν ότι στον προγραμματισμό υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να φτάσεις στο ίδιο αποτέλεσμα.
 
Πώς επιτυγχάνετε work life balance – τι σας αρέσει να κάνετε εκτός εργασίας;
-Όταν δεν ψάχνω για χαμένα brackets και semicolons στον κώδικα μου ασχολούμαι με την μουσική, το τρέξιμο και calisthenics τα οποία με βοηθούν να χαλαρώσω μετά από αρκετές ώρες μπροστά στην οθόνη. Aκουστικά, Led Zeppelin, αθλητικά παπούτσια….
 
Ποιο social media χρησιμοποιείτε περισσότερο;
-Τα social media που χρησιμοποιώ είναι το Twitter και το Instagram τα οποία είναι τα πιο διαδεδομένα μεταξύ των ατόμων που ασχολούνται με τον προγραμματισμό. Μέσω των social media διευρύνω τον επαγγελματικό μου κύκλο και ανεβάζω δείγματα των projects της Mojo Digital για σχόλια από το online community που έχουμε κτίσει.

 

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit