Λεωνίδας Χατζηνικολάου: Νew stories on the rocks

H απόφαση του Λεωνίδα Χατζηνικολάου να ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο συγκεκριμένος τομέας τον γοήτευσε από νεαρή ηλικία, ενώ από νωρίς είχε γεννηθεί μέσα του η ανάγκη να δημιουργήσει κάτι δικό του. Σήμερα είναι ένας εκ των συνιδιοκτητών των δύο πετυχημένων μαγαζιών Box Stasikratous και Pull-A-Mango, αλλά και του ολοκαίνουργιου That’s Why.

«Θυμάμαι να βγαίνω έξω και να χαζεύω το κάθε μαγαζί, φτιάχνοντας στο μυαλό μου εικόνες για το πώς θα μπορούσα να το αναπτύξω περαιτέρω, εάν εργαζόμουν εκεί. Σκεφτόμουν συχνά τι μου άρεσε, τι θα άλλαζα, τι επιπλέον θα ήθελα ως καταναλωτής, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο σήμερα. Με τους φίλους συνιδιοκτήτες θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ευχάριστo, να προσφέρουμε χώρους εμπνευσμένους από το εξωτερικό, όπου θα μπορούσαμε να μεταφέρουμε την εκτίμηση και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο, στις ίδιες τις επιχειρήσεις. Και έτσι πράξαμε», εξηγεί ο ίδιος.
 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Σύμφωνα με τον Λεωνίδα και τα τρία μαγαζιά αναπτύχθηκαν και βασίστηκαν γύρω από την ίδια φιλοσοφία, παρόλο που έχουν αρκετές διαφορές στο προφίλ των καταναλωτών. «Όλα απορρέουν από τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και επιλογές, φέρνοντας από το εξωτερικό πρωτοποριακά και καινοτόμα concepts.

Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον σεβασμό του πελάτη και την ανάγκη μας να δημιουργήσουμε ξεχωριστούς χώρους εστίασης, διασκέδασης και φυσικά χαλάρωσης, καλύπτοντας όλα τα γούστα» σημειώνει.
 
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ
Το Box Stasikratous από την αρχή της λειτουργείας του κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει συνώνυμο της νεανικής διασκέδασης στη Λευκωσία, αφού θυμίζει club του εξωτερικού, αναβιώνοντας τη λάμψη της παλιάς νυχτερινής ζωής. Πρόκειται για ένα μοντέρνο χώρο με ιδιαίτερο design και εντυπωσιακό φωτισμό, ποτά και κοκτέιλ για όλα τα γούστα, γνωστούς DJs στα decks, special events με καλλιτέχνες και μια 100% αυθεντική club εμπειρία. Το all day bar, Pull-A-Mango, που βρίσκεται στην αρχή της οδού Στασικράτους, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλα ευρωπαϊκά bars και είναι ένας χώρος κατάλληλος για όλες τις εποχές. Ανοίγει από το πρωί, σερβίροντας καφέδες,  πρωινό και brunch, έχοντας στη λίστα του ιδιαίτερες και πρωτότυπες επιλογές για μεσημεριανό και βραδινό. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να απολαύσουν τα ξακουστά κοκτέιλ του και μια μεγάλη γκάμα κρασιών και άλλων ποτών, platters και bites.

Τέλος, το That’s Why άνοιξε τις πόρτες του για να γίνει το αγαπημένο spot της παρέας. Πρόκειται για ένα καινούργιο και προσεγμένο χώρο, ιδανικό για after work drinks, που προσφέρει signature cocktails από εξαιρετικούς mixologists και άλλα ποτά σε λογικές τιμές.
 
ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ 
Ως millennial επιχειρηματίας κυνηγά την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των μαγαζιών του. Για τον λόγο αυτό συχνά αναθεωρεί με την ομάδα του τις υπηρεσίες που προσφέρονται, προσθέτοντας νέες επιλογές και concepts, διαφοροποιώντας υπάρχουσες λειτουργίες και προϊόντα ή δημιουργώντας ξεχωριστές (theme) βραδιές. Σχεδόν κάθε χρόνο πραγματοποιούνται διαρρυθμίσεις στο design, στα έπιπλα και στον εξοπλισμό, για να διασφαλιστεί ότι όλα συμβαδίζουν με τις τάσεις της περιόδου. «Φιλοδοξία μας να αγαπήσουν οι θαμώνες τα μαγαζιά μας όπως τα αγαπάμε και εμείς και φυσικά να περάσουν ευχάριστα και όμορφα με λογικές τιμές». 
 
ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Μιλώντας για την περίοδο του lockdown, ο επιχειρηματίας εξηγεί ότι η προγραμματισμένη λειτουργία του That’s Why είχε αναβληθεί μέχρι πρόσφατα, ενώ το delivery του Pull-a-Mango ενισχύθηκε. Το Box Stasikratous ήταν το μαγαζί που δέχθηκε το μεγαλύτερο πλήγμα, καθώς λίγο μετά την ανακαίνιση του, η Κύπρος βρέθηκε στη δίνη των μέτρων.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η διεύθυνση, σε συνεργασία με το προσωπικό, στήριξαν ευάλωτες ομάδες, προσφέροντας σχεδόν καθημερινά καφέ, φαγητό και άλλα αναγκαία αγαθά σε ιατρικές μονάδες και οργανισμούς. Και χωρίς ο Λεωνίδας να χάνει την αισιοδοξία του, καταλήγει: «Όσον αφορά το μέλλον είμαστε αισιόδοξοι και παραμένουμε ενωμένοι. Κανένας κόπος δεν πάει χαμένος και ό,τι χτίζεται με μεράκι τότε σίγουρα θα ανταμειφθεί».

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit