Η ιστορία πίσω από το «The Box 42 Ltd»

Η ιδέα του «The Box 42 Ltd» που βρίσκεται στη Λευκωσία, προήλθε από τέσσερα νεαρά παιδία με όρεξη για δουλειά και ιδέες από την Κύπρο και το εξωτερικό. 

Ο Λεωνίδας Χατζηνικολάου, ένας εκ των τεσσάρων ιδρυτών της «The Box 42 Ltd» είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Λεωνίδας Χατζηνικολάου αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
 

Τι σας ώθησε να ανοίξετε την δική σας επιχείρηση;
Η ιδέα του «The Box 42 Ltd» στη Λευκωσία, προήλθε από τέσσερεις συνεταίρους συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Τέσσερα νεαρά παιδιά με καινούριες ιδέες, με ιδέες από το εξωτερικό, με όρεξη για δουλειά, με πάρα πολλές εμπειρίες από διάφορα μαγαζιά και δουλειές που κάναμε και στην Κύπρο και στο εξωτερικό.
 
Πόσο σημαντικοί είναι για εσάς οι άνθρωποι του οργανισμού σας;
Στον τομέα των επιχειρήσεων, όπως είναι η «The Box 42 Ltd» θεωρώ ότι οι άνθρωποι που είναι στον οργανισμό μας και εργοδοτούνται από την «The Box 42 Ltd» είναι το Α και το Ω της εταιρείας. Στηριζόμαστε σε αυτούς σχεδόν στα πάντα. Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμάς και θεωρώ ότι είμαστε μια εταιρεία που προτιμά ο οποιοσδήποτε να δουλέψει γιατί πάνω απ’ όλα έχουμε ένα υγιές και ευχάριστο κλίμα.
 
Πώς κρατάτε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας;
Θεωρώ ότι κρατούμε εύκολα τις ισορροπίες στο μαγαζί γιατί είμαστε 4 νέοι επιχειρηματίες και ο καθένας ξέρει που είναι καλός, ξέρει τι είναι η ειδίκευση του και γι΄αυτό ο καθένας κάνει τις εργασίες στον τομέα του και κρατούμε τις ισορροπίες στο μαγαζί.  
 
Ποιο το ωράριο μιας συνηθισμένης μέρας;
Καθημερινά ξυπνώ πρωινά και προσπαθώ να πηγαίνω στο γυμναστήριο. Από εκεί και πέρα, αφιερώνω αρκετές ώρες στην επιχείρηση γιατί χρειάζεται. Όσες ώρες απομένουν, προσπαθώ να τις αφιερώνω στην οικογένεια μου.
 
Ποιο social media χρησιμοποιείτε περισσότερο;
Τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιώ περισσότερο είναι το Facebook και το Instagram γιατί έχουν άμεση σχέση με οποιεσδήποτε εργασίες έχουμε στον τομέα της εστίασης και συνδέονται άμεσα.
 
 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit