Burger GUY: Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του αμερικανικού burger

InBusinessNews  29/06/2020 09:59
Burger GUY: Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του αμερικανικού burger

Burger GUY: Μια μοναδική εμπειρία για τους λάτρεις του αμερικανικού burger

InBusinessNews  29/06/2020 09:59

Ο Αντρέας Τομάζου, αξιοποίησε το καφενείο του παππού του, στο Παλιομέτοχο και το μετέτρεψε σε ένα σύγχρονο αμερικάνικο μπεργκεράδικο, το «Burger GUY.» Πλέον, το Burger GUY, αποτελεί μια μοναδική επιλογή για τους λάτρεις αυθεντικού burger. Ταυτόχρονα, στο κατάστημα υπάρχει και το donut GUY, υπηρεσία που προσφέρει φρέσκα donuts.

RELATED ARTICLES


 
Ο Founder του Burger GUY είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Αντρέας Τομάζου αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Τι σας ώθησε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση; Ποια η ιστορία πίσω από το Burger GUY;
Τα Burger GUY, πριν να γίνει το εστιατόριο που είναι τώρα, ήταν καφενείο του παππού μου, στο Παλιομέτοχο. Ο παππούς μου, μου έδωσε το καφενείο και είπα πως πρέπει να το αξιοποιήσω με τον κατάλληλο τρόπο. Σκεφτόμουν στην αρχή να το κάνω γυμναστήριο, ή πιτσαρία, ή μπεργκεράδικο. Σκεφτόμουν διάφορα, για τον λόγο ότι όταν ήμουν στην Αγγλία σπούδαζα Sport Science και παράλληλα δούλευα σε εστιατόριο ιταλικό, μεξικάνικο και πιο μετά σε αμερικάνικο μπεργκεράδικο πολύ γνωστό στην Αγγλία. Έτσι, όταν ήλθα στην Κύπρο, είχα μόνο 1000 ευρώ στην τσέπη, αποφάσισα να ανοίξω εστιατόριο, αφού για γυμναστήριο χρειαζόμουν περισσότερα χρήματα. Ουσιαστικά, αγόρασα ένα grill 600 ευρώ και μια φριτέζα 400 ευρώ.

Ταξίδευα σε διάφορες χώρες στο εξωτερικό για να δοκιμάσω burgers και sauce. Συνήθως, τα τοπικά μπεργκεράδικα στις χώρες που πήγαινα, έχουν τα δικά τους sauce και εγώ ήθελα να τα δοκιμάσω και να μάθω τις συνταγές, για να πάρω την βάση και να δημιουργήσω τα δικά μου. Έτσι, τους ρωτούσα για διατροφικές αλλεργίες, για να μου πουν τα συστατικά, τα οποία και κατέγραφα. Με αυτό τον τρόπο, κατάφερα να κάνω τα δέκα δικά μου sauce.

Ποια η φιλοσοφία πίσω από το burger guy;
Έπαιξα σε τρία πράγματα, ποιότητα, ποσότητα και τιμή.  Στο Burger GUY, ουσιαστικά ο πελάτης πληρώνει μόνο τυρί και bacon, κάτι που για εμένα το κάνει να ξεχωρίζει. Υπάρχουν 25 toppings free, όπως καραμελωμένα κρεμμύδια, crispy onion, αυγά. Επίσης υπάρχουν επιλογές για τους χορτοφάγους, burger με βάση την πατάτα και με βάση το κινόα, καθώς και φρέσκα donuts.

Τι το ξεχωριστό προσφέρεται στους πελάτες σας;
Κάτι ξεχωριστό που κάνουμε στο burger guy, είναι να δίνουμε ένα ζευγάρι γάντια στους πελάτες μας, για να μην λερώνονται όταν τρώνε.

Πώς επιτυγχάνετε work - life - balance, τι σας αρέσει να κάνετε εκτός εργασίας;
Το κυρίως χόμπι μου είναι τα ταξίδια, μέχρι στιγμής έχω πάει σε 25 χώρες και 12 πολιτείες σε όλη την Αμερική. Ο στόχος μου είναι να πάω σε όσες περισσότερες χώρες μπορώ για να δοκιμάσω διάφορες γεύσεις και να γνωρίσω διάφορες κουλτούρες.

Ποιον επιχειρηματία θαυμάζετε και γιατί;
Ο επιχειρηματίας που θαυμάζω είναι ο Antony Robbins. Έχω διαβάσει πάρα πολλά βιβλία του, τα οποία με βοήθησαν να κάνω τα πρώτα μου βήματα. 

burger guy

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Πίσω στην αρχή της σελίδας