CP Herbalist: Στόχος μας να δημιουργήσουμε σχέσεις ζωής

Η Χρυσταλλένα Πουλλή σπούδασε βοτανολόγος στην Αγγλία. Μετά από την εμπειρία της σε κλινικές του εξωτερικού και εμπνευσμένη από τους ασθενείς που αναζητούσαν εναλλακτικές μεθόδους, ξεκίνησε δειλά-δειλά να φτιάχνει τις δικές της συνταγές από φυτικά και φυσικά προϊόντα για τους τότε συνάδελφους της αλλά και για την οικογένεια της. Μένοντας έκπληκτη από τα αποτελέσματα, πήρε την μεγάλη απόφαση να επενδύσει στις συνταγές αυτές, δημιουργώντας το brand CP Herbalist. 
 
Η Founder του CP Herbalist ανήκει στην γενιά των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο. 
 
Η Χρυσταλλένα Πουλλή αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.
 
 
Ποιες οι κύριες δραστηριότητες του CP Herbalist;
Στο CP Herbalist ασχολούμαστε με 100% φυτικά και φυσικά προϊόντα για το σώμα και το πρόσωπο. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ωφέλιμα θρεπτικά συστατικά, όλα από αγνά βότανα. Φτιάχνονται στην Κύπρο και απευθύνονται κυρίως σε άτομα που αναζητούν πιο εναλλακτικές λύσεις, για ανανέωση και αποκατάσταση της επιδερμίδας. 
 
Τι σας ώθησε στο να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση;
Όταν δούλευα σε κλινικές στην Αγγλία, είχα εμπνευστεί από τους ασθενείς οι οποίοι αναζητούσαν συνεχως εναλλακτικές μεθόδους και  προσεγγίσεις για να λύσουν τα προβλήματα τους. Πολύ δειλά, άρχισα να φτιάχνω τις δικές μου συνταγές για τους τότε συνάδελφους μου και την οικογένεια μου. Αρχικά, η θετική ανταπόκριση και τα θετικά αποτελέσματα που έβλεπα με είχαν εκπλήξει. Μεταγενέστερα όμως, τα γεγονότα με βοήθησαν να πάρω την μεγάλη απόφαση, και να επενδύσω όλο μου το χρόνο και το είναι σε αυτό. Και να που είμαστε εδώ. 
 
Πόσο σημαντικοί είναι για εσάς οι άνθρωποι του οργανισμού σας;
Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε σχέσεις ζωής,  με φίλες και φίλους που τους αρέσει πραγματικά το concept , αγαπούν natural living, αγαπούν female empowerment, απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, τους αρέσει πραγματικά η παρέα μας αλλά και η δουλειά μας. Γενικά, το παίρνουμε λίγο προσωπικά το θέμα. Και μέχρι στιγμής μας έχει βγει  σε καλό.
 
Ποια είναι η καλύτερη επιχειρηματική συμβουλή που έχετε πάρει και από που;
Η καλύτερη επιχειρηματική συμβουλή που έχω πάρει είναι να είμαι γενναιόδωρος άνθρωπος και την έχω πάρει από τον πατερά μου. Πιστεύω ότι όντως, όταν δίνουμε την αγάπη μας, απλόχερα και χωρίς πολλή σκέψη, η αγάπη θα βρίσκει πάντα τον τρόπο και τον δρόμο της σε εμάς.  
 
Πώς επιτυγχάνετε work life balance;
Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω βρει τις ισορροπίες μου ακόμα. Προσπαθώ πολύ σκληρά να τα καταφέρω αλλά… Για καλή μου τύχη όμως, οι δικοί μου άνθρωποι, κυρίως αυτοί που συμμερίζονται της καταστάσεως , δείχνουν  επιείκεια, κατανόηση, αγάπη… διότι βλέπουν και οι ίδιοι φυσικά ότι αυτό το στάδιο που βρίσκομαι έχει υπερβολικές απαιτήσεις και είναι πιο δύσκολο από αυτό που νομίζαμε ότι θα αντικρίζαμε όταν είχα πρωτοξεκινήσει. 
  
Tι ώρα ξυπνάτε; Τι ώρα ξεκινάτε δουλειά το πρωί και τι ώρα φεύγετε από το γραφείο; Τι ώρα κοιμάστε τις καθημερινές;
Ποτέ μα ποτέ δεν ήταν 8ωρο το ωράριο μου. Και δόξα σοι ο Θεός , ούτε το βλέπω να είναι. Βασικά δεν έχουν καν σημασία οι ώρες που είμαι στο γραφείο. Εγώ ξέρω πως όταν πάω σπίτι μου έξω είναι νύκτα πια, και εγώ έχω πόσες άλλες εκκρεμότητες. Αλλά αν αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσω για να προχωρήσουμε μπροστά, τότε είναι χαρά μου, και τιμή μου και αξίζει και τον κόπο. Στο τέλος της ημέρας, είμαι και νιώθω πολύ τυχερή  και ευγνώμων  που έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ ειδικά στις μέρες μας. 
 
 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit