Αντρέας Ζαννετίδης: Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου

  03/02/2020 10:22
 Αντρέας Ζαννετίδης: Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου

Αντρέας Ζαννετίδης: Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου

  03/02/2020 10:22
Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Αντρέας Ζαννετίδης στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας, ήταν στο να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο. Όπως ανέφερε, με πολύ δουλειά και κόπο αυτό πετυχαίνετε. 

RELATED ARTICLES


Ο Αντρέας Ζανεττίδης, founder της Andreas Zannetides Fashion Design, είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Αντρέας Ζαννετίδης αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
 

 
Ποιες οι δραστηριότητες της Andreas Zannetides Fashion Design και ποιες οι προκλήσεις του επαγγέλματος;
Κύριες δραστηριότητες του Andreas Zannetides Fashion Design είναι να κάνει πιο όμορφες τις γυναίκες μέσα από λαμπερές δημιουργίες. Οι προκλήσεις που αντιμετώπισα ήταν στο να με αγαπήσει ο κόσμος, να γίνω αποδεκτός και στο να επιβραβεύεται το έργο μου. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο το να κερδίσεις τον κόσμο αλλά με κόπο και πολύ δουλειά αυτό πετυχαίνετε.
 
Ποιον επιχειρηματία θαυμάζετε και γιατί;
Εκτός ότι έχω μια προσωπική σχέση με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, θαυμάζω γενικά την εταιρεία Ζορπάς. Ξέρω όλη την πορεία τους και το έργο τους για τα κυπριακά δεδομένα είναι αξιοθαύμαστο. Ποιο το ωράριο μιας συνηθισμένης μέρας και πως πετυχαίνετε work life balance;
Ανάλογα με το φόρτο εργασίας οι ώρες μου είναι διαφορετικές. Συνήθως ξυπνώ στις οκτώ εκτός αν έχω πάρα πολύ δουλεία, τότε ξυπνάω πριν τις επτά. Στο γραφείο εργάζομαι περίπου μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Έχω πολλές εργαστηριακές ώρες. Παρόλα αυτά, και καθημερινές και Σαββατοκύριακα περίπου τις ίδιες ώρες κοιμάμαι και ξυπνώ. Προσπαθώ να έχω χρόνο για τον εαυτό μου, να μοιράζομε χρόνο με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Θεωρώ πώς όταν έχεις ένα πρόγραμμα όλα γίνονται.
 
Ποιο social media χρησιμοποιείται περισσότερο;
Περισσότερο χρησιμοποιώ το Instagram. Θεωρώ ότι πλέον έχει την μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.
 
 

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας