Αντρέας Ζαννετίδης: Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις την αγάπη του κόσμου

Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Αντρέας Ζαννετίδης στην αρχή της επαγγελματικής του πορείας, ήταν στο να γίνει αποδεκτός από τον κόσμο. Όπως ανέφερε, με πολύ δουλειά και κόπο αυτό πετυχαίνετε. 

Ο Αντρέας Ζανεττίδης, founder της Andreas Zannetides Fashion Design, είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Αντρέας Ζαννετίδης αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
 

 
Ποιες οι δραστηριότητες της Andreas Zannetides Fashion Design και ποιες οι προκλήσεις του επαγγέλματος;
Κύριες δραστηριότητες του Andreas Zannetides Fashion Design είναι να κάνει πιο όμορφες τις γυναίκες μέσα από λαμπερές δημιουργίες. Οι προκλήσεις που αντιμετώπισα ήταν στο να με αγαπήσει ο κόσμος, να γίνω αποδεκτός και στο να επιβραβεύεται το έργο μου. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο το να κερδίσεις τον κόσμο αλλά με κόπο και πολύ δουλειά αυτό πετυχαίνετε.
 
Ποιον επιχειρηματία θαυμάζετε και γιατί;
Εκτός ότι έχω μια προσωπική σχέση με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, θαυμάζω γενικά την εταιρεία Ζορπάς. Ξέρω όλη την πορεία τους και το έργο τους για τα κυπριακά δεδομένα είναι αξιοθαύμαστο. Ποιο το ωράριο μιας συνηθισμένης μέρας και πως πετυχαίνετε work life balance;
Ανάλογα με το φόρτο εργασίας οι ώρες μου είναι διαφορετικές. Συνήθως ξυπνώ στις οκτώ εκτός αν έχω πάρα πολύ δουλεία, τότε ξυπνάω πριν τις επτά. Στο γραφείο εργάζομαι περίπου μέχρι τις οκτώ το βράδυ. Έχω πολλές εργαστηριακές ώρες. Παρόλα αυτά, και καθημερινές και Σαββατοκύριακα περίπου τις ίδιες ώρες κοιμάμαι και ξυπνώ. Προσπαθώ να έχω χρόνο για τον εαυτό μου, να μοιράζομε χρόνο με τους φίλους μου και με την οικογένεια μου. Θεωρώ πώς όταν έχεις ένα πρόγραμμα όλα γίνονται.
 
Ποιο social media χρησιμοποιείται περισσότερο;
Περισσότερο χρησιμοποιώ το Instagram. Θεωρώ ότι πλέον έχει την μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.
 
 

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit