Σ. Ρούσσου: Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία

InBusinessNews  24/12/2019 09:30
Σ. Ρούσσου: Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία

Σ. Ρούσσου: Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία

InBusinessNews  24/12/2019 09:30
Οι millennials είναι  άνθρωποι δημιουργικοί, σκέφτονται έξω από το κουτί και τους αρέσει να πειραματίζονται αλλά και να εξελίσσονται, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews η Στέλλα Ρούσσου, Λειτουργός Νεολαίας στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. 

RELATED ARTICLES


                 
Η Στέλλα Ρούσσου, μας αποκαλύπτει τις ανάγκες που έχουν οι Millennials στον χώρο εργασίας.
 
  

 
Ποιες οι ανάγκες των Millennials;

Οι millennials είναι δημιουργικοί άνθρωποι, σκέφτονται έξω από το κουτί, τους αρέσει να πειραματίζονται, να αποκτούν νέες δεξιότητες, να εξελίσσονται. Άρα είναι πολύ σημαντικό, ο χώρος εργασίας τους να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες.

Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία, στην ομαδικότητα και στη θετική επικοινωνία. Και αυτά αντικατοπτρίζονται τόσο μέσα από το χώρο εργασίας μας, αλλά και μέσα από τα προγράμματα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Το ιδεοδρόμιο μας είναι ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης, όπου εκεί γεννιούνται ιδέες για νέα προγράμματα και υπηρεσίες που θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στις ζωές των νέων της Κύπρου, που θα τους ενδυναμώσουν και θα τους καταστήσουν ικανούς για να επιδιώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.
Επίσης μέσα από τα προγράμματα μας, όπως το makerspace και τα Steamers, δίνεται η δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Στον Οργανισμό Νεολαίας θέλουμε να είμαστε εξωστρεφείς. Θέλουμε να έχουμε μία δυνατής παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να είμαστε κοντά στην ομάδα-στόχο μας. Θέλουμε να πραγματοποιούμε καινοτόμα προγράμματα και δυναμικές εκδηλώσεις έχοντας πάντα κατά νου τους νέους μας και τις ανάγκες τους.

 
*Το πιο πάνω βίντεο προβλήθηκε κατά την διάρκεια του  «18th Leadership and Human Resource Management Conference.»
 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
Πίσω στην αρχή της σελίδας