Σ. Ρούσσου: Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία

Οι millennials είναι  άνθρωποι δημιουργικοί, σκέφτονται έξω από το κουτί και τους αρέσει να πειραματίζονται αλλά και να εξελίσσονται, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews η Στέλλα Ρούσσου, Λειτουργός Νεολαίας στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου. 
                 
Η Στέλλα Ρούσσου, μας αποκαλύπτει τις ανάγκες που έχουν οι Millennials στον χώρο εργασίας.
 
  

 
Ποιες οι ανάγκες των Millennials;

Οι millennials είναι δημιουργικοί άνθρωποι, σκέφτονται έξω από το κουτί, τους αρέσει να πειραματίζονται, να αποκτούν νέες δεξιότητες, να εξελίσσονται. Άρα είναι πολύ σημαντικό, ο χώρος εργασίας τους να ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες.

Στον Οργανισμό Νεολαίας πιστεύουμε στη δημιουργική εργασία, στην ομαδικότητα και στη θετική επικοινωνία. Και αυτά αντικατοπτρίζονται τόσο μέσα από το χώρο εργασίας μας, αλλά και μέσα από τα προγράμματα και υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Το ιδεοδρόμιο μας είναι ένας χώρος ελεύθερης έκφρασης, όπου εκεί γεννιούνται ιδέες για νέα προγράμματα και υπηρεσίες που θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο στις ζωές των νέων της Κύπρου, που θα τους ενδυναμώσουν και θα τους καταστήσουν ικανούς για να επιδιώξουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους.
Επίσης μέσα από τα προγράμματα μας, όπως το makerspace και τα Steamers, δίνεται η δυνατότητα στους νέους να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να αναπτύξουν τη φαντασία τους.

Στον Οργανισμό Νεολαίας θέλουμε να είμαστε εξωστρεφείς. Θέλουμε να έχουμε μία δυνατής παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έτσι ώστε να είμαστε κοντά στην ομάδα-στόχο μας. Θέλουμε να πραγματοποιούμε καινοτόμα προγράμματα και δυναμικές εκδηλώσεις έχοντας πάντα κατά νου τους νέους μας και τις ανάγκες τους.

 
*Το πιο πάνω βίντεο προβλήθηκε κατά την διάρκεια του  «18th Leadership and Human Resource Management Conference.»
 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit