M.Residence: Στόχος ο επαναπροσδιορισμός του τρόπου λειτουργίας της κτηματαγοράς

Ο Νικόλας Μιχαλιάς έθεσε ως όραμα να αλλάξει τον τρόπο που οι άνθρωποι πωλούν και αγοράζουν ακίνητα. Έτσι, αποφάσισε να κάνει το δικό του άλμα στον επιχειρηματικό στίβο, ιδρύοντας την Μ. Residence. Μια από τις βασικές στρατηγικές της εταιρείας, είναι να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο λειτουργίας της Κτηματαγοράς, να παρακολουθεί τις τεχνολογικές τάσεις και να ανταποκρίνεται άμεσα στην αλλαγή και στις απαιτήσεις των πελατών της. 
 
Ο ιδρυτής της Μ.Residence, είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των νεαρών επιχειρηματιών που αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων ανά το παγκόσμιο. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στην κοινωνία.
 
Ο Νικόλας Μιχαλιάς σε συνέντευξη του στο InBusinessNews,  αποκαλύπτει πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.

Διαβάστε ακόμα: 14 προορισμοί και 41 διαφορετικά πακέτα για τα Χριστούγεννα

Διαβάστε ακόμα: The IN Business Investment Issue

Διαβάστε ακόμα: Όλα έτοιμα για το Cyprus Famagusta Investment Roadshow
 
Οι δραστηριότητες της M.Residence
Η Μ.Residence είναι ένα καινούριο Boutique Agency το οποίο έχει περισσότερα κοινά με μια high tech technology firm παρά με τα παραδοσιακά κτηματομεσιτικά γραφεία στην Κύπρο. Ο εργασιακός της χώρος εμπνεύστηκε από τις start up εταιρείες στο εξωτερικό και έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να ευνοείται η επικοινωνία και η συνεργασία μεταξύ των συνεργατών. Ασχολείται κυρίως με πωλήσεις και αγορές οικοπέδων, κατοικιών, διαμερισμάτων, καθώς επίσης και εκτιμήσεις ακίνητών. Κύριος στόχος είναι να βελτιώσει τον τρόπο που οι άνθρωποι αγοράζουν και πουλούν ακίνητα, παρέχοντας υπηρεσίες στο υψηλότερο επίπεδο, δίνοντας έμφαση στην τεχνολογία, την κουλτούρα και το marketing & branding. Η πλατφόρμα mresidence.com φτιάχτηκε με πολλή λεπτομέρεια και για πρώτη φορά στην Κύπρο παρουσιάζει νέα δεδομένα για τους ενδιαφερομένους, όπως συγκριτικές πωλήσεις ανά περιοχή, μέσους όρους πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο κ.ά.
 
Ποιο το όραμά σας για την M.Residence;
Τα όραμα της M.Residence είναι να εδραιωθούμε ως η πιο έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ακίνητων, παρέχοντας στον καταναλωτή ψηφιακές εφαρμογές και καινοτομίες εξυπηρέτησης, όπως On Demand Services, AI, Chat Bots και Ανάλυση Δεδομένων. Πιστεύουμε ότι με την χρήση καινούριων τεχνολογιών, πλατφόρμων και ιδεών μπορούμε να βελτιώσουμε και να αυτοματοποιήσουμε τον τρόπο διεξαγωγής αγοραπωλησιών, ταρακουνώντας την υπάρχουσα κατάσταση μιας ξεπερασμένης βιομηχανίας.

Ποιες θεωρείτε τις μεγαλύτερες προκλήσεις της κυπριακής επιχειρηματικότητας;
Η μεγαλύτερη πρόκληση θεωρώ πως είναι η εισαγωγή καινούριων τεχνολογιών και η ψηφιακή αναβάθμισή κάθε οργανισμού που αλλάζει τον τρόπο που επικοινωνούμε με τους πελάτες και εκτελούμε τα βασικά μας καθήκοντα. Γενικά υπάρχει μία τάση για On Demand Services και πλατφόρμες σε όλους τους τομείς και κλάδους της αγοράς. Από την αγορά ταξί, στη διανομή φαγητού και στην online παραγγελία ταινιών, ο καταναλωτής επιζητά ψηφιακή αναβάθμιση μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Οι καταναλωτές και ειδικά οι Millennials έχουν πρόσβαση σε τεράστιο αριθμό πληροφοριών και έτσι συνεχώς πρέπει να ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές ως οργανισμός, να βελτιωνόμαστε και όχι να τις φοβόμαστε. Το μέλλον προμηνύει πολλά στο θέμα της ψηφιακής αναβάθμισης και της τεχνολογίας του Real Εstate (PropTech) κι εμείς σίγουρα θα είμαστε πρωταγωνιστές!
 
Υour finest hour! Γιατί είστε περήφανος;
Νιώθω περήφανος γιατί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ίσως το πιο ελκυστικό brand της αγοράς και να κερδίσουμε την αναγνώρισή τόσο του κοινού οσο και των ανταγωνιστών μας. Έχουμε αφήσει το αποτύπωμα μας, επηρεάζοντας και αναβαθμίζοντας την αγορά σε ότι αφορά τη χρήση των social media, την ιστοσελίδα μας, τον εργασιακό μας χώρο, το επίπεδο εξυπηρέτησης μας και το περιεχόμενο της διαφήμισης που προβάλλουμε.
 
Ποιο βιβλίο που έχετε διαβάσει σας άρεσε περισσότερο;
Το βιβλίο το οποίο μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και μου έχει αλλάξει εντελώς τον τρόπο σκέψης μου είναι το «Platform Revolution.»Είναι ένα βιβλίο το οποίο παρουσιάζει τα οικονομικά μοντέλα εταιριών όπως η Amazon, Airbnb, Uber, Netflix.
 
Ποια η αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά;
Αγαπημένη μου τηλεοπτική σειρά «Shark Tank.»
 
 

Οργανωτής: ΙΜΗ, Χορηγοί: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 
 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit