Άρωμα πόλης: Ένα εναλλακτικό καφενείο στην καρδιά της Λεμεσού

InBusinessNews  01/11/2019 15:13
Άρωμα πόλης: Ένα εναλλακτικό καφενείο στην καρδιά της Λεμεσού

Άρωμα πόλης: Ένα εναλλακτικό καφενείο στην καρδιά της Λεμεσού

InBusinessNews  01/11/2019 15:13
Millennials, η γενιά που καλείτε να αναλάβει τα ηνία. Γεννηθέντες από το 1974 μέχρι και το 1996, έχουν σήμερα ηλικίες από 23 έως 45. Μεγάλωσαν με την τεχνολογία και νοιάζονται για την κλιματική αλλαγή του πλανήτη, ωστόσο αν και αγωνίζονται για την διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ταυτόχρονα ενδιαφέρονται να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στην κοινωνία. 
 
Μέλος αυτής της γενιάς, είναι η Άντρεα Ιωαννίδου, όπου στα 24 της χρόνια αποφάσισε να ξεκινήσει την δική της μικρή επιχείρηση, ανοίγοντας το «Άρωμα πόλης» ένα εναλλακτικό καφενείο στην καρδιά της Λεμεσού.
 
Η Άντρεα Ιωαννίδου, σε συνέντευξη της στο InBusinessNews, μας αναφέρει την ιστορία και φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από το «Άρωμα πόλης.»

Η Αρχή
Το «Άρωμα πόλης» δημιουργήθηκε στις αρχές του 2019. Είναι ένα εναλλακτικό καφενείο μέσα στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού όπου ο κόσμος μπορεί να απολαύσει από το πρωί ένα πλούσιο πρόγευμα μαζί με τον καφέ του, το απόγευμα τα σπιτικά γλυκά μας και το βράδυ το ποτό του συνοδεύοντας το με πλούσιες ποικιλίες. Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας οι πελάτες μας μπορούν να βρουν τα ιδιαίτερα σάντουιτς μας και σπιτικές λεμονάδες! Το «Άρωμα πόλης» υπόσχεται να καθιερωθεί ως ένας ξεχωριστός χώρος με τις πρωτότυπες και εναλλακτικές προτάσεις του τόσο στο μενού του όσο και στις εκδηλώσεις που επιφυλάσσει.
 
Η Φιλοσοφία
Καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και οικείο χώρο στο κέντρο της Λεμεσού όπου ο καθ' ένας μπορεί να κάνει το διάλειμμα του από τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης δοκιμάζοντας σπιτικά προϊόντα
 
Η Ιδέα
Από πιο μικρή ηλικία και κατά την διάρκεια των φοιτητικών μας χρόνων πάντα με τους φίλους μας αναζητούσαμε ένα ξεχωριστό χώρο με φιλικό περιβάλλον στο οποίο να μπορούμε να περνάμε ευχάριστα όλες τις ώρες της μέρας και της νύχτας. Έτσι γεννήθηκε η ιδέα.
 
Η Υποστήριξη
Στην όλη διαδικασία είχα πάντα την υποστήριξη και την βοήθεια της οικογένειας μου. Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν έχεις δίπλα σου υπέροχους φίλους και συνεργάτες!
 
 
 
 
Χορηγοί: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ

 

RELATED ARTICLES

Πίσω στην αρχή της σελίδας