Γ.Χατζηγιάννης: Επιτυχία για το CIM είναι η δύναμη των αποφοίτων μας

InBusinessNews  21/10/2019 09:24
Γ.Χατζηγιάννης: Επιτυχία για το CIM είναι η δύναμη των αποφοίτων μας

Γ.Χατζηγιάννης: Επιτυχία για το CIM είναι η δύναμη των αποφοίτων μας

InBusinessNews  21/10/2019 09:24
Για τον Γιάγκο Χατζηγιάννη, είναι δύσκολο να εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση αφού πρέπει να γίνετε διαχωρισμός του συναισθήματος από την δουλειά. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε «πάνω απ΄ όλα η δουλειά, η στρατηγική, το όραμα και η αφοσίωση.»
 
Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του CIM είναι μέλος της γενιάς των millennials. Των επιχειρηματιών δηλαδή που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
 
Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης αποκαλύπτει στην κάμερα του InBusinessNews πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής.
 
 

 


 
Το Cyprus Institute of Marketing είναι το πρώτο κυπριακό business school, ιδρύθηκε το 1978 και από το 1984 λειτουργεί και στη Λεμεσό. Το CIM προσφέρει πτυχία και μεταπτυχιακά παγκοσμίου αναγνώρισης, καθώς επίσης και προγράμματα κατάρτισης, training and consulting, για τις μεγαλύτερες κυπριακές επιχειρήσεις. Όπως δήλωσε ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, οι στόχοι του CIM για την επόμενη πενταετία είναι «να συνεχίσουμε την δραστηριοποίηση στο χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης αλλά και του training and consulting, προσφέροντας ποιοτικά προγράμματα, προγράμματα που τα ζητά η αγορά εργασίας και να έχουμε επιτυχημένους απόφοιτους. Επιτυχία μας είναι η δύναμη των αποφοίτων μας.»
 
 
Χορηγοί: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας