Π.Πέτρου: Ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους Millennials

InBusinessNews  02/09/2019 07:41
Π.Πέτρου: Ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους Millennials

Π.Πέτρου: Ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους Millennials

InBusinessNews  02/09/2019 07:41
Ο Πέτρος Πέτρου, Γενικός Διευθυντής του Alpha Κύπρου, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τον ρόλο των Millennials επιχειρηματιών στην οικονομία και την ευρύτερη κοινωνία. 

RELATED ARTICLES


 


Ποιος ο ρόλος των millennials στην κοινωνία και το επιχειρείν;
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η επαφή με τους millennials, η κατανόηση του τρόπου σκέψης και των νέων αναγκών που υπάρχουν. Μαζί με τους millennials καλούμαστε να πορευτούμε την διαμόρφωση των επιχειρήσεων αλλά και της οικονομίας γενικότερα. Είναι η γενιά η οποία μεγάλωσε με την τεχνολογία κάτι που έχει καθορίσει τον τρόπο σκέψης τους. Βλέπουμε πλέον να υιοθετούν πρακτικές και μοντέλα τα οποία στηρίζονται σε νέες τεχνολογίες και στις δυνατότητες που παρέχει η τεχνολογία. Βλέπουμε θέματα τα οποία στο παρελθόν δεν υπήρχαν στην ατζέντα των επιχειρήσεων όπως η περιβαλλοντική συνείδηση και η πράσινη ανάπτυξη.

 

Διαβάστε ακόμα: Oι 32 που μοιράστηκαν €2,5 εκατ. από Υπουργείο Οικονομικών (Λίστα)


Διαβάστε ακόμα: Αυτά είναι τα 124 αναπτυξιακά έργα σε 103 κοινότητες


Πώς ο Alpha Κύπρου στηρίζει την γενιά των millennials;
Από την δική μας πλευρά, σαν οργανισμός σίγουρα βιώνουμε όλες αυτές τις αλλαγές που συμβαίνουν. Σίγουρα η τεχνολογία έχει επηρεάσει θετικά και τον δικό μας χώρο. Είναι πολύπλευρες οι αλλαγές που βιώνουμε τώρα και που θα δούμε και στο μέλλον. Η δική μας προσπάθεια είναι να είμαστε δίπλα από αυτές τις εξελίξεις και να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε και να προχωρήσουμε ορθολογιστικά και σωστά μέσα σε αυτό το νέο περιβάλλον.
 

 
Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR/University of Nicosia™, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ

Πίσω στην αρχή της σελίδας