The Millennial Entrepreneurs Summit 2019

Το μεγαλύτερο Summit αποκλειστικά αφιερωμένο στη Νέα Γενιά Επιχειρηματιών της Κύπρου έρχεται στη Λευκωσία. To “The Millennial Entrepreneurs Summit 2019” που παρουσιάζεται από τις εταιρείες PwC, CYTA και Τράπεζα Κύπρου, στόχο έχει να συγκεντρώσει όλους τους Millennial Entrepreneurs στη μεγαλύτερη εκδήλωση της χρονιάς, προσφέροντάς τους μεταξύ άλλων, έμπνευση και networking. 

Μέσα από τις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις του Summit, τις εμπειρίες και γνώσεις ενός πολύ γνωστού keynote motivational speaker από το εξωτερικό που προς το παρόν δεν θα αποκαλύψουμε, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις δεξιότητες και σκέψεις του σε ό,τι αφορά την επιχειρηματικότητα, την επιτυχία, το εργασιακό περιβάλλον, τις αξίες, το ταλέντο, την Οικονομία και τον επιχειρηματικό κόσμο μέσα στο οποίο ζει και αναπτύσσεται. Θα έχει, ακόμα, την ευκαιρία να δικτυωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τους υπόλοιπους millennials που θα παρευρεθούν στην ενδιαφέρουσα εκδήλωση.

Το “Millennial Entrepreneurs Summit” αποτελεί μία από τις δεκάδες ενέργειες που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο του “Millennial Entrepreneurs Project”, το οποίο εστιάζει στους επιχειρηματίες δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς, καθώς και τους αυτοδημιούργητους Millennials που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στο κυπριακό επιχειρηματικό βάθρο.

 
Οργανωτής: ΙΜΗ, Partners: PwC, CYTA, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Alpha Cyprus
 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ στο τηλέφωνο: 22 505 555 και στο email: events@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit