Ε. Ευγενίου: Οι Millennials είναι η γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία των επιχειρήσεων

InBusinessNews  08/08/2019 09:15
Ε. Ευγενίου: Οι Millennials είναι η γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία των επιχειρήσεων

Ε. Ευγενίου: Οι Millennials είναι η γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία των επιχειρήσεων

InBusinessNews  08/08/2019 09:15
Ο Ευγένιος Ευγενίου, Διευθύνων Σύμβουλος της PwC Κύπρου, αναφέρει στην κάμερα του InBusinessNews τον σημαντικό ρόλο που έχουν οι Millennials στη ανάπτυξη της οικονομίας. 

RELATED ARTICLESΟι Millennials, είναι η γενιά που γεννήθηκαν από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως και τα τέλη της δεκαετίας του '90. Είναι αυτοί που αν και εξακολουθούν να επικεντρώνονται στη διασφάλιση της κερδοφορίας των εταιρειών τους, ενδιαφέρονται επίσης να συντελέσουν τη δική τους αλλαγή στον κόσμο.
Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της PwC Κύπρου, είναι η γενιά που αναλαμβάνει τα ηνία των επιχειρήσεων και θα καθορίσει το νέο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον για τα επόμενα χρόνια.

Όπως δήλωσε «Το αφιέρωμα στους Millennials είναι σημαντικό γιατί αφορά την νέα γενιά διευθυντικών στελεχών, τους νέους επιχειρηματικούς ηγέτες, τους ανθρώπους όπου θα καθορίσουν το εργασιακό περιβάλλον αλλά και τους καινούριους καταναλωτές. Είναι μια γενιά που χρειάζεται νέες ιδέες και μεγάλωσε μέσα στο ψηφιακό περιβάλλον. Στόχος μέσα από αυτό το αφιέρωμα είναι να ανταποκριθούμε στις δικές τους ανάγκες, στις δικές τους απαιτήσεις και προσδοκίες.»

Η PwC, στηρίζει την γενιά των Millennials κατά την επιχειρηματική τους ανάπτυξη και δραστηριότητα, είτε είναι άνθρωποι που έκαναν τις δικές τους επιχειρήσεις και χρειάζονται συμβουλευτικές υπηρεσίες για να μπορέσουν να διαμορφώσουν την στρατηγική τους ανάπτυξης, είτε είναι αυτοί που ανέλαβαν τα ηνία σε οικογενειακές επιχειρήσεις, ή έχουν αναλάβει διευθυντικές θέσεις σε μεγάλους οργανισμούς και θέλουν να διαμορφώσουν μια νέα κουλτούρα, να εντάξουν τους οργανισμούς αυτούς στην ψηφιακή εποχή. Η PwC, είναι δίπλα στην νέα γενιά επιχειρηματιών, παρέχοντας τους τεχνογνωσία και ένα φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών.    
 
 


Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus, Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR/University of Nicosia™, Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, περιοδικό IN Business, Οργανωτής: ΙΜΗ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας