Μillennial Entrepreneurs: Το νέο κεφάλαιο του κυπριακού επιχειρείν

INBusinessNews  16/07/2019 09:10
Μillennial Entrepreneurs: Το νέο κεφάλαιο του κυπριακού επιχειρείν

Μillennial Entrepreneurs: Το νέο κεφάλαιο του κυπριακού επιχειρείν

INBusinessNews  16/07/2019 09:10
Οι Millennial Entrepreneurs αλλάζουν το πρόσωπο των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. Είναι οι σημερινοί νεαροί επιχειρηματίες που αναλαμβάνουν ως η νέα γενιά στην οικογενειακή επιχείρηση. Είναι, επίσης, νεαροί αυτοδημιούργητοι επιχειρηματίες που τοποθετούν σήμερα τα επιχειρηματικά θεμέλια του αύριο.

RELATED ARTICLES


 
Η νέα γενιά επιχειρηματιών (ηλικίας 25-45 ετών) θέλει να επιφέρει τη δική της αλλαγή στον κόσμο. Και σύμφωνα με την έκθεση «2017 HSBC Essence of Enterprise», οι Millennial Entrepreneurs έχουν και ένα εντελώς διαφορετικό κίνητρο από αυτό των προηγούμενων γενεών: αντί να εστιάζουν μόνο στο κέρδος, επιθυμούν να έχουν μια πιο θετική κοινωνική επιρροή.
 
Kαθώς αυτή η γενιά επιχειρηματιών αναλαμβάνει τα ηνία από την προηγούμενη, το επιχειρηματικό σκηνικό μεταβάλλεται και αλλάζει δημιουργώντας νέες προκλήσεις αλλά και ευκαιρίες.
 
H IMH, ο μεγαλύτερος οργανισμός Διοργάνωσης Εκδηλώσεων, Συνεδρίων, Εκθέσεων και Business Media στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει ένα τεράστιο project με τη στήριξη της Τράπεζας Κύπρου, της Cyta και της Pwc, με επίκεντρο τους Millennial Entrepreneurs.
 
Αναγνωρίζοντας τη δυναμική και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έχουν σήμερα οι επιχειρηματίες 2ης, 3ης και 4ης γενιάς στο επιχειρείν της Κύπρου ή οι αυτοδημιούργητοι Millennials, η ΙΜΗ έχει απευθυνθεί  σε αυτούς, έχει ακούσει τους προβληματισμούς, τα οράματα και τις ανησυχίες τους και προχωρεί με μια σειρά από ενέργειες.
 
Γενικός στόχος όλων των ενεργειών μας είναι να τους εμπλέξουμε, να αναπτύξουμε τις γνώσεις και της δεξιότητες τους, να δικτυωθούν μεταξύ τους και να τους παρουσιάσουμε σαν τους νέους πρωταγωνιστές του κυπριακού επιχειρείν. 
 
To project των Μillennial Entrepreneurs είναι πολυδιάστατο και περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα ειδική εκδήλωση, ειδική έκδοση, δημοσιογραφικά θέματα σε ειδική κατηγορία στο InBusinessNews, αποστολή newsletter, σειρά από βίντεο-συνεντεύξεις με millennials και παρουσιάσεις σε τηλεοπτικό σταθμό. Επίσης, όλο το project θα ενισχύσει έρευνα που θα γίνει με στόχο να καταγράψει τάσεις και χαρακτηριστικά των millennials.
 
Σκοπός όλων των δράσεων θα είναι να προβάλουμε τη νέα γενιά Κύπριων επιχειρηματιών, προβάλλοντας ταυτόχρονα όλο το σύγχρονο επιχειρείν.
 
Επιστημονικός Συνεργάτης: IMR, Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου, Partners: PwC, Cyta, Bank of Cyprus
Πίσω στην αρχή της σελίδας