M.Residence: H επόμενη μέρα του real estate

Mε αφετηρία το 2017 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, η M.Residence εδραιώθηκε ως μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ακίνητων, παρέχοντας στους πελάτες της ψηφιακές εφαρμογές και καινοτόμα εργαλεία εξυπηρέτησης, τα οποία έχουν τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης, αυτοματοποιώντας τον τρόπο διεξαγωγής αγοραπωλησιών.

Είναι αξιοσημείωτο πως μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια λειτουργίας, η εταιρεία κατάφερε να αναπτύξει ένα καινοτόμο και ελκυστικό brand στον τομέα αγοραπωλησιών ακινήτων, που συγκεντρώνει χαρακτηριστικά μιας νεοφυούς επιχείρησης παρά ενός παραδοσιακού κτηματομεσιτικού γραφείου.

Διαβάστε ακόμα: 

Κυπριακές εταιρείες που επεκτάθηκαν στην Ελλάδα 

Σε αχαρτογράφητα νερά τα ξενοδοχεία της Κύπρου λόγω Ρωσίας 

Η επιβατική κίνηση, οι αφίξεις τουριστών και τι δείχνουν οι αριθμοί 

Τα ελκυστικά ακίνητα της βδομάδας από την Altamira Real Estate 

Μέσα από τις δραστηριότητες και τις επιλογές της, η εταιρεία έχει αφήσει το αποτύπωμα της, αναβαθμίζοντας και επηρεάζοντας την κτηματαγορά σε ό,τι αφορά τη χρήση των social media, τη δημιουργία εφαρμογών και ιστοσελίδων, τον εργασιακό της χώρο, το επίπεδο εξυπηρέτησης, καθώς και τον τρόπο προβολής με τη χρήση διαφοροποιημένου περιεχομένου για σκοπούς διαφήμισης.

Ο ιδρυτής της M.Residence, Νικόλας Μιχαλιάς, μιλά στο InBusinessNews και αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα έξυπνα εργαλεία της εταιρείας και τις μεγαλύτερες προκλήσεις του τομέα. 

Νέα κι έξυπνα εργαλεία

Η εταιρεία μας ασχολείται κυρίως με πωλήσεις και αγορές οικοπέδων, κατοικιών, διαμερισμάτων, καθώς επίσης και εκτιμήσεις ακινήτων. Η πλατφόρμα mresidence.com δημιουργήθηκε με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια και για πρώτη φορά στην Κύπρο, μέσω του homevalues.com.cy, παρέχονται νέα δεδομένα στους ενδιαφερόμενους, όπως συγκριτικές πωλήσεις ανά περιοχή και μέσοι όροι πωλήσεων ανά τετραγωνικό μέτρο. Η καινούργια εφαρμογή www.mresidencenow.com επιτρέπει στους χρήστες να ειδοποιούνται άμεσα, να ξεναγούνται σε ακίνητα και να υποβάλλουν προσφορές live και on-demand.

Σκοπός της εταιρείας, μέσα από τα ψηφιακά της εργαλεία, είναι να βελτιώσει και να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του καταναλωτή, τον τρόπο λειτουργίας της κτηματαγοράς, καθώς και την παροχή των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, ανατρέποντας τις υφιστάμενες πρακτικές της βιομηχανίας, οι οποίες θεωρούνται πλέον ξεπερασμένες.

Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι ο τομέας παροχής κτηματομεσιτικών υπηρεσιών είναι ένα αρκετά δύσκολο και ανταγωνιστικό περιβάλλον, στο οποίο δραστηριοποιούνται και πολλοί παράνομοι κτηματομεσίτες. Εντούτοις, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις από όλους τους επαγγελματίες του χώρου, ανεβάζοντας το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Ψηφιακή αναβάθμιση

Η μεγαλύτερη πρόκληση θεωρώ πως είναι η εισαγωγή καινούργιων τεχνολογιών και η ψηφιακή αναβάθμιση κάθε οργανισμού, που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε με τους πελάτες και εκτελούμε τα βασικά μας καθήκοντα. Γενικά, υπάρχει μία τάση για on demand services και πλατφόρμες σε όλους τους τομείς και κλάδους της αγοράς. Έτσι, συνεχίζουμε κανονικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό του κυπριακού real estate.

Έχουμε καταφέρει να αναπτύξουμε ένα καινοτόμο και ελκυστικό brand στον τομέα αγοραπωλησιών ακινήτων, βελτιώνοντας και επαναπροσδιορίζοντας την εμπειρία του καταναλωτή, το πώς λειτουργεί η κτηματαγορά, καθώς και τον τρόπο παροχής των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Ο ανταγωνισμός μας αναγκάζει να επενδύουμε συνεχώς σε καινούργιες ψηφιακές τεχνολογίες προς όφελος του καταναλωτή.

Από δω και πέρα, στόχος της M.Residence είναι να εδραιωθεί ως η πιο έξυπνη διαδικτυακή πλατφόρμα ακίνητων, παρέχοντας στον καταναλωτή ψηφιακές εφαρμογές και καινοτομίες εξυπηρέτησης, όπως on demand services, AI, chat bots και ανάλυση δεδομένων.

Με τη χρήση καινούργιων τεχνολογιών και ιδεών επιθυμεί να βελτιώσει και να αυτοματοποιήσει τον τρόπο διεξαγωγής των αγοραπωλησιών.

 

Συνεργάτες / Partners: Epic, Hellenic Βank και University of Central Lancashire Cyprus (UCLan Cyprus)

Δειτε Επισης

Βραβεία Καινοτομίας & Έρευνας από ΟΕΒ και ΙδΕΚ: Οι γεμάτες έμπνευση δηλώσεις των βραβευθέντων (vid)
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις
Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022