Τα ελκυστικά ακίνητα της βδομάδας από την Altamira Real Estate

InBusinessNews  05/05/2022 07:30
Τα ελκυστικά ακίνητα της βδομάδας από την Altamira Real Estate

Τα ελκυστικά ακίνητα της βδομάδας από την Altamira Real Estate

InBusinessNews  05/05/2022 07:30

Μετά το τεράστιο ενδιαφέρον που σημείωσε το πακέτο 120 νέων ακινήτων της Altamira Real Estate και τον πολύ μεγάλο αριθμό προσφορών που υποβλήθηκαν, η εταιρεία επανέρχεται και αυτή την εβδομάδα με 80 νέες προτάσεις σε ακίνητα όλων των τύπων.

Αυτή την Τρίτη, στην ιστοσελίδα της εταιρείας φιγουράρουν ελκυστικά διαμερίσματα, οικιστικά οικόπεδα, τεμάχια γης, εμπορικά κτήρια, αποθήκες και καταστήματα. Μοναδικές ευκαιρίες σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, ιδανικές για κάθε ενδιαφερόμενο, από ιδιώτες, δυνητικούς επενδυτές και εταιρείες ανάπτυξης γης μέχρι developers, επιχειρηματίες και γεωργούς.

Διαβάστε ακόμα: 

Κυπριακές εταιρείες που επεκτάθηκαν στην Ελλάδα 

Σε αχαρτογράφητα νερά τα ξενοδοχεία της Κύπρου λόγω Ρωσίας 

Η επιβατική κίνηση, οι αφίξεις τουριστών και τι δείχνουν οι αριθμοί 

M.Residence: H επόμενη μέρα του real estate

Όπως και κάθε εβδομάδα, το άνοιγμα προσφορών προγραμματίζεται για την ερχόμενη Τρίτη και προσφορές γίνονται δεκτές και σε τιμές χαμηλότερες από αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Σπίτια, διαμερίσματα και εμπορικό ακίνητο για επένδυση υψηλών αποδόσεων
Από τα νέα ακίνητα που διαθέτει η Altamira Real Estate, ξεχωρίσαμε δύο ετοιμοπαράδοτα και κενά διαμερίσματα στο κέντρο της Λευκωσίας, τα οποία είναι ιδανικά για ιδιοχρησία καθώς και επένδυση/ενοικίαση με υψηλές αποδόσεις.

Συγκεκριμένα, στο Καϊμακλί, κεντρίζει το ενδιαφέρον εντυπωσιακό ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €160.000. Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον κυκλικό κόμβο Μπάτα και τη λεωφόρο Καντάρας, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 93 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες έκτασης 141 τ.μ.. Το ευρύχωρο διαμέρισμα αποτελείται από σαλόνι με τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο και μεγάλη βεράντα με θέα το κέντρο της πόλης, ενώ διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

4209156534618814 image

Σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας, στην ενορία Αγίων Ομολογητών και μόλις μερικά μέτρα από τη λεωφόρο Τζον Κέννεντυ, εντοπίσαμε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην τιμή των €70.000. Πρόκειται για μία τοποθεσία με έντονη εμπορική δραστηριότητα που προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης, αλλά και την ανανεωμένη λεωφόρο Μακαρίου. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 58 τ.μ. και αποτελεί μοναδική ευκαιρία για επένδυση, αφού ενοικιάζεται για €425/μήνα με απόδοση 7.3%.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων ξεχωρίζει και στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Αλεθρικού. Το ακίνητο διατίθεται στην τιμή των €95.000, απέχει μόλις μερικά μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο και διαθέτει αποθήκη και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.

Στην ενδεικτική τιμή του €1.200.000 πωλείται εμπορικό ακίνητο με δυο ανεξάρτητα κτήρια, στον Δήμο Αγίου Αθανασίου, στη συμβολή των οδών Ανοικοδομήσεως και Φάουστ. Το ένα κτήριο, έκτασης, 496 τ.μ., είναι γωνιακό και αποτελείται από ισόγειο με μεγάλο κατάστημα και κενό όροφο. Ενοικιάζεται από τραπεζικό ίδρυμα για το ποσό των €3.348/μήνα. Το δεύτερο κτήριο είναι ισόγειο, αποτελείται από μία αποθήκη, έκτασης 110 τ.μ., και ενοικιάζεται για €900/μήνα. Το ακίνητο διαθέτει προοπτικές για απόδοση που δύναται να ξεπεράσει ακόμη και το 6%.

Οικόπεδα ιδανικά για ανέγερση κατοικίας ή πολυκατοικίας
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, οικόπεδα στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, που θεωρούνται ιδανικά για ανέγερση κατοικίας ή/και πολυκατοικίας.

Στη Λευκωσία ξεχωρίσαμε έξι οικιστικά οικόπεδα στην κοινότητα Σιά, τα οποία διατίθενται σε τιμές προσφοράς από μόλις €33.000 το καθένα. Τα ακίνητα βρίσκονται σε ένα όμορφο φυσικό περιβάλλον και απολαμβάνουν εξαιρετικές προσβάσεις προς τις γύρω κοινότητες και τον αυτοκινητόδρομο. Επιπρόσθετα, στα Λατσιά εντοπίσαμε οικόπεδο με εμβαδόν 453 τ.μ., πλησίον της υπεραγοράς Αλφαμέγα. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €130.000, βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο και έχει πρόσωπο περί τα 30 μέτρα. Έχει υψηλό συντελεστή δόμησης (100%), γεγονός που το καθιστά ιδανικό για ανέγερση τριώροφου κτηρίου.

4209157156442786 image

Σε μία ελκυστική τοποθεσία στον Αρχάγγελο, κοντά στο Μακάρειο Στάδιο, επιλέξαμε οικόπεδο, έκτασης 559 τ.μ., στην ενδεικτική τιμή των €180.000. Πρόκειται για μία περιοχή με έντονο οικιστικό χαρακτήρα και πληθώρα κατοικιών και διαμερισμάτων. Το οικόπεδο έχει πρόσωπο περί τα 18 μέτρα, εφάπτεται σε πεζόδρομο, γεγονός που το καθιστά προνομιούχο και διαθέτει συντελεστή δόμησης 90%, επιτρέποντας την ανέγερση διώροφης κατοικίας.

4209157527571544 image

Στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς της επαρχίας Λεμεσού, κοντά στην πολυσύχναστη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, διατίθεται οικιστικό οικόπεδο στην τιμή των €150.000. Έχει εμβαδόν 297 τ.μ., εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου και αποτελεί ιδανική επιλογή για ανέγερση τριώροφου κτηρίου ή ανεξάρτητης κατοικίας.

4209157757674494 image

Καταστήματα, περιβόλια, αποθήκες και τεμάχια γης κατάλληλα για διαχωρισμό
Ανάμεσα στην τεράστια γκάμα επιλογών, το ενδιαφέρον μας προσέλκυσαν ακόμη, πέντε οικιστικά τεμάχια γης τα οποία βρίσκονται στις περιοχές Λακατάμειας και Πέρα Χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, Πύλας και Περβολιών της επαρχίας Λάρνακας και Ύψωνα της επαρχίας Λεμεσού. Τα ακίνητα πωλούνται σε τιμές που κυμαίνονται μεταξύ €215.000 και €1.400.000, έχουν μεγάλη έκταση ενώ είναι κατάλληλα για διαχωρισμό οικοπέδων καθώς και ανάπτυξη συγκροτήματος κατοικιών.

Παράλληλα, σε μία από τις δημοφιλέστερες τουριστικές περιοχές της Πάφου, επί της λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων και κοντά στα ξενοδοχεία “Leonardo Laura Beach Hotel” και “ St. George”, διατίθεται κατάστημα, έκτασης 96 τ.μ., στην τιμή των €180.000. Σύμφωνα με τον τίτλο ιδιοκτησίας το κατάστημα διαθέτει αυλή. Είναι ιδανικό για ιδιοχρησία ή/και ενοικίαση με καλή απόδοση.

Στην Αθηένου ξεχωρίσαμε οικιστικό χωράφι, εμβαδού 8.287τ.μ., το οποίο διαθέτει τέσσερις αποθήκες και πωλείται στην τιμή των €575.000, ενώ στην κοινότητα Μέσα Χωριό της επαρχίας Πάφου, εντοπίσαμε περιβόλι, έκτασης 14.000 τ.μ. με υπέροχη θέα στην ευρύτερη περιοχή. Αποτελείται από 10 εφαπτόμενα γεωργικά χωράφια με δέντρα και πωλείται στην τιμή των €160.000.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας