Ίσες ευκαιρίες ανέλιξης προσφέρει η McDonald’s Cyprus

Αντριάνα Βαρνακίδου  24/05/2022 07:00
Ίσες ευκαιρίες ανέλιξης προσφέρει η McDonald’s Cyprus

Ίσες ευκαιρίες ανέλιξης προσφέρει η McDonald’s Cyprus

Αντριάνα Βαρνακίδου  24/05/2022 07:00

Κατά την McDοnald’s Cyprus, η εταιρική κουλτούρα είναι το σύνολο των αξιών που εκφράζονται μέσω των καθημερινών πρακτικών και συνηθειών του κάθε οργανισμού. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αφού οι αξίες της, όπως η ομαδικότητα, οι δίκαιες ευκαιρίες ανέλιξης και η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση, εξασφάλισαν για την McDonalds Cyprus την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®.

Στο σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζεται η εταιρεία μέσα από τις βιωματικές, εργασιακές εμπειρίες των ίδιων των ανθρώπων της. Στόχος της McDonald’s Cyprus είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτιστοποίηση της εταιρικής κουλτούρας και του ανθρώπινου δυναμικού της.

 

Διαβάστε ακόμα:

Κατασκευές: Εκτός ελέγχου οι αυξήσεις (πίνακας)


Δάφνη Ροδίτου Τανγκ: Γιατί η IMH επεκτείνεται και στο ραδιόφωνο

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στη McDonalds Cyprus: 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας