Μιχαηλίδης στην Buena Vista με ευλογίες Αρχιεπισκόπου

Θέση στο ΔΣ της εταιρείας Buena Vista Hospitality Group, στην Κύπρο θα αναλάβει ο πρώην υπουργός Εμπορίου και γνωστός επιχειρηματίας, Αντώνης Μιχαηλίδης. Μάλιστα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το InBusinessNews ο κ. Μιχαηλίδης θα ηγηθεί της εκστρατείας του αμερικανικού ομίλου για επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Κύπρο. Γνωστά ονόματα από το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό της Κύπρου θα συμβληθούν με την εν λόγω προσπάθεια, αφού φαίνεται πως οι διεργασίες μηνών έχουν ελκύσει πολλούς στα πλάνα της Buena Vista.  

Παράλληλα, στο ΔΣ της Buena Vista στην Κύπρο θα είναι και ο επιχειρηματίας Ανδρέας Καϊσής, ο οποίος έφερε στη χώρα τον αμερικανικό όμιλο και έχει εδώ και χρόνια τα σχέδια του μεγαλεπήβολου έργου Fortune Health Resort στην Καλαβασό. Στο ΔΣ της εταιρείας που θα αναλάβει την κατασκευή του project, την προώθησή του στο εξωτερικό και ευρύτερα τη διαχείρισή του θα συμμετάσχει επίσης ο Αντώνης Μιχαηλίδης.

Θα πρέπει εξάλλου να αναφερθεί ότι η Αρχιεπισκοπή και δη ο προκαθήμενος της Εκκλησίας, θα συνεργαστούν με την Buena Vista, μέσω πώλησης τεμαχίων γης που η Αρχιεπισκοπή διαθέτει. Τονίζεται μάλιστα ότι ιδιαίτερα θετική είναι η άποψη του Αρχιεπισκόπου Χρυσόστομου για τον Αντώνη Μιχαηλίδη, τον οποίο μάλιστα πρότεινε στους Αμερικανούς επενδυτές για να συμμετάσχει στο ΔΣ του ομίλου στην Κύπρο. Την ίδια ώρα ευνοϊκός σε σχέση με διορισμό του Αντώνη Μιχαηλίδη είναι και ο ίδιος ο Ανδρέας Καϊσής, ο οποίος φέρεται ως ο σύνδεσμος της Buena Vista με την Κύπρο, πριν οι επαφές του ομίλου να μεταφερθούν σε πολιτικό επίπεδο.

Πλέον το παζλ καθόδου για επενδύσεις της Buena Vista στην Κύπρο αποτελείται αφενός από τον Ανδρέα Καϊσή που έφερε τους Αμερικανούς επενδυτές στη χώρα, την Εκκλησία που είναι έτοιμη να πωλήσει φιλέτα γης που διαθέτει σε διάφορες περιοχές και βεβαίως του Υπουργικού Συμβουλίου, το οποίο ενεργώντας με οδηγίες του Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίζεται έτοιμο να δώσει τις αναγκαίες ευκολίες προκειμένου να ξεπεραστούν τα όποια γραφειοκρατικά προβλήματα.
 
Γνωστοί παράγοντες και επιχειρηματίες του τόπου επίσης εμπλέκονται με την Buena Vista και μένει πλέον να ξεκαθαρίσουν και οι πραγματικές προθέσεις του ομίλου αλλά και των Κυπρίων εταίρων τους. Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο έχει δρομολογηθεί κάθοδος του αντιπροέδρου του αμερικανικού ομίλου στην Κύπρο, η οποία θα φέρει εξελίξεις σε σχέση με τους διορισμούς μελών στο ΔΣ της κυπριακής, θυγατρικής που δημιούργησε ο όμιλος αλλά τα χρονοδιαγράμματα στα οποία θα στηριχθεί η επένδυση των 300 εκ. δολαρίων στην Καλαβασό.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας