Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο

Η Aristo Developers ανακοινώνει την έναρξη πωλήσεων δύο νέων οικιστικών έργων σύγχρονου σχεδιασμού στο κέντρο της πόλης της Πάφου.
Πρόκειται για το Angelonia Gardens 2 και το Serenity Court
Το Angelonia Gardens 2, περιλαμβάνει διαμερίσματα και επαύλεις δύο και τριών υπνοδωματίων, αποτελώντας έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας και λειτουργικότητας. Τα διαμερίσματα απολαμβάνουν ανέσεων όπως κοινόχρηστης πισίνας και τοπιοτεχνημένων κήπων, ενώ οι επαύλεις διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και κήπο δημιουργώντας έτσι μια όαση χαλάρωσης και ηρεμίας για τους ιδιοκτήτες τους.
Το Serenity Court αποτελείται απο διαμπερή οροφοδιαμερίσματα τριών υπνοδωματίων, με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής. Κάθε διαμέρισμα απολαμβάνει ένα άνετο ενιαίο χώρο σαλονοτραπεζαρίας – κουζίνας με πρόσβαση σε καλυμμένη βεράντα επεκτείνοντας νοητά τους εσωτερικούς χώρους προς τα έξω.
Το ρετιρέ διαθέτει ιδιωτικό κήπο στην οροφή - roof garden.
Τοποθετημένα σε κεντρική τοποθεσία της Πάφου, τα δύο έργα παρέχουν άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της πόλης. Επίσης, προσφέρουν εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου και στον αυτοκινητόδρομο Πάφου-Λεμεσου.
Τα δύο νέα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Πάφου, το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο Βηρυτού Mediterraneo και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, παραλίες με γαλάζια σημαία, παραθαλάσσια θέρετρα, το γραφικό λιμανάκι της Πάφου, αρχαιολογικοί και άλλοι χώροι ενδιαφέροντος βρίσκονται μόνο μερικά λεπτά απο τα έργα.
Η Aristo Developers συνεχίζει να εξελίσσει το αστικό κέντρο με την ανάπτυξη έργων εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής ενεργειακής απόδοσης, σε μοναδικές τοποθεσίες, παρέχοντας άρτιες στεγαστικές λύσεις τόσο στους ντόπιους όσο και στους διεθνείς πελάτες της, με πλήρη σεβασμό στο περιβάλλον και στις κοινότητες που τα φιλοξενούν.
Για πληροφορίες, πλήρη παρουσίαση και ξενάγηση στις νέες αναπτύξεις της εταιρείας μπορείτε να καλείτε στο Tel: +35726841800 ή διαδικτυακά στο Properties for sale Cyprus


Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο