3-60 Themis Event: Ακίνητα σε εκπτώσεις έως 60%

Η Themis Real Estate φέρνει και πάλι την επανάσταση στις πωλήσεις ακινήτων, με την επιστροφή του 3-60 Themis Event προσφέροντας μοναδικές εκπτώσεις σε μια τεράστια γκάμα ακινήτων σε όλη την Κύπρο. Ισχύουν εκπτώσεις μέχρι και 60% σε περισσότερα από 60 ακίνητα και διαρκούν μόνο 60 μέρες.

Με τη σημαντική μείωση των τιμών και την παροχή προνομιακών εκπτώσεων σε όλο το χαρτοφυλάκιο, σε μια γκάμα ακινήτων σε όλη την Κύπρο, τόσο σε αστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές, η Themis Real Estate κάνει τις επενδύσεις σε ακίνητα πιο προσιτές σε όλους. 

Οι πιο κάτω επιλογές είναι μοναδικές ευκαιρίες που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής.

Η πρώτη επιλογή βρίσκεται σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά της Κύπρου. Αυτή η επενδυτική ευκαιρία αφορά ένα οικιστικό οικόπεδο στο χωριό των Κάτω Πλατρών, 400 μέτρα από το κέντρο του χωριού και 55 μέτρα από τον δρόμο Μανδριάς – Κάτω Πλατρών. Το οικόπεδο αυτό πωλείται με έκπτωση, από €85,000 στην τιμή των €82,000+VAT και η συνολική του έκταση είναι 1,030 τμ. Η τοποθεσία του επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε υπηρεσίες της κοινότητας και αποτελεί ιδανικό σημείο για μια δεύτερη εξοχική κατοικία σε μια εκπληκτική γωνιά της Κύπρου.  

Property Ref.10115 

Αποδεικνύοντας την ποικιλομορφία των επενδυτικών ευκαιριών που είναι διαθέσιμες στο χαρτοφυλάκιο της Themis Real Estate, αυτά τα δύο οικιστικά χωράφια προς πώληση αποτελούν την ιδανική τοποθεσία για μια επένδυση ζωής. Αυτά τα δύο οικιστικά χωράφια συνολικής έκτασης 2,342 τμ, κοντά στο κέντρο της Μονής Λεμεσού, προσφέρονται προς πώληση στις €72,000+VAT (αρχική τιμή των €80,000). Σε κυρίως οικιστική περιοχή και 26 μέτρα μακριά από τον πλησιέστερο εγγεγραμμένο δρόμο, είναι ένα αρκετά εκμεταλλεύσιμο ακίνητο και η μειωμένη τιμή το καθιστά την κατάλληλη επενδυτική κίνηση.

Property Ref.10179 

Σε υπό ανάπτυξη περιοχή στην Κισσόνεργα της Πάφου, αυτό το οικιστικό οικόπεδο έχει συνολικό εμβαδόν 533 τμ. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία μόλις 1 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και ανάμεσα σε οικιστικές αναπτύξεις αλλά και τεμάχια υπό ανάπτυξη. Το συγκεκριμένο ακίνητο εμπίπτει στο 3-60 Themis Event, σε μειωμένη τιμή πώλησης των €90,000+VAT, από την αρχική τιμή των €100,000.

Property Ref.10221 

Εάν ψάχνετε το ιδανικό σπίτι για εσάς και την οικογένεια σας, ή την επόμενη σας επενδυτική κίνηση, η Themis Real Estate έχει ξανά τη λύση. Κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στο Μιτσερό της Λευκωσίας περιμένει να γίνει δική σας. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο του χωριού και μόλις 55 μέτρα από τον δρόμο Μιτσερού – Αγροκηπιάς, με άμεση σύνδεση με την πρωτεύουσα. Η συνολική έκταση γης είναι 2,676 τετραγωνικά μέτρα, ενώ η κατοικία έχει εσωτερικό χώρο 275 τμ, καλυμμένη βεράντα 35 τετραγωνικών μέτρων, 4 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Επίσης αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, κουζίνα, playroom, πλυσταριό στο ισόγειο και παραδοσιακό τζάκι. Ενώ η αρχική τιμή του ακινήτου ήταν στις €307,000, με την έναρξη του 3-60 Themis Event, η τελική τιμή μέχρι και το τέλος του event ανέρχεται στις €260,000.

Property Ref.10518 

Αν θέλετε να επενδύσετε σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά που κοσμούν την Κύπρο, αυτή είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Οικιστικό χωράφι στον Άγιο Θεόδωρο της Λάρνακας πωλείται με έκπτωση από €90,000 στην τιμή των €85,000+VAT. Βρίσκεται σε κατοικημένη ζώνη και η έκτασή του ανέρχεται στα 3,665 τμ, γεγονός που καθιστά το ακίνητο την καλύτερη επενδυτική ευκαιρία της περιοχής.

Property Ref.10505 

Μην χάσετε την ευκαιρία, επενδύστε τώρα στο μέλλον σας!

Για να ενημερωθείτε για τα ακίνητα που βρίσκονται σε έκπτωση, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Themis Real Estate στη διεύθυνση: Themis360_Event  ή καλέστε στο 77 788 788.  

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας