Hadjiyiannis: Δύο σημαντικές συνεργασίες που έχουν στο επίκεντρο το ανθρώπινο δυναμικό

Αριστεία, Ευτυχία, Ευημερία. Το τρίπτυχο που καθορίζει την αξία που έχει η Εταιρεία Hadjiyiannis μέσα από την ανθρωποκεντρική στρατηγική που εφαρμόζει. Η άποψη μας ότι ο άνθρωπος είναι ο παράγοντας που κάνει τη διαφορά και αποτελεί την κύρια πηγή του ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, χρειάζεται συνεχή επιβεβαίωση και δεν πρέπει να θεωρείται απλώς αυτονόητη.

Πάνω σε αυτή την βάση η Hadjiyiannis προχώρησε στην σύναψη δύο νέων σημαντικών συνεργασιών με την Perha Group, εταιρεία που έχει στο επίκεντρο στρατηγικές ανθρώπινου δυναμικού και τον κ. Φίλιππο Αριστοτέλους, διεθνώς αναγνωρισμένο σύμβουλο επιχειρήσεων, συγγραφέα και νομικό.

H PERHA Group είναι συμβουλευτική εταιρεία παροχής λύσεων ανθρώπινου δυναμικού. Ουσιαστικά αποτελεί τον συνδετικό κρίκο, τη "γέφυρα" μεταξύ των ανθρώπινων δυνατοτήτων και της επιχειρηματικής φιλοδοξίας, κάνοντας ανθρωπίνως δυνατό αυτό που αρχικά φαίνεται αδύνατο. Η κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, CEO της εταιρείας, υποστηρίζει τις εταιρείες με αποτελεσματικές πρακτικές HR, οι οποίες θα τις βοηθήσουν να προσανατολιστούν περισσότερο προς τους στόχους τους. Η κ. Χατζηαντωνίου υποστηρίζει ότι «Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Η επιχείρηση πρέπει να συνδέσει τα σχέδια και τις δράσεις της με το ανθρώπινο δυναμικό της».

Ο κ. Φίλιππος Αριστοτέλους συνεργάζεται με εταιρείες και γνωστούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών και κατά την πολυετή του καριέρα του έχει παρουσιάσει δεκάδες μελέτες, άρθρα αλλά και συνεντεύξεις σε κορυφαίους οργανισμούς όπως οι Bloomberg, Thomson Reuters και Oxford Academic. Το βιβλίο ηγεσίας που εξέδωσε το 2019 με τίτλο “The MARVEL of Engagement: Turning Passive Employees Into Active Ambassadors” χαρακτηρίστηκε ως “η συνοπτική βίβλος για την επίτευξη υψηλού επιπέδου δέσμευσης του εργατικού δυναμικού”. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το καινούργιο του βιβλίο με τίτλο “The MARVEL of Happiness: Principles, Stories and Lessons for Living Fully” που χαρακτηρίστηκε ως “ένας από τους πιο χρήσιμους και ευχάριστους οδηγούς για το πως μπορούμε να αποκτήσουμε μια πλήρη ζωή”.

Όπως διδάσκει ο Αριστοτέλης: «Κάνουν καλύτερη δουλειά όσοι εργάζονται από ευχαρίστηση». Αλλά και ο Πλάτωνας υποστήριζε πως για να ευημερήσει κάθε πολιτεία (οργάνωση) τα μέρη της πρέπει να αισθάνονται «τό φίλον και τό κοινόν» (φιλικά και συναδελφικά μεταξύ τους, ότι η πορεία είναι κοινή).

Η Εταιρεία Hadjiyiannis με τις δύο νέες σημαντικές συνεργασίες έχει ενσωματώσει την πολιτική διοίκησης των ανθρωπίνων πόρων στη γενικότερη στρατηγική της, έτσι ώστε να είναι συμβατή και ευθυγραμμισμένη με την υλοποίηση των επιδιωκόμενων σκοπών και στόχων.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας