Οι 10 ακριβότερες επαύλεις στα χαρτοφυλάκια Altamira, REMU και APS

Μπορεί να έχουν καταγραφεί μεγάλα deals για πωλήσεις ακινήτων που έχουν συσσωρευτεί στα χαρτοφυλάκια των τραπεζών που έχουν αποκτηθεί με την μέθοδο ανταλλαγής χρέους έναντι ακινήτου, ωστόσο σεβαστός αριθμός ακινήτων μεγάλης αξίας παραμένουν στις λίστες των εταιρειών διαχείρισης που οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει ή έχουν συνάψει συμφωνίες για να διαχειρίζονται τα ακίνητα που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή τους.


Διαβάστε ακόμα: Θάνος Μιχαηλίδης: Ουδείς μπορεί να προβλέψει με υψηλό βαθμό εμπιστοσύνης

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα μεγαλύτερα σε αξία επαύλεις, πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα που παρουσιάζονται στις λίστες των REMU, APS και Altamira.

Έπαυλη €9,7 εκατ. στον Πύργο Λεμεσού– REMU
Πολυτελής ανεξάρτητη έπαυλη που αποτελεί μέρος της ανάπτυξης "The Residence" στη Λεμεσό. Η έπαυλη συνολικής επιφάνειας 454 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/ τραπεζαρίας, ξεχωριστή κουζίνα, πλυσταριό και WC επισκεπτών με ντους στο ισόγειο και 4 υπνοδωμάτια όλα με ιδιωτικό μπάνιο και το master με walk-in ντουλάπα και υδρομασάζ στον πρώτο όροφο. Όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα. Διαθέτει επίσης ένα ημιτελές υπόγειο το οποίο θα αποτελείται από κελάρι κρασιού, υδρομασάζ και Home cinema.
 

 

 


Έπαυλη €5,13 εκατ. στο Στρόβολο – REMU
Ενιαίο διώροφο σπίτι με συνολική καλυμμένη επιφάνεια περίπου 380 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, καθιστικού, τραπεζαρίας, κουζίνας και 3 υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει ακόμη και ένα μικρό βοηθητικό κτίριο.
 

 

 

Έπαυλη €4,5 εκατ. στον Στρόβολο – Altamira
Διώροφη ανεξάρτητη πολυτελής κατοικία στο Δήμο Στροβόλου. Η κατοικία έχει αναγερθεί εντός τεσσάρων παρακείμενων οικοπέδων. Αποτελείται από χωλ εισόδου, σαλόνι, τραπεζαρία, γραφείο, ντουλάπα, κουζίνα, μικρή τραπεζαρία, πλυσταριό, κελάρι, WC και WC για προσωπικό στο ισόγειο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, όλα με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στο κυρίως υπνοδωμάτιο υπάρχει τζακούζι, ντουλάπα και γυμναστήριο. Το υπόγειο αποτελείται από χώρο για προσωπικό, κουζίνα, WC, home cinema room, τραπεζαρία, αποθήκη, γυμναστήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 696 τ.μ. και το υπόγειο 270 τ.μ.
 
 
 

Έπαυλη €2,4 εκατ. στη Λεμεσό – APS
Έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λεμεσό. Αποτελείται από καθιστικό - τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με καθιστικό και αποθήκη. Ο 1ος όροφος αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, το κυρίως με WC / μπάνιο και ντουλάπα και τα άλλα 3 με ξεχωριστές τουαλέτες και ντους. Το υπόγειο αποτελείται από καλυμμένους χώρους στάθμευσης, λεβητοστάσιο, δωμάτιο υπηρεσίας με ντους, σάουνα, αίθουσα οικιακού κινηματογράφου και άλλους βοηθητικούς χώρους.
 
 
 

Πολυτελής διαμέρισμα €2,2 εκατ. στη Λευκωσία – REMU
Διαμέρισμα τεσσάρων υπνοδωματίων στον δέκατο όροφο του βραβευμένου "Tower 25", στο κέντρο της Λευκωσίας. Το ακίνητο έχει συνολική επιφάνεια 272 τμ και αποτελείται από ένα ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο (και υδρομασάζ στο κυρίως υπνοδωμάτιο) και μια μεγάλη σκεπαστή βεράντα.
 
 

Πολυτελής κατοικία €1,3 εκατ. στη Γερμασόγεια – REMU
Πολυτελές κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην περιοχή Καλόγηροι της Γερμασόγειας. Το ακίνητο έχει εμβαδόν 307 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού / τραπεζαρίας με μπαρ και κουζίνα στο ισόγειο, τουαλέτα επισκεπτών στο ημιυπόγειο και τέσσερα υπνοδωμάτια (τα δύο είναι με ιδιωτικό μπάνιο) και ένα μπάνιο στον πρώτο όροφο. Εξωτερικά, υπάρχει πισίνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και βοηθητικοί χώροι όπως πλυσταριό, ντους/τουαλέτα και αποθήκη.
 
 

Πολυτελής κατοικία €1,21 εκατ. στην Αγλαντζιά – APS
Η κατοικία αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο. Το υπόγειο αποτελείται από χώρο στάθμευσης και δωμάτιο υπηρεσίας, το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι, μπαρ, ενιαίο χώρο τραπεζαρίας-καθιστικού, κουζίνα, τουαλέτα και αποθήκη, ενώ ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, γραφείο και μπάνιο.
 
 

Πολυτελής κατοικία €1,15 εκατ. στη Νήσου– APS
Πολυτελής κατοικία 5 υπνοδωματίων. Η είσοδος προσφέρει μεγάλο χώρο υποδοχής που οδηγεί σε μια μεγάλη κουζίνα, γραφεία, πλυσταριό, υπνοδωμάτιο. Διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο στο ημιυπόγειο, με λεβητοστάσιο, τουαλέτες, δωμάτιο υπηρεσίας και αποδυτήρια με δύο ντους και μεγάλο ενιαίο χώρο γυμναστηρίου.
 
 

Πολυτελής κατοικία €820.000 στο Δάλι – Altamira
Πολυτελής διώροφη κατοικία με δύο πισίνες (η μία είναι εσωτερική) στο Δάλι. Κατασκευάστηκε γύρω στο 2009 και αποτελείται από καθιστικό / τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα / τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο και WC επισκεπτών στο ισόγειο. Ο 1ος όροφος αποτελείται από ένα γραφείο, τρία υπνοδωμάτια με WC/μπάνιο. Εξωτερικά το σπίτι αποτελείται από πισίνα, βοηθητικό κτίριο, μπάρμπεκιου και βεράντες. Το υπόγειο αποτελείται από εσωτερική πισίνα, σαλόνι, 2 WC, αποθήκη, σάουνα και χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 315 τ.μ., το υπόγειο 240 τ.μ. Το σπίτι είναι άδειο και είναι κατάλληλο για ιδιωτική χρήση ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
 
 
 

Πολυτελής κατοικία €720.000 στο Στρόβολο– Altamira
Ισόγειος κατοικία στο Στρόβολο. Κατασκευάστηκε το 1998 και αποτελείται από δύο σαλόνια, τραπεζαρία, κουζίνα, γραφείο, τουαλέτα επισκεπτών, 4 Υπνοδωμάτια, μπάνιο και πλυσταριό. Επίσης αποτελείται από βοηθητικό κτίριο το οποίο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και χώρο υγιεινής. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων των 330 τ.μ. και το βοηθητικό κτίριο 50 τ.μ.
 






 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας