Οnline αγορές από ΙΚΕΑ και στην Κύπρο

Στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος προχωρεί η ΙΚΕΑ. Μέσω του ΙΚΕΑ e-shop μπορεί ο καταναλωτής να παραγγείλει ό,τι επιθυμεί από το σπίτι.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω της ιστοσελίδας www.IKEA.com.cy, μπορεί κανείς να εμπνευστεί, να επιλέξει τα προϊόντα που του ταιριάζουν και να δημιουργήσει τους δικούς του συνδιασμούς.

"Η αναδιαμορφωμένη ιστοσελίδα μας, διευκολύνει τις επιλογές σας, παρέχοντάς σας μεγαλύτερη έμπνευση, ιδέες & λύσεις, ευκολότερη αναζήτηση προϊόντων και δυνατότητες εύρεσης πολλαπλών συνδυασμών σε προϊόντα, χρώματα και υλικά για τον εξοπλισμό, τη διακόσμηση και την ανανέωση του χώρου σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αγαπημένων, την οποία μπορείτε όποτε θέλετε να τη μεταφέρετε στο καλάθι των αγορών σας", αναφέρεται επίσης.

Η εξόφληση των αγορών, μπορεί να γίνει μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσω PayPal, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά και με μετρητά κατά την παράδοση. 

Αναφέρεται επίσης ότι το ΙΚΕΑ e-shop δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές της ΙΚΕΑ και τα προϊόντα που πωλούνται online έχουν τις ίδιες τιμές με αυτά που βρίσκονται στο Κατάστημα IKEA. Μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορεί να αγοράσει κανείς πάνω από 6.000 προϊόντα.

Σχετικά με την παράδοση των αγορών, μπορεί να επιλέξει κανείς είτε την παράδοση στο χώρο που επιθυμεί, είτε την παραλαβή των αγορών από τα σημεία παραλαβής του συνεργαζόμενου ταχυμεταφορέα.

"Στην ΙΚΕΑ Κύπρου, από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας έχουμε ως στόχο να δημιουργούμε μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι. Με προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την άμεση πρόσβαση στα προϊόντα μας, δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα ΙΚΕΑ e-shop", καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών