Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!

Η αγορά επίπλων, θεωρητικά είναι μία εύκολη διαδικασία, με συγκεκριμένες αποφάσεις και στάδια. Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η αγορά επίπλων απαιτεί χρόνο, μελέτη, και συμβουλές για να είναι value for money!

Η Andreotti, γνωρίζει πολύ καλά ότι στον τομέα των επίπλων, η αξιοπιστία, η αμεσότητα αλλά και οι λύσεις που προσφέρεις στον πελάτη, είναι η συνταγή της επιτυχίας! Στην Andreotti, ο πελάτης θα βιώσει μια ολιστική προσέγγιση σε ό,τι αφορά τα προϊόντα και την εξυπηρέτηση του. Από ασύγκριτες προσφορές, σε παραγγελίες, παραδόσεις, συναρμολόγηση και πολλά άλλα, η Andreotti ξεχωρίζει ως η πλέον αξιόπιστη επιλογή για έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Η Andreotti διαθέτει μία ευρεία ποικιλία επιλογών και κατηγοριών σε έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Ανεξαρτήτως του προσωπικού στυλ και χαρακτήρα του πελάτη, υπάρχει μια τεράστια δυνατότητα εξατομίκευσης, προσφέροντας επιλογές επίπλων που αντικατοπτρίζουν ακριβώς αυτό που επιθυμεί.

Πέραν των επιλογών, η Andreotti παρέχει καθοδήγηση σε όλα τα στάδια, όπως επίσης και υπηρεσίες εσωτερικής διακόσμησης, εάν και εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης. Στην ουσία, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί από εξειδικευμένες υπηρεσίες για τα νέα του έπιπλα, από το πρώτο στάδιο του σχεδιασμού, δημιουργώντας έναν χώρο που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του.

Επιπλέον, η Andreotti προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης Pre Sales και After sales με ονομασια Customer Success, εξασφαλίζοντας ότι η εμπειρία του πελάτη είναι άψογη από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εταιρεία αντιλαμβάνεται τη σημασία της ποιότητας και της προσφοράς του καλύτερου δυνατού Customer Service και το αποδεικνύει σε κάθε στάδιο της επαφής της με τον πελάτη.

Στην Andreotti το όραμα του πελάτη γίνεται πραγματικότητα. Είτε αναζητάτε έπιπλα για τον εσωτερικό, είτε για τον εξωτερικό χώρο σας, η Andreotti είναι εδώ για να σας εξυπηρετήσει με τον πιο εξειδικευμένο και επαγγελματικό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε απλά να επισκεφτείτε τον εκθεσιακό χώρο της Andreotti στην Λεμεσό ή στην ιστοσελίδα andreotti-furniture.com

Δειτε Επισης

Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Στοχευμένοι έλεγχοι Προστασίας Καταναλωτή σε καταστήματα πώλησης επίπλων
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi