Καμία παρέμβαση στους όρους υπεραγορών- προμηθευτών

INBusinessNews  26/04/2013 14:18
Καμία παρέμβαση στους όρους υπεραγορών- προμηθευτών

Καμία παρέμβαση στους όρους υπεραγορών- προμηθευτών

INBusinessNews  26/04/2013 14:18

 

Κάθε υπεραγορά θέτει τους δικούς της όρους με τους προμηθευτές της και ο Σύνδεσμος Υπεραγορών δεν μπορεί να παρέμβει σε τέτοια εμπορικής φύσεως θέματα. Αυτό τόνισε ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου Υπεραγορών Αντρέας Χατζηαδάμου. 
 
Όπως είπε, από καταγγελίες που έφτασαν στον Σύνδεσμο διαπιστώθηκε ότι οι προμηθευτές δεν τηρούν τα συμφωνηθέντα κυρίως με αφορμή την παρούσα οικονομική κατάσταση. «Πρέπει όμως, και οι δύο πλευρές να έχουν αγαστή συνεργασία και αμοιβαία κατανόηση, ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στο λιανεμπόριο», σημείωσε.
 
Πάντως, η γενική εικόνα που επικρατεί είναι ότι οι μεγάλες τουλάχιστον υπεραγορές δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα με τους προμηθευτές τους και τα ράφια είναι γεμάτα από προϊόντα. 
 
Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε η διεύθυνση της εταιρείας Carrefour, τονίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα ρευστότητας ούτε πρόβλημα με τις πιστώσεις των προμηθευτών. Μόνο 2-3 προμηθευτές ζητούν αλλαγή στους όρους πληρωμής, αλλά όπως είπε, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει από τη μια στιγμή στην άλλη. Η Carrefour συνεχίζει να είναι συνεπής προς τους προμηθευτές της και καμία διαφοροποίηση δεν έχει γίνει στον τρόπο πληρωμής σε κανένα προμηθευτή. Μάλιστα, βοηθά και όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας