Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Δελτίο Τύπου  20/05/2021 09:45
Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Νέος φυσικός χυμός «ΑΛΑΜΠΡΑ» με 10 φρούτα και 7 βιταμίνες

Δελτίο Τύπου  20/05/2021 09:45

Η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, πιστή στην υπόσχεσή της για παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων στο κοινό, προχώρησε στον περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας φυσικών χυμών «ΑΛΑΜΠΡΑ», με το λανσάρισμα του νέου χυμού «10 φρούτα και 7 βιταμίνες», ο οποίος διατίθεται στα ράφια των υπεραγορών, σε συσκευασία του 1 λίτρου και των 330ml.

Ο νέος χυμός παράγεται από 100% φυσικό χυμό μήλου, πορτοκαλιού, σταφυλιού, μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, καρότου, γκρέιπφρουτ, αλλά και πουρέ από ροδάκινο και μάνγκο. Διαθέτει, μεταξύ άλλων, Βιταμίνες C, E και φολικό οξύ. Δεν διαθέτει συντηρητικά, ενώ παράγεται χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και χρωμάτων, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι φυσικοί χυμοί «ΑΛΑΜΠΡΑ» παράγονται από επιλεγμένα ελληνικά φρούτα, ενώ η γκάμα περιλαμβάνει ακόμη 4 γεύσεις: Πορτοκάλι, Ρόδι σε συνδυασμό με μήλο, κόκκινο σταφύλι και πορτοκάλι, Καρότο σε συνδυασμό με πορτοκάλι και μήλο, όπως επίσης και τον εναλλακτικό συνδυασμό που έχει ως βάση το θρεπτικό Παντζάρι μαζί με μήλο, πορτοκάλι και καρότο.

Δώστε στον οργανισμό σας τα καλύτερα, με τους φυσικούς χυμούς «ΑΛΑΜΠΡΑ». Αυθεντικές γεύσεις, υψηλή ποιότητα, αγνή απόλαυση.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας