ELEGANCE - WMF CENTER - Γούστο στο σπίτι

Για διάφορα βαλάντια

Η Elegance - WMF Center αντιπροσωπεύει αυτή τη στιγμή 26 brands, κυρίως από τη Γερμανία και την Ιταλία. Ο κύριος συνεργάτης μας είναι η WMF. Τα καταστήματά μας είναι κυρίως γνωστά για τον εξοπλισμό κουζίνας και τραπεζιού. Αντιπροσωπεύουμε πολλά brands, για να μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που ψάχνει στα καταστήματά μας είτε έχει οικονομική άνεση είτε περιορισμένο προϋπολογισμό. Απευθυνόμαστε σε οποιονδήποτε χρειάζεται κάτι για το σπίτι του ή ακόμη και για δώρο. Συνήθως οι πελάτες μας είναι 25 χρονών και πάνω, άνθρωποι που φτιάχνουν το σπίτι τους, αυτοί που ασχολούνται με τη μαγειρική, τους αρέσει το καλό φαγητό και το ποτό, ενώ απολαμβάνουν και τις συναθροίσεις στο σπίτι τους.

Από τους τυχερούς του χρόνου

Το πρώτο lockdown ήταν δύσκολο, όπως άλλωστε ισχύει για κάθε εταιρεία, αλλά ως Elegance - WMF Center βρήκαμε τρόπους να αντεπεξέλθουμε με πωλήσεις μέσω του διαδικτύου. Γενικά, θα έλεγα πως είμαστε από τους τυχερούς του χρόνου που πέρασε.

Το σπίτι μας έγινε ο κεντρικός μας άξονας αυτόν τον χρόνο. Άνθρωποι που ποτέ δεν μαγείρευαν, άρχισαν να ασχολούνται με την κουζίνα. Άνθρωποι που η διασκέδασή τους ήτανε να βγουν έξω, άρχισαν να κάνουν συγκεντρώσεις στα σπίτια τους. Ως αποτέλεσμα, ο κόσμος άρχισε να ψάχνει για πιο ποιοτικά προϊόντα για να εξοπλίσει την κουζίνα του ή να διακοσμήσει τον χώρο του.

Προέχει η επάνοδος

Σήμερα, αυτό που προέχει είναι να βγούμε από αυτή την κατάσταση και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. Όλοι ξέρουμε ότι σε μια οικονομία που υποφέρει, όλοι υποφέρουμε. Το πλήγμα στον τουρισμό μας, στην εστίαση, η άνοδος της ανεργίας, όλα έχουν αντίκτυπο.

H ταυτότητα

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1979 από τον Αντώνη και τη Γωγώ Καϊσή. Ο τομέας δραστηριοποίησής της είναι η εισαγωγή ειδών εξοπλισμού σπιτιού και κουζίνας καθώς κι η διακόσμηση. Τα προϊόντα της διατίθενται από τα καταστήματά της Elegance - WMF Center.

Μας τιμά η συμμετοχή στο Μπλε

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας Μπλε δίνει την ευκαιρία στους κατόχους καρτών να έχουν σημαντικά οφέλη από τις εταιρείες που λαμβάνουν μέρος και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συμμετοχή μας σε αυτό. Μας τιμά το γεγονός ότι είμαστε από τους πρώτους που πλησίασε η ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας για συμμετοχή και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.

 

Διευθυντική ομάδα:

Managing Director:

Κατερίνα Καϊσή

Sales Manager:

Ρένα Χόπλαρος

Marketing Manager:

Χάρης Ιωαννίδης

Αριθμός προσωπικού:

19

Αριθμός καταστημάτων:

4 καταστήματα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Λευκωσία: Αθαλάσσας 91 και Ακροπόλεως γωνία

Τηλέφωνο: 22444159

Λεμεσός: Αρχ. Μακαρίου 115

Τηλέφωνο: 25389310

Λάρνακα: Γρ. Αυξεντίου 5

Τηλέφωνο: 24625405

Πάφος: Απ. Παύλου 60, Κάτω Πάφος

Τηλέφωνο: 26932694

Social Media:

https://www.wmf-elegance.com/

https://www.facebook.com/EleganceWMFcenter/

https://www.instagram.com/elegancewmfcenter/

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit