C.A. PAPAELLINAS - Επιχείρηση ομορφιά και ευεξία

Ναι στο Μπλε

Στον Όμιλο C.A. PAPAELLINAS είδαμε ως εξαιρετική προοπτική τη συνεργασία μας με την Ελληνική Τράπεζα, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε. Αναγνωρίσαμε τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν οι πελάτες των καταστημάτων μας - Beauty Line, Holland & Barrett, Selekt Beauty, Yves Rocher και Beauty Outlet - και ανταποκριθήκαμε άμεσα, παίρνοντας την απόφαση να συμμετάσχουμε. Πρόκειται για ένα σχέδιο το οποίο έρχεται να συμπληρώσει το πρόγραμμα πιστότητας My Benefits του Ομίλου C.A. PAPAELLINAS.

Beauty Line

Tα Beauty Line ιδρύθηκαν το 1997 και από τότε έχουν εδραιωθεί ως κορυφαία αλυσίδα λιανικής πώλησης καλλυντικών και αρωμάτων με 16 καταστήματα σε όλη την Κύπρο. Το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στην άριστη εξυπηρέτηση που ξεπερνά τις υψηλές προσδοκίες των πελατών.

Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς είναι δίπλα σε κάθε γυναίκα, για να την καθοδηγήσουν σε θέματα ομορφιάς και περιποίησης.

Στα Beauty Line μπορεί να βρει κανείς όλες τις γνωστές μάρκες μακιγιάζ, περιποίησης προσώπου και σώματος, αρωμάτων και αξεσουάρ ομορφιάς, καθώς και αποκλειστικές σειρές καλλυντικών που δημιουργούν τις παγκόσμιες τάσεις.

Η φιλοσοφία

Το όραμά μας είναι να κάνουμε κάθε γυναίκα να ζει και να αισθάνεται όμορφα.

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση, που υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών, μέσω του άρτια καταρτισμένου και επαγγελματικού προσωπικού μας σε ένα ευχάριστο περιβάλλον και με ένα πλήρες φάσμα καλλυντικών, δημιουργώντας μια ευχάριστη εμπειρία ομορφιάς.

Το Beauty Line App

Οι ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή αλλάζουν, γι’ αυτό και τα Beauty Line δημιούργησαν μια πρωτοποριακή εφαρμογή που ανταποκρίνεται στη σύγχρονη εποχή. Η περιήγηση και η αγορά των προϊόντων ομορφιάς είναι πιο εύκολη και πιο γρήγορη από ποτέ. Το Beauty Line App δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να αγοράσουν διαδικτυακά από την άνεση και την ασφάλεια του χώρου τους, οποιαδήποτε στιγμή.

Ακόμη, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους βαθμούς της benefits κάρτας τους, να επωφεληθούν μοναδικές προσφορές και προνόμια και να λάβουν εξατομικευμένες συμβουλές ομορφιάς. Επιπλέον, μέσω του App παρέχεται πρόσβαση στις τελευταίες τάσεις ομορφιάς από τη στήλη του Beauty Diaries. Το ανανεωμένο Beauty Line APP σας προσκαλεί σε μια εμπειρία ομορφιάς μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

• Αγορές με λίγα clicks

• Αποκλειστικές προσφορές

• Συμβουλές περιποίησης και tips για μακιγιάζ

• Δωρεάν παράδοση στο σπίτι σας

Το Beauty Line App διατίθεται δωρεάν στο Apple Store για συσκευές iOS και στο Google Play για συσκευές Android.

Επίσης, μπορεί κανείς να κάνει τις αγορές του και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Beauty Line στο www.beautyline.com.cy.

Selekt Beauty

Τα Selekt Beauty είναι μια φρέσκια και νέα πρόταση για τους λάτρεις της ομορφιάς, φιλοξενώντας τις τελευταίες τάσεις σε μακιγιάζ, περιποίηση προσώπου και σώματος.

Στα καταστήματα βρίσκει κανείς επίλεκτες μάρκες, όπως, Mario Badescu με εξιδεικευμένες θεραπείες για ακμή, τα εξειδικευμένα κορεάτικα Neogen, τα Nip+ Fab με στοχευμένες θεραπείες ρετινόλης και βιταμίνης C και τα Revolution Make Up με μεγάλη γκάμα παλετών.

Επιπλέον, τα Selekt Beauty δίνουν έμφαση στην υπεύθυνη ομορφιά, με μια μεγάλη γκάμα από conscious brands με συστατικά φυσικής προέλευσης, cruelty free καθώς και vegan προϊόντα.

Οικολογικές πρωτοβουλίες

Οι οικολογικές πρωτοβουλίες του brand επεκτείνονται πέρα από τα προϊόντα και στα καταστήματα. Δίνοντας έμφαση στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος, τα καταστήματα Selekt Beauty είναι χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και εντάσσουν οικολογικές λύσεις στους εσωτερικούς τους χώρους με υλικά τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Τα καταστήματα Selekt Beauty βρίσκονται σε Λευκωσία - Nicosia Mall, Λεμεσό - My Mall, Πάφο - Kings Avenue Mall και στο www.selektbeauty.com.cy

Beauty outlet

Τα Beauty Outlet, μια νέα αλυσίδα καταστημάτων ομορφιάς του Ομίλου C.A. PAPAELLINAS, ήρθε να προσφέρει λύσεις ομορφιάς μέσα από πασίγνωστες μάρκες που αντιπροσωπεύει στην Κύπρο. Τα καταστήματα διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ομορφιάς για την κάθε γυναίκα και για όλες τις ανάγκες, με πολύ ελκυστικές προσφορές.

Φιλοξενούν μάρκες αρωμάτων, μακιγιάζ και περιποίησης, όπως, Shiseido, Lancaster, Nuxe, Bioten, Juvena, Hugo Boss, Gucci, Dolce & Gabbana, Chloe, Burberry, Calvin Klein, Davidoff, Escada, Marc Jacobs, Bvlgari, Issey Miyake, Max Factor, Bourjois και Rimmel.

Μοναδικός χώρος

Από παλέτες σκιών, αφρόλουτρα, αρώματα και κρέμες περιποίησης, μέχρι και gadgets ομορφιάς, τα Beauty Outlet προσφέρουν ένα μοναδικό αισθητικό χώρο, όπου η ανακάλυψη νέων προϊόντων αποτελεί ένα ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς. 

H γκάμα των προϊόντων εμπλουτίζεται συνεχώς, ενώ σε κάθε επίσκεψή σας θα βρείτε αμέτρητες ελκυστικές προσφορές σε προϊόντα μακιγιάζ, προσωπικής φροντίδας και αρώματα.

Εκπαιδευμένο προσωπικό

Το προσωπικό των καταστημάτων Beauty Outlet είναι άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να προσφέρει στον πελάτη μια άρτια καθοδήγηση για την επιλογή των πιο κατάλληλων προϊόντων και να παρέχει σωστές συμβουλές για μια καλή περιποίηση.

Οι σύμβουλοι ομορφιάς των Beauty Outlet είναι στη διάθεση κάθε πελάτη, για να μοιραστούν μυστικά μακιγιάζ και να προτείνουν τα κατάλληλα προϊόντα που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά.

Τα καταστήματά μας βρίσκονται στη Λευκωσία - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 30, Λατσιά, στη Λεμεσό - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 12, Μέσα Γειτονία, και στη Λάρνακα - Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ 114-116, Κίτι.

Holland & Barrett Kύπρου

Η Holland & Barrett είναι από τις κορυφαίες αλυσίδες καταστημάτων υγείας και ευεξίας στον κόσμο και ηγέτιδα στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα βιταμινών, συμπληρωμάτων διατροφής, υγιεινών τροφίμων και προϊόντων φυσικής ομορφιάς. Ο όμιλος C.A. PAPAELLINAS απέκτησε την αντιπροσώπευση της αλυσίδας καταστημάτων Holland & Barrett στην Κύπρο το 2010, απαριθμώντας σήμερα 13 καταστήματα σε όλες τις πόλεις του νησιού κι ένα διαδικτυακό.

 

Ευεξία και ομορφιά

Στα καταστήματα του brand διατίθενται:

• Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής

• Αθλητικά συμπληρώματα διατροφής

• Προϊόντα φυσικής ομορφιάς

• Υγιεινά τρόφιμα.

Το νέο διαδικτυακό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να προμηθευτούν τα αγαπημένα τους προϊόντα μέσα από μια πανεύκολη πλοήγηση και με λίγα clicks, απ’ όπου κι αν βρίσκονται.

Ο καταναλωτής θα βρει προϊόντα για την καθημερινή υγεία, για ενίσχυση του ανοσοποιητικού, για άθληση και υγιεινή διατροφή  καθώς και επιλογές σε τρόφιμα χωρίς γλουτένη, λακτόζη και άλλα. Ακόμη, θα βρει βιολογικά καλλυντικά για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος. Επίσης, μέσω της υπηρεσίας, live chat, μπορεί να απευθυνθεί άμεσα για απορίες και συμβουλές στους σύμβουλους υγείας και ευεξίας.

Εξειδικευμένοι σύμβουλοι

Η εξυπηρέτηση και η τεχνογνωσία που παρέχουν οι σύμβουλοι υγείας και ευεξίας των Holland & Barrett σε κάθε πελάτη ξεχωριστά, είναι κάτι που χαρακτηρίζει την εταιρεία. Το προσωπικό εκπαιδεύεται με ένα από τα πιο εκτεταμένα και εντατικά προγράμματα εκπαίδευσης, μέσω της διεθνούς ακαδημίας εκπαίδευσης Holland & Barrett. Είναι άρτια καταρτισμένο, έτσι ώστε να καθοδηγεί για το καλύτερο για τον κάθε πελάτη προϊόν αλλά και για να δίνει τις κατάλληλες συμβουλές για καθημερινή υγεία και ευεξία.

Καταστήματα του brand βρίσκονται σε:

Λευκωσία: Nicosia Mall, Λήδρας 201, Σταυρού 58, ΑλφαΜέγα Έγκωμης, 28ης Οκτωβρίου Έγκωμη,  Αρχ. Μακαρίου 32 Λατσιά, The Mall of Cyprus.

Λάρνακα: Στρατηγού Τιμάγια 26. Παραλίμνι: Γρίβα Διγενή 127.

Λεμεσός: Κολωνακίου 25, My Mall, Αρχ. Μακαρίου 12 Μέσα Γειτονιά.

Πάφος: Kings Avenue Mall

Tηλέφωνο: 77773077

Social Media: HollandBarrettCyprus

E-shop: www.hollandandbarrett.com.cy

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit