SUPERHOME CENTER: Ανοίγουν νέα καταστήματα

Χιλιάδες προϊόντα 

Τα SuperHome Center διαθέτουν πέραν των 55.000 εξαιρετικής ποιότητας προϊόντων, καλύπτοντας πέραν των 18 εξιδεικευμένων κατηγοριών, όπως, είδη κήπου-φυτά, φωτιστικά, οικιακά, μπογιές, εποχικά, υδραυλικά, ξυλεία, έπιπλα, είδη μπάνιου, εργαλεία, ηλεκτρικές συσκευές, είδη αυτοκινήτου, προϊόντα διακόσμησης, χαλιά-παρκέ, ηλεκτρολογικά, είδη αποθήκευσης, καθαρισμού και ψυχαγωγίας. Από τον Μάρτιο του 2020 τα Superhome Center ξεκίνησαν και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα (e-shop), στο οποίο έχουν εντάξει πέραν των 35.000 προϊόντων τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα για online παραγγελίες.

Με συνεχείς προσφορές προϊόντων, ποικιλία επιλογών άριστης ποιότητας, πολιτική χαμηλών τιμών, εξειδικευμένων υπηρεσιών και αρίστη εξυπηρέτηση, κατά και μετά την αγορά, τα SuperHome Center έχουν επιτύχει διαχρονικά τον σεβασμό και τη στήριξη του καταναλωτή.

Ομαδικό πνεύμα

Η ομάδα του Superhome Center απαρτίζεται από ένα τεράστιο δίκτυο τοπικών και διεθνών συνεργατών/προμηθευτών. Συνεργασίες εκ των οποίων οι περισσότερες κρατάνε χρόνια και αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας μας, αφού η βασική τους αρχή διέπεται από σεβασμό, ειλικρίνεια και ομαδικό πνεύμα.

Οι συνεργάτες και προμηθευτές, ιδιαίτερα στα τμήματα παραγωγής, λογιστηρίου, marketing, συστημάτων τεχνολογίας, εφοδιαστικής αλυσίδας και άλλα αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς στη στρατηγική μας, καθώς επίσης και όλη η ομάδα προσωπικού, η οποία δίνει καθημερινό αγώνα για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Koρυφαία brands

Τα Superhome Center διαθέτουν μια μεγάλη ποικιλία από τα μεγαλύτερα brands του DIY & home improvement. Δύσκολα θα μπορούσαμε να ξεχωρίσουμε κάποια επώνυμα προϊόντα ή υπηρεσίες, γιατί όλα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του concept μας. Υπηρεσίες, όπως, κοπή ξυλείας, συναρμολόγηση προϊόντων, κατ’ οίκον παράδοση, τηλεφωνικές παραγγελίες, επισκευές προϊόντων και άλλες αποτελούν μερικά από τα πρόσθετα οφέλη που μπορεί κάποιος να προσκομίσει από τα καταστήματά μας.

Ενδεικτικά, μερικά από τα brands που μπορεί να βρει ο Κύπριος καταναλωτής σ’ εμάς είναι:

Black & Decker, Bosch, Ingco, Makita, Stanley, Stihl, Karcher, Dewalt, Cat , Powerplus, Morphy Richards, Dyson, Delonghi, Sencor, Kenwood, Moulinex, Philips, Keter, Kis, Duramax, Claber, Weber, Dulux, Peletico, Vivechrom, Vittex, Pattex, Vittex,, Gardena, Starplast, Outback, Jones Essentials, Purex, Estia, Addis, Brita, Idea, Fores, Tatay, Toomax, Brabantia, SimpleHuman, Wenko, Tesa, Rayen, Domo, BerlingerHaus, gimi, Braun, J& C,Eglo, Sonax, Turtle Wax, Autoglym, Valeo, Gear & Go, ArmolAll, Fanfaro, JVC και Wynn’s.

Ψώνια για όλους

Αν και το πελατολόγιο των SuperHome Center καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες και τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα, ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή των ηλικιών 25-44, ενώ ακολουθούν οι ομάδες 45+, με τους άντρες να υπερισχύουν ελαφρώς των γυναικών, αν και τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο το γυναικείο φύλο αρχίζει να στηρίζει πολύ δυναμικά το home improvement & DIY concept.

To πελατολόγιό μας, ιδιαίτερα στην κατηγορία του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και κατ’ επέκταση του φυσικού, είναι κατά σειρά οι Μillennial’s, ακολουθούν οι Generation X και μετά οι Baby Βoomers.

Πρόκληση στην κρίση

Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη και πρωτόγνωρη χρονιά για όλους μας. Όσον αφορά, όμως, τον κλάδο του DIY/home improvement παρουσίασε μία σημαντική αύξηση πωλήσεων, αφού φαίνεται ότι αποτέλεσε διέξοδο για τον κάθε Κύπριο μέσα στην πανδημία και στις αρκετές ώρες στο σπίτι. Κατά το 2021, αν και η χρονιά δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ευελπιστούμε ότι δεν θα υπάρξουν άλλα παρατεταμένα lockdown και περιορισμοί, ιδιαιτέρα όταν θα είναι σε προχωρημένο στάδιο και οι εμβολιασμοί.

Ωστόσο ουδείς γνωρίζει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με την πανδημία και ποιες θα είναι οι μελλοντικές οικονομικές επιπτώσεις, όπως και το μέγεθός τους. Για παράδειγμα, μια κρίση λόγω υψηλού ποσοστού ανεργίας ή έλλειψης ρευστότητας ή ακόμη και μία ευρύτερη χρηματοοικονομική κρίση στο τραπεζικό σύστημα λόγω μη αποπληρωμής δανείων, σίγουρα δεν θα αφήσει ανεπηρέαστο και τον δικό μας κλάδο. Η πρόκληση, λοιπόν, για τα Superhome Center είναι να ανεβάσουν τον πήχη ακόμη πιο ψηλά με την ολοένα μεγαλύτερη και συνεχή ικανοποίηση των πελατών τους, μέσα από μια πλειάδα ενεργειών και εξειδικευμένων υπηρεσιών καθώς και τη συνεχή αναβάθμιση και εμπλουτισμό του ηλεκτρονικού τους καταστήματος.

Τρία νέα SuperHome

Τα μελλοντικά σχέδια και ο επεκτατικός στόχος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC περιλαμβάνουν τη δημιουργία τριών νέων πολυκαταστημάτων.

Συγκεκριμένα, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο άνοιγμα δυο νέων στη Λεμεσό και το Παραλίμνι, ώστε να καλυφθεί και η ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όσον αφορά την Πόλη Χρυσοχούς, το κατάστημα θα είναι πιο μικρού μεγέθους, ενώ η  ευρύτερη επέκταση και στην πόλη της Πάφου συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητα, αλλά σίγουρα όχι εντός του 2021-2022.

H ταυτότητα

Το πρώτο πολυκατάστημα SuperHome Center, μέλος του Συγκροτήματος Ermes και του Ομίλου CTC, πρωτοεμφανίστηκε στην κυπριακή αγορά τον Μάρτιο του 1999 και αποτέλεσε το πρώτο και μεγαλύτερο στο είδος του κατάστημα στην κατηγορία DIY & Home Improvement. Σήμερα, 22 χρόνια μετά, τα πολυκαταστήματα του brand είναι  κορυφαία αλυσίδα του είδους τους στην κυπριακή αγορά με έξι καταστήματα συνολικής έκτασης, περίπου, 30.000 τ.μ., όπου εξυπηρετούν περισσότερα από δύο εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως.

Τα προνόμια του Μπλε

Η συμμετοχή του Superhome στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας Μπλε αδιαμφισβήτητα στοχεύει στη μεγιστοποίηση του customer engagement, μίας σταθερά ανερχόμενης τάσης που έχει αρχίσει να επικρατεί ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς στρατηγικές marketing μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων. Η σύναψη συνεργασίας, ιδιαίτερα με την Ελληνική, σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης έχει στόχο οι αφοσιωμένοι πελάτες μας να επιβραβεύονται με ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών με ειδικά εκπτωτικά προνόμια. 

Με την τεχνογνωσία και τη στρατηγική και των δυο εταιρειών επιθυμούμε, μέσα από πιο άμεσες και στοχευμένες ενέργειες όπως το Μπλε, τόσο οι πελάτες όσο και εμείς να έχουμε αμοιβαίο όφελος, ιδιαίτερα σήμερα που οι επιπτώσεις της πανδημίας αναγκάζουν το ευρύ κοινό να αναζητεί οικονομικότερες λύσεις για κάλυψη των αναγκών του. Συγκεκριμένα, για να μπορούν οι πελάτες να επωφεληθούν με άμεση επιστροφή χρημάτων, πρέπει με τη χρήση οποιωνδήποτε καρτών της Ελληνικής να έχουν πρώτιστα κατεβάσει την εφαρμογή Mple Rewards από το App Store ή το Google Play, κερδίζοντας έτσι τα μέγιστα από τις αγορές τους από τα καταστήματα Superhome Center. Επιπλέον, είναι σημαντικό να τονιστεί ότι μέσω της εφαρμογής Mple Rewards μπορούν εύκολα να δουν επιπλέον προσφορές, οι οποίες είναι αποκλειστικά και μόνο για τους πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Πρόεδρος ΔΣ:

Γιώργος Ανηλιάδης

Γενικός διευθυντής:

Γιώργος Τζιοβάννης

Οικονομική διευθύντρια:

Ελένη Κωνσταντίνου

Βοηθός γενικού διευθυντή:

Νικόλας Wilson

Operation manager:

Γιάννης Κωνσταντινίδης

Υπεύθυνος εφοδιαστικής αλυσίδας (supply chain manager):

Σωτήρης Πέτρου

Υπεύθυνη marketing:

Παναγιώτα Ανδρέου-Ιωαννίδου

Υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού:

Μαργαρίτα Κτωρίδου

Υπεύθυνος μηχανογράφησης:

Μάριος Πέτσας

Υπεύθυνος ασφάλειας & υγείας:

Ανδρέας Γεωργίου

Αριθμός προσωπικού:

380+ άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

6 πολυκαταστήματα | Λευκωσία - Στρόβολος | Οδός Κάμπου 30, 2030, Στρόβολος

Τηλ.: 22205555 | Λευκωσία - Λακατάμεια | Γωνία Βιέννης και Πράγας 6, 2306, Λακατάμεια | Τηλ.: 22286000 | Λευκωσία - Έγκωμη | Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου, 7-9, 2414, Έγκωμη | Τηλ.: 22206666

Λάρνακα | Οδός Χριστάκη Αντωνά 30, 6052, Λάρνακα | Τηλ.: 24257000

Λεμεσός | Παύλου Λιασίδη 8, 4004, Μέσα Γειτονιά | Τηλ.: 25203333

Πάφος | Λεωφόρος Δημοκρατίας 2, 8028, Πάφος | Τηλ.: 26200300

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Φιλίππου 10, Βιομηχανική Ζώνη Ιδαλίου, 2540, Δάλι

Τηλέφωνο: 22205444

E-mail: marketing@superhome.com.cy

Ιστοσελίδα: https://www.superhome.com.cy

Username: SuperhomeCenterCy

FB INSTAGRAM PINTEREST LINKED IN YOUTUBE

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit