Άνοιξη σημαίνει στιλάτα γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα OJO

Δελτίο Τύπου  08/05/2019 09:47
Άνοιξη σημαίνει στιλάτα γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα OJO

Άνοιξη σημαίνει στιλάτα γυαλιά ηλίου από τα καταστήματα OJO

Δελτίο Τύπου  08/05/2019 09:47

Τα πλέον γνωστά καταστήματα OJO φέρνουν κοντά σας τα μοναδικά γυαλιά ηλίου SQUARE OYE και AVIATORS ANYA με χρωματιστούς σκελετούς για να βάλετε ακόμα περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητά σας, αλλά και με δωρεάν παράδοση για τις Online αγορές!

Η νέα ανοιξιάτικη κολεξιόν των γυαλιών OJO θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και συνάμα μοντέρνους πελάτες, καθώς τα μοντέλα SQUARE OYE και AVIATORS ANYA είναι διαθέσιμα Online και φυσικά στα καταστήματά μας! 

Τα συγκεκριμένα μοντέλα διαθέτουν μεταλλικούς σκελετούς σε διάφορους χρωματισμούς που μπορούν να συνδυαστούν άψογα με αλλά χρώματα και να σας δώσουν ακόμα περισσότερο στιλ.

Αποκτήστε τώρα τα μοντέλα SQUARE OYE με €69 και AVIATORS ANYA €79 για να τους εντυπωσιάσετε όλους με τις στιλιστικές σας επιλογές, ενώ παράλληλα θα γεμίσετε τη ζωή σας με χρώμα!

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική προσφορά και πάρτε τώρα Online τα καινούρια μοντέλα γυαλιών OJO που συνοδεύονται με δωρεάν παράδοση για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου! Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε αγορά γυαλιών ηλίου από τα OJO παίρνετε ακόμα ένα ζευγάρι εντελώς δωρεάν! 

Καταπληκτικές προσφορές για αυτούς που θέλουν πάντα να ξεχωρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μόνο από τα καταστήματα OJO!

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας