Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Για τη φετινή Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, οι εκφράσεις της αγάπης μετατρέπονται σε αστραφτερά ενθύμια, χάρη στην εποχική συλλογή της Swarovski που ξεχειλίζει από χαρούμενη πληθωρικότητα. Η συλλογή, που σχεδιάστηκε από την Παγκόσμια Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski Giovanna Engelbert, τιμά την απαράμιλλη δεξιοτεχνία της επωνυμίας με υπέροχα σχέδια που είναι μια ωδή στο θαύμα της αγάπης.

swarowslivalentine2

Η Giovanna Engelbert σχολίασε: «Η συλλογή μας για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου υμνεί το θαύμα της αγάπης με λαμπερά κομμάτια που φτιάχτηκαν για να δοθούν ως δώρο και να αγαπηθούν. Υπάρχουν τόσες πολλές τεχνικές που εφαρμόζονται, όπως η κινούμενη πέτρα στην καρδιά του μενταγιόν Hyperbola, που αποτυπώνει το μαγικό συναίσθημα της αγάπης, καθώς λάμπει με κάθε κίνηση. Επίσης, το σχέδιο αποπνέει αντικέ και βίντατζ αίσθηση χάρη στα διακοσμημένα με πέρλες περιγράμματα, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα ενθύμια αγάπης που λάμβαναν η μαμά και η γιαγιά μου από τους αγαπημένους τους».

swarowslivalentine4

Η συλλογή παρουσιάζεται στο πλαίσιο της εκστρατείας «The Wonder of Love», η οποία αναδεικνύει το savoir-faire που αποτελεί τον πυρήνα της Swarovski και ενθαρρύνει όλους τους ερωτευμένους να εκφράσουν τα συναισθήματά τους με δώρα για κάθε γούστο. Η εκστρατεία παρουσιάζει κοσμήματα και γυαλιά σε σχήμα καρδιάς, με ένα εκθαμβωτικό κομμάτι στο κέντρο κάθε σχεδίου.

swarowslivalentine

Από τα μενταγιόν καρδιές σε βίντατζ στυλ της Hyperbola με μια κινούμενη πέτρα που αστράφτει γεμάτη ζωντάνια μέχρι τα αιωρούμενα κρύσταλλα στα γυαλιά Constella σε σχέδιο «cat-eye», κάθε κεντρικό στοιχείο συμπληρώνεται από κοσμήματα και αξεσουάρ κατάλληλα για όλα τα γούστα.

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5690058 (Copy)

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5684386 (Copy)

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ
Υπάρχουν πολλά προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν από τη συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου για το 2024. Αυτή τη σεζόν, η Swarovski εξερευνά νέες πτυχές

της δημιουργικότητας, ενώ διατηρεί τα χαρακτηριστικά σχέδια των εμβληματικών και αγαπημένων οικογενειών.

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5680393 (Copy)

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5680392 (Copy)

HYPERBOLA
Η οικογένεια Hyperbola εναρμονίζει την τεχνική και δημιουργική αρτιότητα με τα εξαίσια υλικά. Στον πυρήνα της βρίσκεται η σαγηνευτική τεχνική Sparkling Dance, με ένα αιωρούμενο κρύσταλλο κρεμασμένο σε ένα πομπέ πλέγμα σε σχήμα καρδιάς, που χτυπά για πάντα χαρούμενα και δυνατά. Η συλλογή για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου περιλαμβάνει οκταγωνικά και στρογγυλά κρύσταλλα, καθώς και κρύσταλλα σε σχήμα καρδιάς και Swarovski Zirconia, ενώ οι πέτρες στρογγυλής κοπής προσφέρουν εκθαμβωτικό εφέ χάρη στην τεχνική chatonnage. Αυτή τη σεζόν, τα Swarovski Pearls πρωταγωνιστούν και πλαισιώνουν επιλεγμένα κομμάτια σε εφέ «φωτοστέφανου».

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5680784 (Copy)

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5680402 (Copy)

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5683576 (Copy)

Swarovski_SS24_Hyperbola Heart Collection_5680399 (Copy)

MATRIX
Το πλήρες φάσμα της πρισματικής λάμψης της Swarovski παρουσιάζεται στη συλλογή Matrix. Το βραχιόλι Tennis σε απόχρωση Canary Yellow, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τη φωτεινότητα, έχει φιλοτεχνηθεί για να προσδίδει μια πινελιά χαράς σε κάθε στυλ, από το πρωί έως το βράδυ. Τα λαμπερά μεταλλικά μέρη συμπληρώνουν τα πολύχρωμα κρύσταλλα, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό στυλ που παραπέμπει στα πολύτιμα κοσμήματα.

IMBER
Αυτή τη σεζόν, οι ρίζες της Swarovski όσον αφορά την κατασκευή αποκαλύπτονται στην οικογένεια Imber, όπου τα βιομηχανικού στυλ μεταλλικά στοιχεία λάμπουν χάρη στα κρύσταλλα με δέσιμο σε ογκώδεις στεφάνες και πρωτότυπες ποπ πινελιές σε ροζ χρώμα. Τα αρθρωτά δεσίματα με τις απαλές ρέουσες γραμμές προσδίδουν ένα στοιχείο που παραπέμπει στη φύση. Η χρήση της επιμετάλλωσης από μαύρο ρουθήνιο και τα μεγέθη που απευθύνονται σε όλους, διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο με genderless προϊόντα της Swarovski.

CONSTELLA
Με πηγή έμπνευσης τα μαγευτικά αστέρια που κοσμούν τον νυχτερινό ουρανό, τα λαμπερά ίχνη που σαγηνεύουν τη φαντασία μας και τους αχανείς κόσμους των θαυμάτων που βρίσκονται μακριά από τον δικό μας. Τα άψογα κατασκευασμένα και λαμπερά κρύσταλλα είναι τέλεια τοποθετημένα σε μονά οδοντωτά δεσίματα και δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι κρέμονται και αιωρούνται με χάρη από χαριτωμένους κρίκους σε χρυσό και ασημί τόνο.

ΓΥΑΛΙΑ CONSTELLA
Οι μοντέρνοι σκελετοί σε σχέδιο «cat-eye» Constella με εντυπωσιακά φινιρίσματα σε πληθωρικό ασημί τόνο προσδίδουν κομψότητα στη συλλογή γυαλιών της Swarovski. Τα στρογγυλά κρύσταλλα σε οδοντωτό δέσιμο προσφέρουν λάμψη, γεγονός που καθιστά αυτά τα γυαλιά ηλίου το απόλυτο εντυπωσιακό αξεσουάρ, ενώ η λεπτεπίλεπτη μεταλλική ράβδος στο επάνω μέρος ενώνεται με τους ανασηκωμένους βραχίονες, που κοσμούνται με έναν «αστερισμό» από 12 διαφανή κρύσταλλα, τα οποία προσθέτουν μια πινελιά πληθωρικότητας.

SWAROVSKI CREATORS LAB
Για να τιμήσουν μια κληρονομία τεχνικής και δημιουργικής αρτιότητας, το Swarovski Creators Lab και η Marina Raphael ενώνουν τις δυνάμεις τους τη φετινή Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δημιουργώντας μια συλλογή από τσάντες διακοσμημένες με κρύσταλλα. Κατασκευασμένη από δέρμα σουέτ και δέρμα νάπα, η τσάντα Micro Stella κοσμείται κομψά με Κρύσταλλα Swarovski σε διαφορετικά μεγέθη που έχουν τοποθετηθεί έτσι, ώστε να αιχμαλωτίζουν το φως από κάθε πλευρά. Αυτό το μικρό αριστούργημα διατίθεται σε παστέλ ροζ και μπλε αποχρώσεις, οι οποίες συμπληρώνονται με απόλυτο, εκθαμβωτικό λευκό.

Για πληροφορίες: Swarovski Boutiques – Τηλ: 22897361

www.veryexclusiveaccessories.com

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου