Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024

Μια ανεπανάληπτη διπλή νίκη απέσπασε το Kia EV9 στα Παγκόσμια Βραβεία Αυτοκινήτου 2024. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής τελετής απονομής των World Car Awards στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, ανακοινώθηκε πως το Kia EV9 εξασφάλισε τους πολυπόθητους τίτλους του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου της Χρονιάς και του Παγκόσμιου Ηλεκτρικού Οχήματος για το 2024!

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 100 διακεκριμένους δημοσιογράφους αυτοκινήτου από όλο τον κόσμο, αναγνώρισε τον καινοτόμο σχεδιασμό, το ευρύχωρο εσωτερικό των επτά θέσεων και την ανταγωνιστική τιμή του Kia EV9. Βασισμένο στην πλατφόρμα E-GMP, το EV9 είναι το πρώτο Kia που διαθέτει τεχνολογία μπαταριών τέταρτης γενιάς για κορυφαία απόδοση.

Τα World Car Awards, που καθιερώθηκαν το 2003, είναι παγκοσμίως γνωστά ως η κορυφαία διάκριση για την υπεροχή και την πρωτοπορία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας, επιβραβεύοντας αξιοσημείωτα επιτεύγματα σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία.

Η Kia είχε ήδη κατακτήσει τρεις νίκες στα World Car Awards - το Telluride ως Παγκόσμιο Αυτοκίνητο της Χρονιάς και το Soul EV ως Παγκόσμιο Αστικό Αυτοκίνητο το 2020, μαζί με το Kia EV6 GT που κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Αυτοκινήτου Επιδόσεων της Χρονιάς το 2023.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia, "Είναι μεγάλη μας τιμή αυτή η διπλή νίκη που εξασφάλισε το EV9 και αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσής μας να διευρύνουμε τα όρια της τεχνολογίας και της σχεδιαστικής αριστείας. Η επιτυχία του Kia EV9 θα μας ωθήσει να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικά οχήματα που επαναπροσδιορίζουν την οδηγική εμπειρία για τους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο".

Οι δύο νίκες στα World Car Awards έρχονται να προστεθούν σε μια ήδη εντυπωσιακή συλλογή διακρίσεων για το Kia EV9. Από την παρουσίασή του ως το πρώτο EV SUV με τρεις σειρές καθισμάτων της Kia, το EV9 έχει συγκεντρώσει μια σειρά από βραβεία, μεταξύ των οποίων η νίκη στην κατηγορία "Οικογενειακά αυτοκίνητα" των Golden Steering Wheel Awards, το North American Utility Vehicle of the Year 2024 και το "Best Premium SUV" στα βραβεία Newsweek Autos Awards 2023.

"Το EV9 είναι μια ξεκάθαρη απεικόνιση του οράματος της Kia και μια ακόμη απόδειξη της αφοσίωσής μας στην ποιότητα. Το βραβείο αυτό επιβεβαιώνει τη θέση της Kia ως πρωτοπόρου στις λύσεις βιώσιμης κινητικότητας που ξεπερνούν τα συμβατικά αυτοκίνητα", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kia America.

Την Kia εκπροσωπεί στην Κύπρο η Loutsios Group με showrooms σε όλες τις πόλεις και στο www.kia.com.cy

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου