Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!

Τα ρολόγια είναι κάτι περισσότερο από ένα αξεσουάρ, αφού εκφράζουν το προσωπικό στυλ κάθε ατόμου προσθέτοντας στυλ σε κάθε εμφάνιση.

Η άνοιξη, είναι μια ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε τη συλλογή μας, ή για να αντικαταστήσουμε το παλιό μας ρολόι, αφού στην αγορά υπάρχει πληθώρα σχεδίων για κάθε γούστο αλλά και κάθε περίσταση.

Η BREITLING, η ιστορική ελβετική εταιρεία ρολογιών, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα ρολογιών για άντρες και γυναίκες, στην οποία μπορεί κανείς να βρει αμέτρητες επιλογές που να ταιριάζουν στην προσωπικότητα και το στυλ του.

Ανακαλύψτε μερικά από τα δημοφιλέστερα κομμάτια της συλλογής:

1

Top Time: Σύμβολο αυτοέκφρασης για όσους λαχταρούν την περιπέτεια και ακολουθούν έναν αντισυμβατικό τρόπο ζωής, η συγκεκριμένη σειρά διαθέτει τα χρώματα και τα εμβλήματα των σπορ αυτοκινήτων της δεκαετίας του 1950 και 1960 αντίστοιχα.

Τα σχεδιαστικά στοιχεία του, περιλαμβάνουν το διάτρητο δερμάτινο αγωνιστικό λουράκι, το ταχύμετρο μέτρησης ταχύτητας στην στεφάνη και τα χρωματιστά υποκαντράν που είναι τετράγωνα με στρογγυλεμένες γωνίες και προσδίδουν έναν vintage χαρακτήρα.

2

Navitimer Automatic 36: Πρόκειται για ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ρολόγια που κατασκευάστηκαν ποτέ, αφού βρίσκεται στις συλλεκτικές λίστες με τα καλύτερα ρολόγια όλων των εποχών. Η ιστορία του ξεκινά από το 1952 που χρησιμοποιείτο ως εργαλείο για τους πιλότους, ενώ μέχρι και σήμερα εκφράζει το προσωπικό ταξίδι του κάθε ενός.

Το διαχρονικό αυτό ρολόι, διατίθεται τώρα σε μεγέθη 36 και 32 mm για γυναίκες και άνδρες που αγαπούν την εμφάνιση και την αίσθηση ενός ρολογιού μικρότερης διαμέτρου.

Τα παστέλ χρώματα και τα ανιχνεύσιμα πολύτιμα υλικά, συνδυάζονται με τη ξεχωριστή στεφάνη με χάντρες του Navitimer, δημιουργώντας ρολόγια που λειτουργούν ως κόσμημα και προσφέρουν κομψότητα και γοητεία για κάθε στιγμή της ημέρας.

3

BREITLING

Από το 1884, η Breitling έχει εδραιώσει παγκόσμια φήμη στα ρολόγια υψηλής ακρίβειας, τον πρωτοποριακό της ρόλο στην ανάπτυξη του χρονογράφου καρπού και την ασυμβίβαστη δέσμευση της για άριστο σχεδιασμό.

Λόγω της ιστορικής σχέση της μάρκας με την αεροπορία, η Breitling μοιράστηκε τις καλύτερες στιγμές στην κατάκτηση των ουρανών από την ανθρωπότητα. Φημίζεται για το καινοτόμο πνεύμα της και έχει κερδίσει επάξια μια προνομιακή θέση στον κόσμο της επιστήμης, του αθλητισμού και της τεχνολογίας.

Η Breitling κατασκευάζει τους δικούς της μηχανισμούς και η ποιότητα του καθενός είναι - όπως σε όλους τους μηχανισμούς στα ρολόγια Breitling-εξασφαλισμένη από το κύρος της πιστοποίησης COSC και της Ελβετικής κατασκευής τους.

  • INFO

Ανακάλυψε όλες τις συλλογές της Breitling στα καταστήματα Michalis Diamond Gallery και στο michalisdiamond.com.

Δειτε Επισης

Το ηλεκτρικό SUV e:Ny1 της Honda στη 18η Save Energy
Διπλή νίκη-θρίαμβος για το Kia EV9 στα παγκόσμια βραβεία αυτοκινήτου 2024
Hyundai IONIQ 5 N: Παγκόσμιο αυτοκίνητο επιδόσεων στα World Car Awards
Η ιστορία και το προφίλ της J&P Fresca με κύρια δραστηριότητα την συσκευασία και εξαγωγή πατατών
Τα iF Design Awards τιμούν την Hyundai για 10η συνεχόμενη χρονιά
Το brand story της VALIO, η παρουσία και η εξέλιξη στην κυπριακή αγορά μέσω της ipH
Calvin Klein: Η νέα καμπάνια γυναικείας ένδυσης για την άνοιξη 2024 με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner
Τα ρολόγια που θα αναβαθμίσουν το ανοιξιάτικο στυλ σου!
Το νέο McCrispy® σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s™ Κύπρου
Η Swarovski παρουσιάζει το θαύμα της αγάπης για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου